Aynen canım sakince düşün nasıl kırmadan ve kararlıca konuşabilirim diye... inan ki bizimkilerde aynı tvyi acamasalar zırt bizi ararlar ota çöpe her şeye.. bi de kaynanamla kızı birbirlerini çok güzel gazlayıp yalan kurup oynarlar ben de şap gibi kalakalırdım.. en son 2 yıl önce bi olay oldu k.p. azcık da olsa insaflı adam eşime karın doğru söylüyo oğlum yalan söyleyen ablanlar demişti tabi ben o güne kadar doldurulup üstüne salınan bi kocayla tebelleş olan bi kadındım.. çok şükür eskisi gibi değil eşim.. ama onlar yediği b.ktan vazgeçmiyo... yine de k.p. de kendilerine benzettiler o da sırt çevirdi bana.. prensesim derdi bana bu evde bitane prenses var o da benim dedi görümcem (bu arada evli )kıskançlıkları o biçim kaynana da aynı adamı soğuttular benden şimdi kızım bile demiyo kamil şakir hööeeyy kime diyorum falan gerzek gerzek laflar.. bigün eşim bozmuştu ya baba ne biçim konuşuyosun insan gibi seslensen kız anlar kendine seslendiğini bakar demişti.. inan ki bunlar devede hatta mavi balinada kulak kalır

aklına gelmiycek şeyler yaşadım film olsa yuh abartmışlar böyle film de olmaz dersin... mesafe iyidir.. iyi kaynanalar da efsane canım yok denecek kadar az.. ki tek evladı olan bi kadın hele bi de oğlan anası moralini bozmak istemem ama vaziyetler belli.. kaynanam sofrada yüzüme halt var gibi evlendin oğlum hani sen bizim yanımızda kalcaktın bize bakcaktın dedi dumur oldum bi de bi zaman sonra o kadar vazgeçirmek için uğraştım ne vardı bunda ayrılmadın nelerini gördük biz buna çakıldın kaldın dedi.. mosmor olmuştum sonra küsmüştüm 2 ay evime sokmadım... ilk evlendiğimizde 2 ay boyunca kocamla bir akşam başbaşa yemek yemişliğimiz yoktu. Her Allah ın günü gelirdi arkadan kocası damlardı gece yarısı giderlerdi bazen gitmez kalırlardı oooffff of ne günlerdi eşim kaç defa el kaldırdı bu yüzden.. kulağına küpe olsun bu düşkünlük hayra alamet değil