Kv ve emri vakileri

Sizin ki hakikatten ekstra bir örnek olmuş, demek ki aşırı cahil biri. Ama ne nezih annane, babaanneler var onlarla da sorun yaşanıyor ya o kötü.

herkes dediğiniz kişi babaanne mi?
kv dem ile görüşmem kendisini hiç sevmem ama tutumunuz çok yanlış
çocugunuzu babaanne sevgisinden mahrum etme hakkınız yok ki,gelinin evinde rahat edemeyen kv neden gelip kalsın ki
geldiğinde de gelip kalıyor diye sıkayet edıyoruz hepımız.
cocuklar gereken yasta ve olgunlukta ise, anneanne babaanne hala teyze gibi kişilerin evine kalmaya gidebilir.
Bu kişiler kerkes olmaz.

Iki es is hayatina atildigi zaman cocuklari kime biraksak sorusunun ilk cevabi; anneanne ve babaanneler. O zaman gonul rahatligiyla birakirken nedense anneanne babaanne gorusmek istediginde problem oluyor. Sahsen esim annemle veya babamla sorun yasadiginda cocugumu gorusturmek istemeseydi tavrim cok sert olurdu. Siz kv-gelin ama onlar torun-buyukanne. He esim doldurusa geliyor derseniz de o esinizin "problemi". Gondermeyip yarin oburgun esinizin "kendi ailemle gorusturtmedim be" demeyecegi ne malum? Simdi hakvermesi ileride de verecegi anlamina gelmiyor. Cocugumu oyle de boyle de tek veya babasiyla gonderemem dersen yuzunu kizartip gitmen lazim. Cocugun icin. En iyisi orta yolu bulmak. Bundan sonra gittiginde neden geldin sorusunu alirsanda cocugum nerde ben orda cevabini verirsin. En normal yol bu gozukuyor. Yoksa diger turlu hep siz kotu gozukursunuz.

Valla o sizin görüşünüz.. Ben televizyon izliyorum.. Çocuklara yapılan istismarları kimlerin yaptığını görüyorum.. Ben sevgisiz kalsın demedim.. Görmek isteyen evime buyursun gelsin.. Buna anneannesi, babaannesi, teyzesi, dayısı, aklınıza kim geliyorsa dahildir.. Babaannesi birşey yapmaz ama onun evine giren yapabilir..

Hem torun sevgisinden mahrum kalmak istemiyorlarsa, ağızlarına geleni saymayacaklar, o çocukları doğuran kadına evime gelme demeyecekler.. Benim annem eşime bunu dese, bende gelmem bu eve ona göre derim.. Merak etmeyin benim kriterlerim, adımlarım adildir.. Tek taraflı bakmıyorum..

Benim çocuğumun onların yapmacık sevgisine ihtiyacı yok. Dolduruyo derken eşimi doldurmasından bahsediyorum. Benim annemde kaynanamın bana yaşattıklarını kocama yaşatsın o zaman eşim ne derse haklıdır bilmem anlatabildim mi değerli üye

, o çocukları doğuran kadına evime gelme demeyecekler.. Benim Merak etmeyin benim kriterlerim, adımlarım adildir.. Tek taraflı bakmıyorum..

O çocukları doğuran kadın olarak siz,eşinizi doğuran da bir kadın o da anne.
Bir düşüneyim bu nasıl adil olmak? :)))

Aynı dediğiniz gibi ben kapıları ardına kadar açık bir şekilde büyüdüm ama benden 10 yaş küçük kardeşlerim ise öyle büyümedi çünkü devir değişiyor. Ev halkı olarak bahçeye çıkmadan annem bahçeye salmıyodu ikizleri

Yapmacık sevgi ağır bir itham değil mi? Siz ileride torunlarınızı yapmacık mı seveceksiniz? Ve lütfen yapmayın anneniz eşinize kızsa vs. annenizi haklı çıkarmak için bin takla atarsınız. Biz hanımlar bunu hep yaparız zaten,adil ve gerçekçi konuşalım yeter.

