Eşine duygularini süzgeçten geçirip söyledin mi ?Arkadaşlarım selamlar,
Başlıktanda anlayacağınız üzere kvdemden midem bulanıyor. Sebebi ise eşime ve diğer oğluna hastalıklı bağlanması öyle ki küçük kaynımı sende evlenip abin gibi uzağa gitme ayda bir gün beraber yatalım diye tehdit ediyor. Uzağa gitme dediğide 7 km uzaktayız.Küçük kaynım ise gerçekten küçük ortaokula gidiyor. Haliyle bu cümlelere sürekli maruz kaldığından gözleri doluyor ve psikolojisi bozulup içine kapanıyor. Eskiden bunu düşünüp dert edinip kendi psikolojimi bozardım o çocuk nolucak ilerde diye Şimdi ne halleri varsa görsünler diyorum. Herkes kendinden sorumlu kimsenin hayatını düşünemem. Fakat kvdemin duygu sömürüleri bitmek bilmiyor 10 günde bir gittiğimiz halde hergün eşime ergen gibi mesajlar atıyor. Bize mi geleceksiniz yoksa kalbim sızlıyor sesli ağlamak istiyorum. Yani daha anlatamadığım o kadar çok şey var ki eşimde bu cıvıklığa alışmış sürekli geçiştiriyor ama laf söylemiyor. Pazar günleri rahatsız edilmekten nefret ediyorum bir pazarımız var onuda kvdem ve psikolojilerni bozduğu çocuklarıyla geçirmek istemiyorum. Bu kadında gerçekten dürtüsel sıkıntılar var gibime geliyor. Oğluyla konuşurken yüz mesafesinin dibine giriyor 20 cm ya var ya yok hoşgeldin sarılmasında eşimi boynu denk gelirse boynundan öpüyor 30 yaşında adam boynundan öpülür mü iğrenç geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum? Böyle olunca eşimi duş almadan yanına gitmiyorum sanki kokuları üstüne siniyor.
Evet eşimde saçmalama öyle denk geliyor. Evet annem duygu sömürgesi ile hayatını sürdüren birisi oda öyle yapacak birşey yok diyip konu kapanıyor.Eşine duygularini süzgeçten geçirip söyledin mi ?
3 yıllık evliyim. Kocam sürekli anı kurtaran birisi alıp karşısına konuşsa bir daha yapacağını sanmıyorum. Dediğim gibi anı kurtarıyor geçici çözümlerle geçiştiriyor. Bu gidişle bir gün ben patlayacağım gibi duruyor.kaç senelik evlisiniz ?
Sırf kocanız kaç yıldır dur demedi merak ettim
Boynundan öpmesi değil sizi sürekli rahatsız etmesinden hoşnut olmadığınızı belirtin, eşiniz kendisi muhattap olsun sizi karistirmasin. Sizin yerinizde olsam 1 gider 1 gitmem eşim tek gitsin gelsin yani.Evet eşimde saçmalama öyle denk geliyor. Evet annem duygu sömürgesi ile hayatını sürdüren birisi oda öyle yapacak birşey yok diyip konu kapanıyor.
Evet benimde şu sıralar bulduğum çözüm bu şekilde gittiği yere kadar gitsin.Boynundan öpmesi değil sizi sürekli rahatsız etmesinden hoşnut olmadığınızı belirtin, eşiniz kendisi muhattap olsun sizi karistirmasin. Sizin yerinizde olsam 1 gider 1 gitmem eşim tek gitsin gelsin yani.
O zaman sorun kocanızda .3 yıllık evliyim. Kocam sürekli anı kurtaran birisi alıp karşısına konuşsa bir daha yapacağını sanmıyorum. Dediğim gibi anı kurtarıyor geçici çözümlerle geçiştiriyor. Bu gidişle bir gün ben patlayacağım gibi duruyor.
Hiç bir şekilde konusunu açma ,eşin anlatırsa da aşkım başka şeyler konuşalım de , sen de hiç soru sorma yoksay. Sinirlenmemis olursun.Evet benimde şu sıralar bulduğum çözüm bu şekilde gittiği yere kadar gitsin.
Yani eşimin düşüncesi aman kalp kıran ben olmayayım aman ah almayayım oda duygu sömürgesi ile büyümüş 30 yıl bu meseleden benim gibi ciddiyetle sıyrılamıyor anlık çözümlerine bile şükür diyorum bir yerdeO zaman sorun kocanızda .
Çünkü ne kaynanalar var bir değil elli karşınıza alıp konuşsanız bir daha yapmaz die düşündürmeyecek en azından siz konuşsa çözülür düşüncesindesiniz.
Bu süreç sizi çok yıpratır ve birgün dediğiniz gibi patlarsanız kendi ilişkinize zarar verirsinizYani eşimin düşüncesi aman kalp kıran ben olmayayım aman ah almayayım oda duygu sömürgesi ile büyümüş 30 yıl bu meseleden benim gibi ciddiyetle sıyrılamıyor anlık çözümlerine bile şükür diyorum bir yerde
Allahim 5 yasinda bir erkek cocuk annesi olarak bi 20 yil sonra boyle kafayi oglumla kirip da hayati kimseye zindan etmeme izin verme YarabbbimmmArkadaşlarım selamlar,
Başlıktanda anlayacağınız üzere kvdemden midem bulanıyor. Sebebi ise eşime ve diğer oğluna hastalıklı bağlanması öyle ki küçük kaynımı sende evlenip abin gibi uzağa gitme ayda bir gün beraber yatalım diye tehdit ediyor. Uzağa gitme dediğide 7 km uzaktayız.Küçük kaynım ise gerçekten küçük ortaokula gidiyor. Haliyle bu cümlelere sürekli maruz kaldığından gözleri doluyor ve psikolojisi bozulup içine kapanıyor. Eskiden bunu düşünüp dert edinip kendi psikolojimi bozardım o çocuk nolucak ilerde diye Şimdi ne halleri varsa görsünler diyorum. Herkes kendinden sorumlu kimsenin hayatını düşünemem. Fakat kvdemin duygu sömürüleri bitmek bilmiyor 10 günde bir gittiğimiz halde hergün eşime ergen gibi mesajlar atıyor. Bize mi geleceksiniz yoksa kalbim sızlıyor sesli ağlamak istiyorum. Yani daha anlatamadığım o kadar çok şey var ki eşimde bu cıvıklığa alışmış sürekli geçiştiriyor ama laf söylemiyor. Pazar günleri rahatsız edilmekten nefret ediyorum bir pazarımız var onuda kvdem ve psikolojilerni bozduğu çocuklarıyla geçirmek istemiyorum. Bu kadında gerçekten dürtüsel sıkıntılar var gibime geliyor. Oğluyla konuşurken yüz mesafesinin dibine giriyor 20 cm ya var ya yok hoşgeldin sarılmasında eşimi boynu denk gelirse boynundan öpüyor 30 yaşında adam boynundan öpülür mü iğrenç geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum? Böyle olunca eşimi duş almadan yanına gitmiyorum sanki kokuları üstüne siniyor.
Kadın hastalıklı, deli yani , eşin dur demezse , mesafe koymazsa daha kötü olur , aslında en büyük problem eşin...Arkadaşlarım selamlar,
Ay çok afedersiniz ama kv mesaj kısmı beni çok güldürdü kalbim sızlıyor falan ne oluyor yahuArkadaşlarım selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?