evet, farkli anlasiliyo..Ailesi eşime trip attı onun yüzünden bana degil ki yanlış kullanmış olabilirim
kızlar merhabalar..kv ve bacısı haftaya persembeden ayın 20sine kadar evime gelcek il dışından .gecen hafta annemler bardı arkalarından her yıl gelmezse olmaz kv hanımın.aramızda resmidir 4yıldır zaten.ve bacısını hiç sevmem 4gelini var anlayışsız biri bana göre biz nişanlıyken bile eşim tayin izninde ev bulmak için yanıma geldi diye eşime binbir trip attırmıştı zamanında.evime ilk defa geliyo ve ben biraz fevriyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum.birde gündüzleri ben mesaide olacagım evimde durcaklar bu daha rahatsız edici durum.yardım edin lütfenn ne yapacsgım
Ailemin arkadından yazdım canım orada cuma günü kendi ailem döndü yanımdan haftası dolmadı anlayacagın ve heryıl böyle yapıyorlarher yıl gelmezse olmaz derken? yılda bir bile görmeye dayanamıyor musun kayınvalideni çok bencilce bir tutum. evinde yalnız kalmalarını istemiyorsan sabah gidin akşama kadar dışarda dolaşın diyemeyeceğine göre izin alman gerekiyor almıyorsan da katlanacaksın bu kadarcık şeye
bana yine de çok büyük problem gibi gelmedi en büyük derdin bu olsun. her yıl birkaç gün katlanılabilirAilemin arkadından yazdım canım orada cuma günü kendi ailem döndü yanımdan haftası dolmadı anlayacagın ve heryıl böyle yapıyorlar
umarım bi gün sizin gelininizde sizin icin aynısını düşünür :)
bu çok tuhaf yani aranızda bir samimiyet bile yokken size rahat rahat yatıtya gelmeleri biz çekiniriz çalışan insansın hamilesin insan bir sorar eder...müsaitmisin diye://görgüsüzlerSamimi degilim 4yıldır evliyim birtek düğüünde gördüm görüştüm yeterlimi sizce
Şu evlerde odalarda bucak bucak saklanan neler var
Ben de öğreneyim eksikliklerimi gidereyim
Konu sahibi sözüm sana değil aman evini odanı karıştırırlar kitilte diye buradaki genel konularda yazılan herkese
Çocuk olunca bakıcısı olunca o da yatak odasına girmesin Kv bebeğe bakarsa zinhar odalara hatta banyoya bile uğramasın istiyoruz
Bu odalarda benim bilemediğîm ne var
işte bu kadar kısa ve net'esime bi ton trip attirdi' demissin, bir de teyzeyi suclar gbi konusarak.. atmasaydi efendim, akli fikri yok mu?
Allah rizasi icin en iyi sekilde agirlayacaksin, senin annen de gelmis, onun da oglunun evi neticede.. sınırları aşma ihtimalleri varsa biraz mesafeli bi durus sergileyeceksin, ama bu mesafe afra tafra yapmak demek degil..
yatak odani kilitle, sorarlarsa 'niye girecektiniz ki' dersin..