Bak güzel kardeşim bana ne yaşattıklarını benim ne çektiğimi bilemezsin lütfen azıcık empati yap

Bak güzel kardeşim bana ne yaşattıklarını benim ne çektiğimi bilemezsin lütfen azıcık empati yap

Ben, siz bir şey yaşamamışsınızdır,eşinizin ailesi sizi üzmemiştir demedim zaten. Bilmediğim bir konuda konuşamam Ben sadece cümleleriniz üzerinden fikrimi belirttim.

O çocukları doğuran kadın olarak siz,eşinizi doğuran da bir kadın o da anne.
Bir düşüneyim bu nasıl adil olmak? :)))
Yani mantığı anlamak yerine cümle cımbızlıyorsunuz.. İşiniz polemik..
Orada, kv'nin istemediği evinden kovduğu, o kadın olarak gördüğünden bahsetmeye çalıştım..
Neyse, bu benim fikrim.. Ben konu sahibi kendi fikrimi ilettim.. Sizde öyle.. Hepsi bu..

Aynen.. İnsanlar neye bu kadar şaşırıyor anlamıyorum.. Madem herkes bu kadar düzgün, bu çocukları kim istismar ediyor?? Haberlerde çıkan olayları kimler yaşıyor? Bu forumda bile başta kendi eşinin güvenilmez olduğunu söyleyen o kadar bayan var ki..

Neyse, bekara eşini korumak kolay diyorum..

Mantığı tabiiki anlıyorum. Sonuçta aptal değilim,derdim polemik de değil işime yaramaz çünkü. Sadece objektif ve adil bakmaya dikkat çektim... Hepsi bu.

Götürün dersin götürmezler ,götürmeyin dersin götürmek isterler .Ses etme gitsin kalsınlar.Sizde biraz esinizle başbaşa kalın .İkinci balayı oldu çok sağolun diye de mesaj atın.

Hatalarini soyleme geregi duydum cunkubartik ciddi manada haddini asmaya baslamisti. Sie yapilan kisisel bisey yoksa derken bastan asagi benle ilgili kisisel olmayipta baska ne olacakta kv karsima alacagim.

Ustelik cocuklar babalariyla gotmeyecek onun planina gore dedeleri gelip alacak babalarida gidip geri alacak. Babalari baslarinda olmayacak yani..

Kv nin evinde 85yasinda bakima muhtac nine var zaten kp desen iyidir hostur pek rahattir. Kim pesinde kosacak cocuklarin. Kime guvenip yollayayim gozumun gormedigi yere.. ustelik ortalik bukadar kotuyken.

Mahrum etmek olsaydi niyetim bunu cooktan yapardim. Cunku gercekten hos seyler yasamadim. Hele ki son soyledikleri yenilir yutulur cinsten degil.

Esime evli kuzenini soyluyor mesela aysele evlenseydin boyle olmazdi diyor. Simdi git aysenin cocugunu sev desem haketmis olmuyor mu sizce

Benim ailem yaz tatillerinde goruyorlar ancak kendisi enson bir ay once gordu yaz tatilinde ilk oraya gidilmesini istiyor. Kimseyi dusunmeden kafasina gore plan yapiyor. Benim kizdigim nokta burasi..

Plan yapiyor herkes ona uysun istiyor. Cocuklar uzerinden ego tatminine giren asil kendisi.. Ben 8saatlik yere cocuklarimi yollamak istemiyorum. Kendime gore gerekcelerim var bir anne olarak buna hakkim var diye dusunuyorum. Ya da bir annanne babanne torunlari uzerinden plan yapiyorsa nezaketen bi anneye babaya sormali diimi. Burdaki amac hic yerine koymak gelini saf disi birakmak..

Torunlarini gercekten seven insan boyle yapmaz.

Ooooo o kadar uzaga aram iyi olsada yollamam. Kendi ailem 1.5 saatlik yerde otturuyor ona ragmen mecburiyet disinda göndermedim. Ki annem babam canlarini verirler. Gözlerinden sakinirlar. Asla yollama asla.

Nerede yasiyorsun hangi ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…