Kzlar bir bakar msnz?

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
kızlar ınternette gezerken aklıma bişey takıldı. bizim ufaklık bugun 10 hafta 3 gunluk. doktorumu degıstırdım. duusk tehlıkem wardı dun gıttım en son doktora hala az az kanama bolgelerım warmıs ama artık kendını yormadan ayaklanabılırsın dedı. aklıma takılan bebegın oldugu kesenın seklı aslında. hamılelıgın her evresınde yuvarlak mı oluyor? benımkı resmımde gordugunuz gıbı gayet yanlara dogru ve yassı. yuvarlak degıl? doktora sormadım hıc aklıma gelmedı aslında nette gezerken aklıma takıldı. yanı bu kese 40 hafta boyunca yuvarlak mı olucak benımkının alakası yok kı :çok üzgünüm:

hiç sanmam benimde öyleydi ilk zamanlar yan duran bi su damlası gibi.şimdi bebek büyüdüğü için öyle kese falan göremiyoz şeklini bilemicem

yok canımm illa yuvarlak olması gerekmiyor
daha sonrada bebegine göre sekilleniyor
ilk haftalarda ve bebek büyüdükce plesantanın seklide degişecek

ıleri ki haftalarda zaten keseyi görmeiceksin, bebeğide tam değil bölüm bölüm göreceksiniz , kafanıza böyle şeyleri takıp evham yapmayın ,Hayırlı doğumlar dilerim .

canım hareket ettirdikce kesenin şekli değişmiyormu peki benimde öyle yüsyuvarlak değil acıkcası kalp atışına gittimde resmen fasulye gibiydi sonrakilerde yuvarlaktı ama para kadar değil elbette

benim ultrason resmim bile yok :KK43: 17haftalığım şuan devlete gidiyorum doru düzgün ilgilenmiolar bile deli olucam özele de gidemiyorum maddi olarak sıkıntımız var çok üzülüyorum haftaya dr a gidicem ama cinsiyeti söyler mi bilmiyorum özele çağırırsa gidemem çok moralim bozuk devlette cinsiyeti sölüolarmı giden var mı?

canım yusyuvalrak olması neredeyse imkansız
mantık olarak düşünürsen bebek ince ve uzun oluyo dimi kesede buna göre şekilleniyo

benim ultrason resmim bile yok :KK43: 17haftalığım şuan devlete gidiyorum doru düzgün ilgilenmiolar bile deli olucam özele de gidemiyorum maddi olarak sıkıntımız var çok üzülüyorum haftaya dr a gidicem ama cinsiyeti söyler mi bilmiyorum özele çağırırsa gidemem çok moralim bozuk devlette cinsiyeti sölüolarmı giden var mı?

canım özel muayneler pahalı evetama artık özel hastanelerde mua ücretleri çok düşük araştırırsan belki özel hastaneye gidebilirsin
doğumunuda devlette yaparsın ne olucak sadece farklı doktor girer doğumuna zaten devamlı hastası olsanda acil hastası olsanda aynı ilgiyi gösteriyolar devlette

birde devlette cinsiyet söylüyolarmı demişsin

mutlaka söylerler canım söylemezse sen herseferinde sor ve ilgi sıfır demişsin o ilgilenmezse sen sor bak internette hafta hafta gebelik takibi var doktora gitmeden haftanı takip et sorucaklarını kafanda belirle ve sor mutlaka cevap verir
üzme canını lütfen özeldede ilgisiz doktorlar olabiliyo
zaten artık anneler doktorlardan daha bilgili neredeyse :1hug:a.s.:teytey:

maddi olarak o kadar zordayız ki artık bilmiyorum napacağız zaten tüp bebek üstelik 2. deneme gittiğim dr çok pahalı.. bilmiyşorum ya Allah sabır versin hepimize güc versin.. tedavilerden dolayı arabada bileziklerde gitti neyseki bu dnemede oldu ya olmasaydı evimizi satacaktık

maddi olarak o kadar zordayız ki artık bilmiyorum napacağız zaten tüp bebek üstelik 2. deneme gittiğim dr çok pahalı.. bilmiyşorum ya Allah sabır versin hepimize güc versin.. tedavilerden dolayı arabada bileziklerde gitti neyseki bu dnemede oldu ya olmasaydı evimizi satacaktık

arkadaşım da devlette yaptı bütün kontrollerini ve dogumunu cinsiyetini 22. haftadan önce söylemiyolarmış sanırım öyle bi prosedürleri varmış.

arkadaslar sagolun ıcımı rahatlattınız. sevnurcum uzulme arkadasım sen kendıne aklına takılanlardan bı soru lıstesı hazırla,not et aklına takılanları. madem ılgılenmıyor sen sor o zaman sen sorunca mecbur cevap verıcektır. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.

X