- 28 Mayıs 2017
- 773
- 722
- 53
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Hemen öde senelerce bekledim bi o kadar faiz ödedimMerhaba arkadaşlar üniversite zamanı kyk kredisi almıştım gelecek yıla bırak faizleri silinir enflasyona uğrayarak daha karlı olursun diyenleri dinleyerek imkanım olduğu halde ödemedim ve şuan 1000 TL'ye yakın faizi geldi hala bekle diyen var çok kararsızım. Sizce yakın zamanda yapılandırma olur da faizi silinir mi yoksa daha da artmadan ödemeli miyim? Şuan ödersem toplu bir miktar ödeyeceğim ve tüm birikimim gidecek boşuna çalışmış olacağım taksitlere bağlasam faiz devam edecek bu yüzden kararsızım.
@Mune bir bakar mısınız lütfen ağlamaktan helak oldum buna nasıl izin veriyorsunuz ne çocuğum oluyor ne param var borç batagindayim dediğim için bu uyenizin yaptığı insanlığa sığar mı . İnsan degilmiyiz biz ya derdimiz yazdığımız için kaç ay önce yazdığım msj bulup böyle etiketleme yapabiliyor biliyor @Kazen
Koskoca şirketlerin milyar dolarlik vergi borcu catir catir silinirken sesi cikmayanlar kyk borclarinin silinmesi gundeme gelince ben odedim ben enayi miyim diye haykiriyor. Antropozlu dayilar 40 yas kucuk sevgilileriyle teknesinde gezsin diye de senin cebinden para cikiyor aloo sesimi duyuyor musunn? :) ama gariban anca garibana kinlenir. Ben cektim baskasi cekmesin demez. Cunku malum mezun olunca butun sirketler kucagini acti bizi bekliyor paralar bankaya her ay basinda akiyor akiyor durduramiyoruz ama sirf borcumuzu odemeyen serseri ruhlar olmak icin odemiyoruz. Seviyoruz boyle aksiyonlari yani hani anlatabiliyor muyum biz de boyle cilginlariz.
Mesajimi ne guzel anlamişsiniz. Siz calisiyor musunuz? Bu halde iş bulmuş olmaniz bir mucize de cünkü :)bence siz calismayin da ya. kisa yoldan para kazananlar varken neden hergun sabahin korunde ise gideceksiniz ki. ulkede bir suru dolandirici var hirsiz var kimse onlara bisi demedigine gore size de bisi dememeleri gerekir . siz de yapin. her gun ise gidip kus kadar maas alacaksiniz.
ustte kredimi nasil odedigimi yazdim. ucretli ogretmen maasiyla su bile almadan. evden ekmek arasi goturerek . 1-2 pantolonla uzun zaman gecirerek. ne aileme yuk oldum ne borcumu odememezlik yaptim.Mesajimi ne guzel anlamişsiniz. Siz calisiyor musunuz? Bu halde iş bulmuş olmaniz bir mucize de cünkü :)
Ne guzel. Tebrik ederim basarilarinizi. O zaman okudugunuzu anlama yetiniz de vardir. Ben odemeyelim silinsin oh bedavadan yasayalim demedim. Benim de yuksek lisans arti lisans toplam 40 bin liradan fazla borcum var ve calismadigim halde lisans kredimi oduyorum. Benim tepkim cogu insanin, calisip para icinde yuzuyormus da keyfii borcunu odemiyormus gibi yorum yapmasinaustte kredimi nasil odedigimi yazdim. ucretli ogretmen maasiyla su bile almadan. evden ekmek arasi goturerek . 1-2 pantolonla uzun zaman gecirerek. ne aileme yuk oldum ne borcumu odememezlik yaptim.
ortaokuldan beri de calisiyorum. universitede cok zor bir bolumde okumama ragmen özel ders verdim. yazlari fabrikada isci olarak calistim . ehliyetimi vs ordan aldim. okul kitaplarimi ordan aldim.
dibine kadar emekciyim. liseden beri ne ailem ne esimden ne başkasından gecinmedim. Allah sağlık versin hersekilde calisirim. hamileyken 2 ayri yere ozel derse daha gidip dogum paramı ve bebegin masraflarini cikardim. sıkışık oldugumuz icin.
Ne guzel. Tebrik ederim basarilarinizi. O zaman okudugunuzu anlama yetiniz de vardir. Ben odemeyelim silinsin oh bedavadan yasayalim demedim. Benim de yuksek lisans arti lisans toplam 40 bin liradan fazla borcum var ve calismadigim halde lisans kredimi oduyorum. Benim tepkim cogu insanin, calisip para icinde yuzuyormus da keyfii borcunu odemiyormus gibi yorum yapmasina
Herkes kendi sartlarindan hesap ederek yorum yapiyor burda. Devir cok degisti sizin zamaninizda isci olarak bir yere girip harclik cikarabiliyordunuz belki ama benim yuksek lisans mezunu olmasina ragmen alaniyla alakali is bulamadigi icin marketlere bile basvuru yapan ve en sonunda saati 4.5 liraya kafede garsonluga baslayan arkadasim var. Gunluk 30 liraya kimse hem karnini doyurmani, hem borcunu odemeni bekleyemez
Sizin sansiniz yaver gitmis, cok calismissiniz odemissiniz. Ama suan devir cok calisanin cok para kazanilabilecegi bir devir degil
Devletin kaynaklarinin sacma sapan derneklere oluk oluk aktigi, buyuk sirketlerinin milyar dolarlik vergi borclarinin cat diye silindigi donemlerdeyiz ama herkesin agzi mühür
iş kyk borcuna gelince kimse mangalda kul birakmiyor
Bu devirde tezgah açmak bile çok zor işte. Lafa geldimi pazarda şunu bunu satsın para kazansın demek kolay ama .ha ek olarak issiz oldugum donem ciddi ciddi pazarda tezgah acmayi dusundum toptancilara vs gittim sonra mallarin parasını ve tezgahin kirasini karsilayamam diye korktum vazgectim. ben her yolu denedim. universite mezunuyum diye beklemedim evde.
Bu devirde tezgah açmak bile çok zor işte. Lafa geldimi pazarda şunu bunu satsın para kazansın demek kolay ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?