Kv ve bacısının ziyareti

Şu evlerde odalarda bucak bucak saklanan neler var

Ben de öğreneyim eksikliklerimi gidereyim

Konu sahibi sözüm sana değil aman evini odanı karıştırırlar kitilte diye buradaki genel konularda yazılan herkese

Çocuk olunca bakıcısı olunca o da yatak odasına girmesin Kv bebeğe bakarsa zinhar odalara hatta banyoya bile uğramasın istiyoruz

Bu odalarda benim bilemediğîm ne var

Evet benimkilerde kusur için ve evimi karıştırıyorlar yatakodamı rahatsızlıgım bu
Kul hakki ededepsizlik ya keske kilitleyebilsen. bizimkilerde cok merakliydi bir gun görümce ben mutfaktayken baktim 35 yaslarinda yatak odama girmiş bide elbise dolabini acmis karıştırıyor terbiyesiz. Ondan sonra onlar geldiginde gözlerinin önünde 3 kapiyida klitliyordum.

Ben konu sahibinin yazdıklarında bir fesatlık görmedim kimse evinde sağı solu karıştıran birisi varken gönül rahatlığıyla işe gidemez bence. O ev oğlunun evi evet ama kendi evi değil bunu bi kabullenmeli artık kv ler. Bileti aldıktan sonra haber vermek de neyin nesi yani bence çok ayıp.

Canımm evin içerisine uzun süre yatılı misafir gelince zor oluyor gerçekten benim kayınpeder ve valide geldi evlendikten sonra ilk kez... 8 aylık evliyim 15 gün kaldılar. Üstelik karı koca home office çalışıyoruz. O kadar zorluk yaşadım ki, 3 öğün yemek yetiştirme telaşı ay orayı topla burayı topla. Yemek masasını 5 dk bırakma şansın olmuyor. Benimkile melek gibi insanlar ben yemek yapıyorsam o pilavımı yada çorbamı yapıyor. Ama gene de çok zor... Tabiri caizse it gibi çalışıp 5 dk dötüm yere gelmiyordu :KK43: Her şeyden çok eşim beni yıprattı onların yanında erkeklik damarları çıktı... Bir azar bir terslemeler... Ağla ağla içim şişmişti... Naçizane fikrim sadece eşine dikkat et, kavga ortamı yaratmaya fırsat verme. Söz açıp kapayıncaya kadar gidiyorlar. Bizimkileri bugün gönderdik. Kapıyı kapatınca oooohhh beee demiştim. Vicdan yaptım :)))

Sana önerim eşyalarına işaret koy, bir şey fark edersen laf çarp, alla alla bu eşya burda değildi evde cinler periler mi var, eşyalarımın yeri değişiyor de... :-):-):-) Annem öyle yapardı.

Canımm evin içerisine uzun süre yatılı misafir gelince zor oluyor gerçekten benim kayınpeder ve valide geldi evlendikten sonra ilk kez... 8 aylık evliyim 15 gün kaldılar. Üstelik karı koca home office çalışıyoruz. O kadar zorluk yaşadım ki, 3 öğün yemek yetiştirme telaşı ay orayı topla burayı topla. Yemek masasını 5 dk bırakma şansın olmuyor. Benimkile melek gibi insanlar ben yemek yapıyorsam o pilavımı yada çorbamı yapıyor. Ama gene de çok zor... Tabiri caizse it gibi çalışıp 5 dk dötüm yere gelmiyordu :KK43: Her şeyden çok eşim beni yıprattı onların yanında erkeklik damarları çıktı... Bir azar bir terslemeler... Ağla ağla içim şişmişti... Naçizane fikrim sadece eşine dikkat et, kavga ortamı yaratmaya fırsat verme. Söz açıp kapayıncaya kadar gidiyorlar. Bizimkileri bugün gönderdik. Kapıyı kapatınca oooohhh beee demiştim. Vicdan yaptım :)))

