Idare ettik iste son gune kadar guzel mamalar yaptim besledim kadina 5 kilo aldirdim oyle gitti:)
boşuna sinirini bozupta sütünü kesme cnm benim kalıbımı basarım buda aynı bir tipki (sürekli suya sabuna dokunmayan) sürekli boş savunma halinde ...
Ne annemi isterim ne kaynanamı , kaynanam uyuzun teki mutfaktan çıkmadı Kaldığı surde ne yaptı dersen yogurtlu domates corbasından başka birşey hatırlamıyorum, aşure getirmişlerdi de sana gaz yapar diye babana yedirdim demişti fikirsiz , eve bebek görmeye gelicekler 10 günlüğüm süpürürmüsün anne demiştim de bişey yok demişti kalktım supurdum dikisli halimle ,lohusa halimle balkona çıkıp camasırda astım gece gece , hepside kocamın isguzarligi , neymiş çok kusuyomus çocuk yanımda biri olcakmis ben dinlencekmisim , annemede bi okadar kızıyorum beni kaynanama muhtaç etti diye ki dikişlerim bir haftayı bulmadı geçti çocuğumun altını mamasını memesini tek başıma yaptım aslanlar gibi , birdaha ders oldu zaten Kocamı dahi sokmucam eve 2 ay , öfffff ne dolmuşum be ,
merhaba bende malum hamileyim kaynanamla(özellikle kaynana diyorum çünkü sürekli kaynanalık yapıyo) altlı üstlü oturuyoruz, bende lohusalık günlerimi kendi evimde geçirmek istiyorum ama kaynanamın bana yapacaklarını bildiğim ve o dönemde sinirlerimi zıplatmamak için doğumdan sonra annemin evinde gidip kalıcam 10-15 gün falan... hamileliğim boyunca pek çok sıkıntı yaşadım bir defa dahi olmadı ki ağzını açıpta nasıl gidiyor hamileliğin bi sıkıntın varmı demedi eskiler köyde tarlada doğum yapmışlar ya bizde büyük rahatlık varmış güya hamilelik çocuk oyuncağıymış.. ama aynı zamanda görümcemde hamile onu hergün arayıp soruyor kızım neyin var, kendine dikkat et iş yapma sakın vs. o kadar zoruma gidiyor ki, yani aklım almıyor bir anne nasıl başkasının evladına karşı bu kadar kin güdebilir...bende isterim ki hastaneden dönüşte kendi evime kendi yatağıma geleyim evimde rahat bi şekilde lohusalığımı geçireyim ama evde ölsem kalsam kaynanamın asla umrunda olmaz, asla ilgilenmez, iş zaten yapmaz ki bende istemem ve en önemliside sürekli beni eleştirip durucak yok beebk öyle emzirilmez, yok beceremiyorsun, yok oğluma niye yemek yapmadın ve daha bisürü şey... benden sana tavsiye bi dahaki hamileliğinde evini kimseye açma başkasına hizmet etmektense kendi başına kal, yapabildiğini yaparsın yapamadığında bebişinle yatıp dinlenirsin en azından sıkıntı sahibi olmazsın.
neyse ki çok şükür lohusalığı atlatıp çalışmaya başlamışsınız, artık olanları çok takmamaya çalışın, bu size ders olmuş oldu dediğiniz gibi gerçekleri tekrardan görmüş oldunuz bundan sonra daha mesafeli davranırsınız.. Birde şöyle düşünün en azından sizin ki geçti gitti ben bi ömür bu sorunları yaşamaya devam edicem Allah sabır verirse inş
hahahaha hay Allah iyiligini versin...cok guldumBasligi okumasam kayinvalide dogum yapti siz ona bakmaya gittiniz sanacagim