• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
İyi geceler, bir önceki konumda da bahsetmiştim.
Kv ile olan problemlerimi eşim gidip kendisine anlatmış bunları yapma rahatsız oluyor diye.
Kv de iyi davrandığımız için böyle oldu kötü davransaydık kıymetli olurduk demiş. Ayrıca aramıyorum diye de şikayet edilmişim.
Benim iyi davranmasına hiçbir lafım olmadı herkese de bahseden kişi de bendim ne kadar iyi olduğunu benim tek sorunum karışmaması gereken şeylere karışmasıydı.
Her neyse ben o lafından sonra bidaha hiç aramamayı muhattap olmamayı düşünüyordum.
Bugün eşim ile telefonda konuşurlarken beni sorup selam söyledi.
Sanki tavır yapan o lafı eden o değil ben onun yerinde olsam sormazdım herhalde ne yapmaya çalıştı şimdi?
Ben ne yapmalıyım tecrübeli olan ablalarıma soruyorum özellikle nasıl davranmalıyım?
Çok fazla taktım nedense başımın ağrısı geçmiyor düşünmekten.

Klasik kv modeli aslında ben iyiyim ama gelinim beni hak etmesede oğlumun hatırına yinede nasılsın iyimisin diye sorar , selamımı da yollarım havasında.
Sizde onun gibi yapın , müdahale etmemesi gereken konularda yine tepkinizi belirtin , canınız isterse de görüşün samimiyet işi uzasın ;)

umrunda bile olmadiginiz insanlari neden bu kadar umursuyorsunuzki???

ararsa ararsiniz gelirse gidersiniz merhaba merhaba yeter yani boyle yalanlara

Yani bence öyle
Sizde aynisi yapin esinizin yaninda
Ben en son bu konuyu öğrendim ve birdaha eşime hiç açmadım annesinin adını bile geçirmedim sohbetlerimizde bir yerde hiçbir şey yok gibi davranıyorum.
Babası ile konuşurken ben babasına selam söyledim annesi aldı telefonu sonra o da bana gönderdi işte şaşırdım ben de

Ben en son bu konuyu öğrendim ve birdaha eşime hiç açmadım annesinin adını bile geçirmedim sohbetlerimizde bir yerde hiçbir şey yok gibi davranıyorum.
Babası ile konuşurken ben babasına selam söyledim annesi aldı telefonu sonra o da bana gönderdi işte şaşırdım ben de
Bu isler malesef böyle.. sorun cikmazsa olmaz

Kadın politik master yapmış kaynanalikta .maşallah iyi tiyatrocu. Bir oyunda iyi karakter kötü karakter olacaksa demiş iyi ben kötü o olsun. Sen yine başbaşa kalınca sana kötü davranır bence. Oğluna politik davranıyor.e erkeklerde analarinin asla fesat olduğunu kabul etmediği için benim annem iyi kadın sen muhattap olmuyorsun bak seni seviyor o konuyu buraya çekmeye çalışıyor yeme bu numaralari cnm

Kadın politik master yapmış kaynanalikta .maşallah iyi tiyatrocu. Bir oyunda iyi karakter kötü karakter olacaksa demiş iyi ben kötü o olsun. Sen yine başbaşa kalınca sana kötü davranır bence. Oğluna politik davranıyor.e erkeklerde analarinin asla fesat olduğunu kabul etmediği için benim annem iyi kadın sen muhattap olmuyorsun bak seni seviyor o konuyu buraya çekmeye çalışıyor yeme bu numaralari cnm
Aslında kötü bir insan değil kötü davranışı yok bana karşı ama sinir eden konuşmaları ve karışma huyu var
Annene babana bakacaksın yanına alacaksın gibi onu alakadar etmeyen şeyleri daha yeni evli olduğum halde söylemeye başladı
Bu tarz şeyler canımı sıkıyor onu ilgilendirmez sonuçta kendine yer yapıyor gibi düşünüyorum daha şimdiden

Sisin sorunlarınız için kv neden ağlasın, anneniz değil bişey değil. O oğluşu ondan uzaklaşacak diye ağlıyordur, hırsından ağlıyordur.
Hiç bir şey olmamış gibi konuşun, hal hatır da sorun ama sınırınızı çizin derim ben.

Yanlış anlamayın da ben eşimin gidip kayınvalideme işte Janet’e böyle söyleme şöyle söyleme demesini doğru bulmuyorum. Çok ayıp geliyor. Ki daha çok alınır ve aranızda bir şey de yokmuş. Onun annesi, bence kalbini kırmamalı.
Benim kayınvalidemle bir sorunum olursa direk kendim söylüyorum ki en doğrusu da bu ve böylece aramız hiç bozulmuyor. Eşimle de kırgınlığı olmuyor.
Sonuçta yetişkin insanlarız.
Yarın bir gün oğlumun kalkıp da saçma sapan bir sebepten “ anne X’e şu lafları etme kırılıyor” demesi beni çok üzer. Bir daha X’in suratına bakmam.
Çünkü benim için karşılıklı iletişim çok önemlidir. Benimle ilgili bir sorun varsa gelip benimle konuşmalı gelin, aynı zamanda benim onla ilgili bir sorunum varsa onunla konuşmalıyım.
Bazen sırf kayınvalide diye ottan nem kapabiliyoruz.
Yani kıssadan hisse aranıza eşinizi hiç karıştırmayın derim. Hoş olmuyor.

Back