Kz Kardeime nasl yardmc olabilirim?

esra510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
437
6
96
Diğer
:uhm:merhaba kk.kadınları biz kız kardeşimle aynı şehirde oturuyoruz ikimizde evliyiz biz eşimle çalıştık çabaladık evimizi işmizi kurduk çok şükür kardeşimde 5 yıllık evli eşi kesinlikle çalışmasını istemiyor.ama aldığı parada zar zor anca eve bakıyor.kayınvalidesi gelin bizim alt katta oturun biraz tadilat işi var yapın geçin diyor en azından kira parası vermezsiniz diyor.amma gel gelelim gelin kaynana en başından beri hiç geçinemediler.sürtüşmeler daha bunlar flört ederken başladı ben oğluma başka bir kız beğenmiştim demeler nişanda 7 tana daha gelini var hatta 2 ay arayla kardeşimle beraber 1 gelin daha yaptı önce diğer geline nişan yapıldı ona baya bir takı yapıldı kardeşime ise küpe ve yüzük. düğün alışverişi diğer geline en lüks mağazalardan kardeşime şaka gibi ama pazardan oda cadı yani inadına sadece 50 çift iç çamaşırı almıştı öyle yaparsan böyle yaparım diye tabi kadının şekeri falan düşmüş vs.diğer geline lüks bir salonda düğün kız kardeşime temizliği bile yapılmamış eski bir düğün salonunda oldu kadın inadına akrabalarını bile çağırmadı düğünde erkek tarafı doğru dürüst yoktu bile diğer gelinine yapılanların binde biri yapılmadı sadece kuaför parasını ben ödüyeceğim demişti onu bile gelin eve geçer geçmez ah oğlum kuaför arayıp duruyor ne takıldıysa gel sayalım ben hemen gidip kuaförün parasını vereyim demiş kardeşim odada üstünü değiştirirken o paraları toplayıp gitmiş tabi bizimkide eşiyle başlıyor tartışmaya zaten sende yalancısın annende yalancı diyor eşide bunu annesine yetiştiriyor bunların aradı dahada açılıyor çok uzzun oldu biliyorum daha bu anlattıklarım yarısı bile değil şimdi kardeşim bana soruyor abla gideyimmi kayınvalidemin yanında yaşayımmı diyor .yapamazsın diyorum üç kuruş kira veriyorsun ama huzurun yerinde diyorum annemde aynı şekilde kızım gitme diyor eşi napıyorsa aklını çeliyor.az çok yaşayacaklarını ben ve annem tahmin edebiliyoruz ama bunu ona nasıl anlatabilirim kütfen yardım edin

Kapısını kapar oturur.. Yoklukta beylik olmaz .Zaten kadın hiç birşey yapmamış ev veriyor gelin oturun diyor.. Ben olsam giderim vereceğim kirayı biriktirir araba alırım ,ev taksidine girerim ne bileyim para koyarım kenara.. Ya takmamayı öğrenmek gerek biraz geniş olmak lazım....

onun için diyorlarya istediğinle değil seni isteyenle evlen diye
kendisini hiç istemeyen bir ailenin oğluyla evlendiğine göre çok aşık olmuş olmalı kardeşiniz
bizim söyliyebileceğimiz birşey yok kendisi bilir geçinebilirim eşimlede aram açılmaz diyorsa gider kayınvalidenin alt katına
ya huzur ya para kendisi bilir

ben olsam hayatta gitmem 2kuruş biriktiricem diye huzurumu bozamam,ne kadar kapıyı kapatsada illaki görüşmek zorunda kalırlar,bence gitmesin sinirlerini bozmasın

Huzurun olmamış paran olmuş neye yarar ki öyle yada böyle geçiniyor sonuçta aç kalmadıktan sonra gitmesin bence.

ben olsam gitmezdim.olacakları bile bile üstüne gitmemek lazım.kapatsın kapısını otursun evinde.herkesin kafası rahat olsun.huzuru daha da bozulur giderse kaynanasının evine.

kardeşim gerçekten güzel bir kızdır emine üne benzetiyolar genelde.çok isteyeni çok peşinde koşanı vardı o eşini tercih etti.gerçi eşi türlü türlü yalanlarla aklını çeldi memurum dedi işsiz çıktı 3 kardeşiz dedi 12 kardeş çıktılar arsaları villaları evleri 2 arabası var diye tanıttı bunların hepsinin yalan olduğu nişan akşamı çıktı biz sana yalan söyleyen bir insanla bir ömür geçiremezsin dediysekte ben onu seviyorum parayı pulu değil dedi.

madem kadın oğlunun kira vermesini istemiyor ,kızkardeşinde o eve gitmek istemiyor,o zaman o evi satıp başka bir yerde ev alsınlar.orada otursunlar

Madem kardeşin baştan herşeyi kabullenmiş, para pul önemli değilmiş o zaman kendisini istemeyen bir kayınvalidenin yanına gitmesin. Maddi sıkıntı çekmeyi göze alsın ve huzurunu bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…