• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kyk da yemeklere şap atıldığı doğrumu???

nilhira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
7
0
86
Bursa
arkadaşlar ben devlet yurdunda hiç kalmadım ama kardeşim ilk sene (yani bu sene) alışana kadar devlet yurdunda kalmak istiyor.:ecrin_bebek: ama benim duyduğuma göre kyk da yemeklere şap koyuluyormuş.:uhm: bu doğrumu yoksa öğrenciler arasında dolaşan bir efsane mi?
bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? çünkü eğer doğruysa çok zararlı die duydum

ben de duydum normaldir askeri okullarda veya askerlikte falan da konuluyormuş.

evet, zararı olsa askeriyede kullanmazlar..

bu efsane üniversiteye başlayan herkes arasında yayılır ve bunun gibi daha birçok efsane dolanır
gerçekliği olduğuna inanmıyorum

en büyük zararı tüyleri arttırması :D
ben devlet yurdunda kaldım ve ilk zamanlar sırf bu şap efsanesinden dolayı yurtta hiç yemek yiyememiştim.
ama sonraları şunu farkettim:
bizim yurtta çalışan bütün herkes(kadın-erkek) yemekhaneden yemek yiyordu. eğer söylendiği gibi bir şap olayı olsa önce onlar yemezlerdi dimiCADIARZU
sonra battı balık yan gider diyerek ben de yedim :D
ve öyle aşırı bir tüylenme sorunuyla karşılaşmadım.

evet ya ben de duydum aradaşlar yurtta bi kaç yıl kaldıktan sonra tüylenmeye başladıklarını söylediler ben de çok korktum ögrenciyiz yurt yemeklerine mecburuz.. Umarım öyle bişey yoktur:Saruboceq:

canım ben kaldım devlet yurdunda ve çoğumuz çoğu kez yurtta yemek yemiyorduk yani şap atmaları anlamsız olur.o daha cok askerde cezaevinde falan olabilir çünkü orda herkes mecbur o yemekleri yiyecek ve şap koymaları boşa çıkmayacaktır.bizede demişlerdi zamanında şap map hikayelrini ama tamamiyle uydurma diye düşünüyorum.içiniz rahat olsun yani

efsane buu bende devlet yurdunda kalıyorum şap map yok tüylenme de yok gördüğüm kimsede yok yanii ve yöneticiler falanda ordan yiyor bişey olmuyor...

Bizim lisenin de yurdu var ve şap kullanıyolar.Söylenti filan değil kesin yani. a.s
Hatta hocalarla öğrencilere ayrı ayrı pişiriliyor yemekler,hocalarınki şapsız.
Benim yurtta kalan bir arkadaşımda da adet düzensizliği filan olmuştu.
Ama üniversitelerde nasıl olur bilmiyorum tabi.

hayır asla yok öyle birşey 4 sene kykda kaldım yemekte mecbur değilsiniz zaten paranızla yiyorsunuz fiş veriyorlar onu kantininde kullanabilirsiniz. bizim yemeklerimiz yemek şirketinden geliyordu. istersek yiyorduk. kykya bağlı bütün yurtlar aynı yönetmeliğe göre uygulama yapar. kykya bağlı herhangi bir yurtta keyfi uygulamalar olamaz

belki askeri okul ya da askerde kullanılıyordur ama devlet yurtlarında kullanıldığını sanmam, eğer kullanılıyorsa saçma bir uygulama

Back