Kv ve bacısının ziyareti

annenizi agirladiginiz olcu ve ilgi ile karsilayip agirlamaniz gerekli. gecmiste problem yasamis olabilirsiniz ama bu arayi duzeltmek icin bi firsat .degerlendirin derim....

her yıl gelmezse olmaz derken? yılda bir bile görmeye dayanamıyor musun kayınvalideni çok bencilce bir tutum. evinde yalnız kalmalarını istemiyorsan sabah gidin akşama kadar dışarda dolaşın diyemeyeceğine göre izin alman gerekiyor almıyorsan da katlanacaksın bu kadarcık şeye

Ailemin arkadından yazdım canım orada cuma günü kendi ailem döndü yanımdan haftası dolmadı anlayacagın ve heryıl böyle yapıyorlar

Ailemin arkadından yazdım canım orada cuma günü kendi ailem döndü yanımdan haftası dolmadı anlayacagın ve heryıl böyle yapıyorlar
bana yine de çok büyük problem gibi gelmedi en büyük derdin bu olsun. her yıl birkaç gün katlanılabilir

Yılda bir kere 5 gün geliyorlarsa abartıyorsunuz.
Onlar zaten size değil eşinizi görmeye geliyorlar, görmesinler mi yani?
Ev için yapabilecek bir şey yok, anneniz gelince de eşiniz böyle hissetmiştir belki? Belki de kendini yalız hissedip annesini aradı ve onlar da gelmeye karar verdi?
Ne bileyim büyütmeyin bu kadar, benimkiler de 1 ay önce gelmişlerdi bu hafta sonu YİNE geliyorlar, diğer ay yine gelecekler :)

Kv neyse ama eşinizin teyzesinin 5 gün sizde ne işi var? Kuzenlerim(kız) evli, ama memlekete gidince annem vs onlarda kalmaz. Onlar genç rahat etsinler diye. Ki evde duran annemin öz yeğeni oluyor. Sanırım bir de çalışıyorsunuz. Çalışan insanların evinde 1 hafta yatıya kalmak bana tuhaf geliyor. Bazı tipler vardır ya, illa gidip kalıcam diye. Evde oğlu yok gelini yok, eşyalarımı görmeye gidincen

Samimi degilim 4yıldır evliyim birtek düğüünde gördüm görüştüm yeterlimi sizce
bu çok tuhaf yani aranızda bir samimiyet bile yokken size rahat rahat yatıtya gelmeleri biz çekiniriz çalışan insansın hamilesin insan bir sorar eder...müsaitmisin diye://görgüsüzler

Evlerde birşeyler yoktur da, bazı insanlar takıntılı oluyor karıştırma konusunda.

Mesela biz düğün arefesi yatak odamızı falan kurdurduk, kıyafetlerimin bir bölümünü getirip dolabıma dizdim. Eşimin annesi gitmiş dolabı karıştırmış (dolabımız yatak odasında değildi ve eşimin dolabı başkaydı,bana ait olan şeyleri karıştırmıştı) içinden kıyafetlerimi almış bana soruyordu. "Bunlar senin mi?" Bu eve gelen bir ben vardım bayan bir sen varsın, elbette benim, hayır yani ben burada yaşayacağım 1 ay sonra, kıyafetlerim olmasın mı evde Sonra yemek takımlarım vs geldi, kutularını açmamıştım. Burnumdan getirdi ne zaman açıcan hadi aç hadi aç. O dönemler öğrenciydim finaliydi, sunumuydu koşturmaktan fırsat bulamamıştım.

Yani konu eksiklik olmuyor. Gelininin kirli çamaşır sepetini karıştırıp, çamaşırlarını sayan birisini okumuştum burada Ya da çekmecelerini karıştıran vs. Bunlar olmasa keşke.

işte bu kadar kısa ve net

kendi annesi gelince bişey yok... alt tarafı 5 gün konu sahibi
gebesiniz bide büyütmeyin isterseniz

yatak odasını da kilitlersiniz çok rahatsızsanız..

Duyanda aylarca kalacaklar sanır. 5 gün yahu 5 gün. Ondada evde olmayacaksınız büyük çoğunluğunda, idare edin ne olacak.
Ben işteyken evde olacaklar diyorsunuz, sizin annenizde siz işteyken evdeydi o halde. Eşinizde sizin gibi mi düşünseydi annenizi evde bırakırken?
Şunu deseniz anlarım ve hak veririm, evimiz yakın ben yokken evime giriyorlar ama uzaktan geliyorlar haliyle bir mecburiyet söz konusu. Dertleneceğiniz bir durum yok ev konusunda.
Zaten sizin anneniz gelip kalıyorsa, eşinizin anneside gelsin kalsın. Eşiniz askıda büyümedi , nasılki sizin aileniz özlüyor sizi, onun aileside özler ve hakkıdır yani.
Büyütmeyin bu kadar,5gün idare edin.

Ay bu kvler neden sevilmiyor bilmiyorum.
Napacaksın ki mecbur tahammül edeceksin dua et ki çalışıyorsun yüzünü sadece akşamdan akşama göreceksin. Ya bir de çalışmıyor evde oturuyor olsaydın 24 saat yüzyüze olacaktın yat kalk dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…