Kv ve emri vakileri

Belki de guc savasi ego savasi veriyor kadin bilemiyorum. Beni bir hic yerine koyup oglunu torunlarini etrafinda toplayacak.
Ben de kalakalacagim. O oyle istediyse oyle olacak..

Isin acigi aramiz iyiyken de boyle talepleri oldu ben istemedim. Sonucta birlikte gider birlikte geliriz ne alaka..

10dk mesafede oluruz tamam. Ama ha deyince ulasamayacagim yere niye gondereyim cocugumu cok elzem birsey yoksa..

Gormek istiyorsa gelain gorsun ben gelme gitme demedimki. Kendi evini birakip buraya gelemeyen kendisi. Bana gelme deyio gemileri yakan kendisi..

Sirf gonlu olsun diye gondereyim mi sizce?

Haklisin ama yinede yaşlı insanlar için torun başka bir şey.buyukluk sende kalsın.kadinlar kv olunca boyut değiştiriyor.cocuklarin babannesi de gec

Walla devir öyle bir devir ki aranız süper olsa bile gönderin diyemem, allah muhafaza. Ben böyle şeylere prensip olarak karşıyım anne baba nerede çocuklar orada, bitti.

Walla devir öyle bir devir ki aranız süper olsa bile gönderin diyemem, allah muhafaza. Ben böyle şeylere prensip olarak karşıyım anne baba nerede çocuklar orada, bitti.

Aynen oyle. Icim rahat etmez. Cezalandirmak degil bu ama onlar oyle algilayacaklar.

Kv iyi niyetli olsa sizi ailecek çağırırdı.
Konu sahibi annesiz bi yere gidemezler de. Çok ısrar ederlerse birlikte gidip kalırsınız bi hafta. Hem kv de size gelebilir. Sonucta aranızda bi soğukluk gecti diye gelinip gidilmeyecek mi.
Böylece kv de aile kavramını ve sizin konumunuzu anlamış olur

Haklisin ama yinede yaşlı insanlar için torun başka bir şey.buyukluk sende kalsın.kadinlar kv olunca boyut değiştiriyor.cocuklarin babannesi de gec

Gozum arkada kalir. Iyi bakarlar ondan suphem yok burda olsalar tamam da. Gozumun gormedigi yere mecbur birakmasi canimi sikiyor. Ortalik zaten kotu aklim orda olacak hep.

Simdi gemileri yakan kendisiya minnet etmiyo guya..

Ailecek gelin diyemez bana gelme evime cenazeme yaklastirmayin bunu bile dedi..

E kendi de gelemiyo bende kalmaya yuzu yok diger gelininden cekinir.. falan filan iste

Sacinin kopmus telini yollamam böyle babaanneye. Kim ki o anaya babaya sormadan cocuklar hakkinda karar verip plan yapiyor.

Simdi gemileri yakan kendisiya minnet etmiyo guya..

Ailecek gelin diyemez bana gelme evime cenazeme yaklastirmayin bunu bile dedi..

E kendi de gelemiyo bende kalmaya yuzu yok diger gelininden cekinir.. falan filan iste

Öyle bir zamandayiz ki öz ana baba bile neler yapiyor evlatlarina, sen bide senden nefret eden insana yollicaksin öyle mi? Egosu tatmin olsun diye. Yok yaaaa

Valla anlatım tarzınıza bayıldımKaynanaya da firsat vermeyin desin dursun insanin tepesine cikmaya da amma meraklilar bu bilinen bir gercek

Esimin annemle bir tartismasi olursa ikisinin arasinda kalir. Cocuklari gostermemek ne alaka? Gostermeyip aglamakta haklilar mi? Haklilar. Sizin cocuklariniz tamam ama onlarin da kendi cocuklarinin cocuklari. Gormek istemeleri, plan yapmalari cok normal. Siz sevmiyorsunuz diye her lafi batiyor sadece. Yoksa bi babaannenin torunuyla telefonda bunlari konusmasi cok normal.

Kimin haklı olduğu beni ilgilendirmez, evet kayınvalideniz yerinde davranışlar sergilememiş fakat göstereceğiniz tepkilerde "bir gün sizin de kayınvalide olacağınızı unutmadan" tepki verin derim.
Siz şimdi "ben asla onun yaptıklarını yapmam" diyor olabilirsiniz fakat bizim çocuklarımız yuva kurana kadar biz de yaş alacağız, devir dönem değişecek, gelinleri/damatları bir çoğumuz için "kayınvalidem çok geri kafalı, kötü niyetli degil belki ama her söylediği batıyor, uff suratına bakasım bile yok" gibi şeyler söyleyecekler ve bunlar bazen hakettiğimiz hâlde bazense hiç hak etmediğimiz halde söylenecek. Ne ekersek onu biçeceğiz.
Siz görüşmek istemeyebilirsiniz (ki ben şiddet, iftira vb. bir durum olmadığı takdirde sevmek zorunda degilsek bile eşlerin hatırına uygun aralıklarla ve uygun sürede ziyaret edilmesi gerektiğini düşünüyorum) fakat torunlarından mahrum etmeye hakkınız yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…