Sana önerim eşyalarına işaret koy, bir şey fark edersen laf çarp, alla alla bu eşya burda değildi evde cinler periler mi var, eşyalarımın yeri değişiyor de... :-):-):-) Annem öyle yapardı.
Teşekkürler dikkate alacagım yazdıklarınıZı

Ben konu sahibinin yazdıklarında bir fesatlık görmedim kimse evinde sağı solu karıştıran birisi varken gönül rahatlığıyla işe gidemez bence. O ev oğlunun evi evet ama kendi evi değil bunu bi kabullenmeli artık kv ler. Bileti aldıktan sonra haber vermek de neyin nesi yani bence çok ayıp.
Bilet olayına şaşırmıyorum canım hep öyle yapıyorlar zaten beni arayıp bi söylemek yok diyorumya insanlar ogullarıyla iyi olsunlar yaşadıgı kişinin önemi yokki

Teyzesi ilk defa geliyo kv degil.oda ben yokken evimde kendi evi gibi davranıyor annem bbile birşeyi yerleştirmek için beni bekler herseyi bana sorar ama kv öyle degil
En rahat benim herhalde. Kimse korkudan gelemiyor :KK70:Uçak biletlerini ben alıyorum, tek gelin diyorum aman aman yok, tayininiz çıkınca geliriz diyorlar :KK70:

Sayili gun cabuk geceermis sabret canim, zaten hamilesin fazla stresse sokma kendini.

Bilet olayına şaşırmıyorum canım hep öyle yapıyorlar zaten beni arayıp bi söylemek yok diyorumya insanlar ogullarıyla iyi olsunlar yaşadıgı kişinin önemi yokki
Anladığım kadarıyla eşin de normal karşılıyor bu durumu ve sen bişey söylesen suçlu sen olacaksın. Gelip kalma falan hadi neyse de ben olsam çok fena çirkefleşirdim mesela bu bilet olayına. Orası senin ve eşinin evi ama eşinden taviz gördükleri için kendi evleri gibi davranıyor kv ler bence burada sorun eşinin tutumu onunla 'güzel güzel' ve 'doğru zamanda' konuşmalısın bu konuyu canım. Bir de hamileymişsin çok yıpratma kendini bebişin sağlığı herşeyden önemli dimi:emir_bebek::anneadayı:En Büyük KK

zaten gündüz görmeyecekmişsin
akşamda idare edeceksin
yapacak bişey yok malesef

Çocuğunuz varmı bilmiyorum.
İleride gelininiz veya damadınız aynı şekilde size davranmazlar.
Ya da eşiniz sizin annenize, sizin davrandığınız gibi davranmıyordur.

'esime bi ton trip attirdi' demissin, bir de teyzeyi suclar gbi konusarak.. atmasaydi efendim, akli fikri yok mu?
Allah rizasi icin en iyi sekilde agirlayacaksin, senin annen de gelmis, onun da oglunun evi neticede.. sınırları aşma ihtimalleri varsa biraz mesafeli bi durus sergileyeceksin, ama bu mesafe afra tafra yapmak demek degil..
yatak odani kilitle, sorarlarsa 'niye girecektiniz ki' dersin..

'esime bi ton trip attirdi' demissin, bir de teyzeyi suclar gbi konusarak.. atmasaydi efendim, akli fikri yok mu?
Allah rizasi icin en iyi sekilde agirlayacaksin, senin annen de gelmis, onun da oglunun evi neticede.. sınırları aşma ihtimalleri varsa biraz mesafeli bi durus sergileyeceksin, ama bu mesafe afra tafra yapmak demek degil..
yatak odani kilitle, sorarlarsa 'niye girecektiniz ki' dersin..
Ailesi eşime trip attı onun yüzünden bana degil ki yanlış kullanmış olabilirim

Çocuğunuz varmı bilmiyorum.
İleride gelininiz veya damadınız aynı şekilde size davranmazlar.
Ya da eşiniz sizin annenize, sizin davrandığınız gibi davranmıyordur.
Eşim aileme yapmadıgı davranışları içerde bana tribiyle hallediyo:)

X