• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KYK'nn yurt bavurular ne zaman balyor?

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
kyk nın sitesinde bi tarih göremedim arkadaşlar acaba ne zmn başlıyodur başvurular bide kazandığımız üni ye ön kayıt falan yaptırmamız gerekio mu ki netten :uhm:

canım bende az önce okuldan geldim üniye kayıt olduktan sonra başvuruyomuşuz öyle dediler ve kitapçıkta da yazıyomuş gidiceğim yerde yurt yok ama krediye başvurucam bende

bende sabah kredi yurtlar kurumunun sitesine girdim ıspartada yurt hizmetimiz yok dedi kan beynime sıçradı resmen ama bi yanlışlık vardır diye düşünüyorum :S

canım ıspartalıyım ben.ıspartada devlet yurdu var mı bilmiyorum ama sabancının yurdu var süper.özel yurtlar da var.sana tavsiyem 1 hafta içinde ıspartaya git,sor sorustur

canım kampüse yakın yurtlar pahalıdır.sabancı yarı dewlet yarı özel oldugundan biraz daa ucuz olur..diger özel yurtlar kampüse uzak olabilir

hmm anladım canım ortalama ne kdr bi fiyatı vardır sence bi fikrin var mı? bi de bu kredi ve yurt başvurularını kayıt olduktan sonra mı yapıcaz? bana çok yardımcı oluyosun gerçekten deucum çok teşekkr ederim sana opuyorumnanaktan

canım rica ederim de ben izmirde oldugumdan ordaki yurtları bilmiorum.ama senin için arkadaslarıma sorup ögrenirim.fiyatı nekadar hiç bilmiyorum inan ne desem yalan olur.kyk tarihlerini ögrenince yayınlıycam burdan.suan acıklanmadı tarihler.bizde de kalabilirsin acil bi durum olursa ok?

zaten yakında ewlerinize postalar gelicek ünilerden.orda hersey yazar.herkese tavsiyem,kazandıgı üninin anasayfasını takip edin.

evet sık sık giriyorum ztn 20 gün sonra kayıtlarım varmış yurda depozito istiolarmış var mı öyle bişi çok dalga geçtim olmaz öyle şey diye ama kaydirigubbakcemile3

kızlarr başvuru formunda öğrenim bbilgileri kısmını yazı yazamıyorum puanım kazandığın üniversite kısımları acaba doldurmuycakmıyızz CADIARZU

inanmıyorum ya bütün bilgileri girdim formu doldurdum bakıyım bi diye bi açtım bolu abant 2 yıllık muhasebe 2. öğretim kazanmış gözüküyorum çıldırcam bolu da yurt çıkar artık bana bolu çıkan kişiyide benim yerime ısparta ya yollarlar heralde delircem ya napcam ben şimdi :oklava:

inanmıyorum ya bütün bilgileri girdim formu doldurdum bakıyım bi diye bi açtım bolu abant 2 yıllık muhasebe 2. öğretim kazanmış gözüküyorum çıldırcam bolu da yurt çıkar artık bana bolu çıkan kişiyide benim yerime ısparta ya yollarlar heralde delircem ya napcam ben şimdi :oklava:

Aynen arkadaşımada öyle oldu okula gidecekti sormaya fisfisfis

Benim merak ettiğimde şu geri ödemeli krediye başvurursak normal bursta çıkar mı?

kızlar bende bugün yurt müdürlüğüne gittim ve sordum sistemdeki bi hatadan kaynaklanmış bu durum herkeste abant yazmış ama bugn grip baktım düzelmiş öğrenm bilgileri bölümü boş kalcak o bölümü ösymden alcaklarmış

Back