Kyk!!!

kalbimsin_g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
92
0
86
33
İzmir
Kızlar ben 2.sınıfa geçtim geçen sene kredi almamıştım bu sene belki burs çıkar diye.Şimdi ara snıfların kyk başvuruları başlamış günlerdir başvurmayı deniyorum bütün bilgileri dolduruyorum fakat kaydet dediğimde hata veriyor.Kafayı yemek üzereyim artk ara sınıf olan ve başvurmayı başarabilenleriniz varsa bana yardımcı olabilir misiniz??

ben de ara sınıfım dün basvurumu yaptım ama defalarca denedikten sonra basarabildim son asamaya gelince bilgiler silinip gidiyordu sanırım çok yoğunluk var

Ben de bu sene yaptım başvurumu 1 kere sorun çıktı ama onda da eksik yer bırakmışım.Zaten hata verince ne olduğunu yazıyor ekranda? :44:

kyk bursunu hiç tavsiye etmiyorum kızlar
eğer mezun olduktan sonra ödemekte zorlanmazsanız iyi:26: ödemesinde faizi çok ve en geç 2 senede ödemek zorundasınız.bi nevi devletten kredi kullanıyosunuz

Son düzenleme:
bana ilk senemde kredi çıkmıştı almadım.. ertesi sene basvuru tarihini kaçırdım :93: ondan sonraki sene basvurdum ve burs çıkmıştı... ilk sene kredi çıkınca almazsanız ertesi sene tekrar basvurunca burs çıkma olasılığı daha yüksek gibi.... birkaç arkadasıma da aynı durum olmuştu

yorumlarınız için teşekkürler kızlar anlaşılan sizlerde de olmuş aynı sorun bende sabırla denemeye devam edicem demek ki geçen sene bnde krediyi almamıştım umarım bu yıl burs çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…