kv ve lohulasik gunlerim

Orası sizin eviniz ve sisizn yuvanız onun değil. Keşke ilk başlardan beri buna engel olsaydınız. Benim de akrabalarım da var kayınvalideye o evin sahibi gibi davranırlar. Daha sonra böyle sizin durumunuza düşüyorlar. Ben size açık olayım ablamın da kv öyle idi ilk zamanlarda ama ablam geri adım atmadı ve kv ne derse desin hep güzel güzel anlattı. şimdi kadın ablamın yanında onun istemediği hiç bir şey yapamıyo. Siz de öyle yapın. Eşinize de çok iş düşüyo. Neden onunla konuşmuyorsunuz? Bunu ilk başta düzeltecek olan eşiniz.

tabi boyl tabi boyle insanlarda var malesef ama yapcak bisey yok canim

Aman kolla kendini arkadasim kv ne guvenip mi cocuk yaptin diye cullanir bazilari simdi

Annen yanin olmadigina gore demekki sen hic cocuk dusunmeyecektin bazilarina gore.

Bu anlattiklarin insanlik disi hakkaten.. Simdide cocugu severken alacan kucagindan aslinda... Ne kadar deger verdikleri ortada gosterise gerek yok... Ahhh yapacanda hersey soylendigi gibi yapilaniyor maalesef...

Hay Allah razi olsun senden

tontriko bebeğini güzel günlerde büyüt canım :)

konuya gelince keşke hiç gelmeseymiş k.validen destek değil köstek olmuş.

Yeri gelince kizim der baskalarinin yaninda ama maalesef annelik komusunda kendisi sinifta kaldi...

Kayinvaldeniz size baknak zoru da degil bende kendi kendime baktim hatta hastaneden cikar cikmaz misafirler geldi sagolsun esim 3 hafta izin aldi. Yazmakla iylesilmiyor hateket edeceksiniz 2 hafta sonra hic birseyim kalmamisti. Temizlik yemek herseyi kendim yaptim

başkalarından meddet ummadan cocuk yapmayı ogrenmelıyız
2. cocugu yaptınıza gore sanırım herseyı goze almıs olmanız gerekırdı
ustelık daha 2. bebek kucuk henuz ılgı alaka bırsey ıstemıyorken
Nerden biliyosun bebegimin ne kadar ilgi istedigini? Belki bi saglik sorunu var? Ayrica uykusuz geceler yeterli geliyor gunduz halsiz olmana..bugun dogurup yarin supermom olmuyoruz nihayetinde...

Buarada evimi actim deme sebebim...dugun zamanlarinda tatsizliklar olmustu onlara ragmen evime geldi demek istiyorum...

Idare edin yada evine yolayin okadar basit

kimi? konuyu açan ben değilim

dünya ne güzel dimi k.validenin görevi değil,annenin görevi değil,babanın sorumluluğu değil o zaman neden aileyiz biz? bazı zor zamanlarımızda birbirimize destek olmayacaksak niye adımıza akraba demişler,elden ne farkımız var?

bence bu durumlar zorunda değil diyerek abartılıyor,birisine 1 hafta yardımcı olmaktan kimsenin bir yanı eksilmez.bugün gelini doğum yapmış azıcık yardıma muhtaç ise yarın da k.valide hasta olup bakıma muhtaç olabilir.

bence anlayışımızı milletçe kaybediyoruz.

Esinin annesi kapiyi acacaksiniz tabiki kendi annenizle kavga edince almazmiYdiniz evinize. Cocgu dogurdun kendnde bakac
Bakabilir ama bakmak zorunda degil cocuguma ben ve babasi bakmak zorunfa okadar. Ha annem gelir teyzem kayi valdem bi yemegemk yapar allah razi olsun derimama mecbur degiler

iyi de kim mecbur dedi ki? hem kendiniz öyle gösterip sonra da ama mecbur değiller diyorsunuz.

zorunda olmaktan değil bi süreliğine yardım etmekten bahsediyoruz biz.

sizin durumunuzdami herkes? Belki benim kocam evde degildi? Belki ben agir bir dogum gecirdim? Ayrica hareket demek aksama kadar temizlik yapmak yemek yapmak demek degil yavas yavas yurumek hareket etmek...dinlenmek yani...

Ne kadar seviyor bazilar ben soyleydim boyleydim demeye... Yahu herkes sizle ayni durumda mi??

Su acimasiz hemsireler canlandi gozumde... Doguma giren kadina...sevismeyi biliyorsunda dogurmayi bilmiyormusun? Diyenler gibi oldu... Allah sizin gibilere vicdan methamet versin, dua edinde bir gun bizim gibilerin durumuna dusmeyin...Buarada o ona ihtiyac halinde zorunda degilse bende ona kapiyi acma zorunlulugum yok

Ben kendi.isimi kendim gördüm ameliyatli almanyada 3 gün kaliyorsun hastanede ben 2 gün ciktim evde cocougum var dedim.2 dogumdan bahsediyorm. Beni kaldirmaya gelince hastaneye sabahlari yataktan hayir dedim kendim yapayim ki cabuk iyleseyim. Bazi kadinlar cok nazli.jhamileliktede ay aman yapmama edemem taşiyamam sacmalak hepsi. Kimse kimseye bakmak zorunda degil. Esimde olmasydi evde ben kendi isimi yine kendim görürdum. Benim kaInvaldem geldi yemek yapmadi swvdi gitti. Mecbur degilki ben öyle birsey beklemem. Yaparsa allah razi olsun yapmsa cani sag olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…