İlk defa geliyormuş canım. Zaten işte olacakmışsın. Saçmalarsa 5 gün idare et, he de geç. Tadınız kaçmasınkızlar merhabalar..kv ve bacısı haftaya persembeden ayın 20sine kadar evime gelcek il dışından .gecen hafta annemler bardı arkalarından her yıl gelmezse olmaz kv hanımın.aramızda resmidir 4yıldır zaten.ve bacısını hiç sevmem 4gelini var anlayışsız biri bana göre biz nişanlıyken bile eşim tayin izninde ev bulmak için yanıma geldi diye eşime binbir trip attırmıştı zamanında.evime ilk defa geliyo ve ben biraz fevriyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum.birde gündüzleri ben mesaide olacagım evimde durcaklar bu daha rahatsız edici durum.yardım edin lütfenn ne yapacsgım
hatta mümkünse,evlenmeden önce ölsünler.sadece annesi babası değil,görümceler, eltiler,kayınlar,"kaynana bacıları" toptan imha edilmeliler.şu erkek ailesi oğullarını evlendirince ölü verse ne iyi olacak değil mi
Evet benimkilerde kusur için ve evimi karıştırıyorlar yatakodamı rahatsızlıgım buAllah kolaylık versin, sabır...
Yalnız ben evde yokken evimde misafir olmasından ben de rahatsız olurdum..
Kaldı ki ben evdeyken bile kv yatak odamın kapısını açıp kp gösteriyordu
Tek tek odaları wcyi ve kullanmadığımız küçük tuvaleti geziyorlardı
Sonradan çıktı meydana dertleri bi kusur aramakmış
Lohusayken yapamadığım temizliği başıma kaktılar :)
Ben kimseyi rakip olarak görmüyorum geleceklerini bile biletler alınmış ve haberi bana eşim veriyorhatta mümkünse,evlenmeden önce ölsünler.sadece annesi babası değil,görümceler, eltiler,kayınlar,"kaynana bacıları" toptan imha edilmeliler.
benim şaşırdığım da ne biliyor musun egeciğim.böyle düşünen kızlarımızın,okumuş,iş güç sahibi kızlarımız olması.
ayrıca not olarakta şunu yazmalıyım ki;şimdi buraya konu sahibi,ama siz bilmiyorsunuz,kaynana bana evlenmeden önce şunu yaptı,şunu yapmadı diye,sıralayacak.bütün mesele,eşinizin annesini rakip olarak görmek aslında.hani diyorlar ya,kaynanam beni rakip olarak görüyor.aslunda,gelinler de kaynanayı rakip olarak görüyor.annesinin,evladını aramasını, çok gören zihniyetler var.