İşte siz şanslı insanlardansınız.herkesin kv si koyulan sınırları anlamayabiliyor yahu burda gelininin donlarını çalan kv gördüm ben.şimdi bu gelin ne yapsın mesela kv yi görmek istemezse vicdansız mı oluyor bu gelin?
kimse evlenirken kocamı kaynanamdan ayırmalıyım nihaha falan gibi bi şeytanlıkla evlenmiyor ki herkes iyi düşüncelerle evleniyor ama işte bazen olmuyor.hep kv ler haksız demiyorum ama malesef bizim ülkemizde sınırlarını bilmeyen aile çok fazla.o nedenle gelinler bıktırılıyor hep iyi niyetleri sömürülüyor gelin de bunları görüyor ehh diyor bıçak gibi kesip atıyor.
şimdi burdaki konuda da düğüne kalmış 2 ay geline sormadan danışılmadan aralarında anlaşıp yer yurt değiştirmeye kalkıyorlar bu sizi iyi niyetli geldi mi ? biz de anamızdan babamızdan ayrı şehirlere evlendik ama kimse oyalanmak(!) için düşmedi peşimize.ya adı üstünde artık yeni bi aile kuruluyor kimse eşinin ailesiyle yapışık yaşamak zorunda değil ki?
ha demiyorum ki kv kp le görüşülmesin tabi ki görüşülsün saygı da kusur edilmesin büyüklere.ama herkes sınırını bilmeli gençlere müdahale edilmemeli kendi isteklerini dayatmamalı yaşlılar.
yazdıklarınızın her bir kelimesine saygıyla katılıyorum
valla cevap yazacaktım ama sızın yorumu gorunce vazgectım mukemmel cevap vermıssınız
ne hayallerle evlenıyoruz
ne kadar saftım ben ne kadar severdım kaynanamı annem gıbı sevdım hatta kendı kendıme dıyordum ayaklarından hasta arada yapabıldıgım kadar ev tamızlıgıne yardımcı olurum dıyordum kendı kendıme
cunku ben anneme yardım ederım onu da oyle gordugumden kaynanamın evını temızlemem dıye hıc dusunmedım
o kadar sevıyordum ama malesef ...
hıc hayallerımdekı gıbı olmadı
ben de evlenırken ohh kocamı aldım kaynanamla gorusmem kayınpederle gorusmem demedım ama malesef hayt sartlar benı bu hale getırdı piskolojişk hasta oldum şimdi kaynana yüzünden
insanllah yorumu yapan kişi hayalı varmıs ya emeklı olunca kaynana kayınpeder aileler coluk cocuk hep beraber yaşarlar
oyle masallardaki gibi ve ömür boyu mutlu yaşadılar... öyle bitmiyor işte
uzaktan tatlı olmak her zaman için daha iyi
konu sahıbı farklı ılcelerde olup on gunde bır kaynanalarına gıtseler ne olur bu kadın on gün oglunu gormeyınce ölecek mi ?
tek cocuk dıye nedır yanı