kv telefonda para istedi..

eilenn

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ?
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
6.798
8.407
Merhaba

kv ve kp yılın 6 ayı memleketteler bu senede 3 hafta önce gittiler evlerimiz 15 dk yürüme mesafesinde dün kv aradı bizim eve hiç uğruyormusunuz gidin bi tuvaletin camını açın dedi bende anne biliyosun akşamları 9 dan aşağı eve gidemiyorum (ev ve iş arasında mesafe ve trafik durumu var) artı cumartesileride çalışan birisiyim hiç uğrayamadım dedim şimdi markettesiniz hazır bir uğrayın falan dedi ben tmm diyecekken eşim oğlun uğrayıp açmış de dedi kadında inandı sonra konu memlekette ev yapıyoruz (iki katlı ev ilk katta kv kp oturuyor ikinci kat 3 erkek kardeşe ait diye konuşurlar hep) ikinci kata fayans siparişi verdik biraz para göndereceksiniz dedi bende anne eşim yeni işe girdi bir düzen oturtmadan hiçbirşeye yardım edemeyiz kusura bakma dedim gerçekten naif bir ses tonu ile ifade ettim kendimi tmm oğlumu ver bana dedi ondan da tansiyon aleti istemiş anne şuan alamam babam alsın ben uygun olunca parasını gönderirim dedi (duydum) kapattık telefonu daha snra eltimi aradım kv eltimide arayıp para gönderin demiş eltimde iki çocuk var okuyorlar zaten kocam düzenli maaş alamıyor durumlarımızı bilip hala bizden para istiyorlar diye veryansın etti bende takma kafana yenge olmayan birşeyi gönderemeyiz onlar istedikleriyle kalacaklar dedim haklısın falan dedi kapadık telefonu.. iki haftadır biz eşimle maddi durumumuzu biraz toparlayalım diye bu yaz ne memlekete nede tatile bizi ekstra borca sokacak şeyleri yapmamaya karar verdik bunu kv me söyleyecektim ki gidemeyeceğimize üzülmesinler beklemesinler diye şimdi bu para isteme mevzusunun üstüne söylemem yanlış anlaşılmama neden olurmu ? birde bizden maddi destek beklemeleri ne kadar doğru düğünümüzü evimizi kolumuza takacakları bileziklere kadar borçlanıp aldık hiçbir destek görmediğimiz için ben mi doluyum bilemiyorum kızlar..

cnm söyleyeceğini söylemişsin sende eşinde konu kapanmış bitmiş. isterlerse yine cevabını verirsin
yaz gelmeden şimdilik bişey söyleme bence . yanlış anlaşılır.hemde hele o gün bir gelsin bakalım ne olcak acele etme

bende yanlış anlaşılacağımı düşünmüştüm çünkü bende kv de alınganız nem kapıyoruz resmen yorumunuz için teşekkür ederim

kendi yaptırdığı ev için para istemesi çok anlamsız.Madem oturmayacaklar tek katlı yapsalarmış,size mi sormuşlar sanki?
gençlere yardım edelim rahat etsinler diyeceklerine para beklenmesi resmen aç gözlülük.
Sizde cevabınızı vermişsiniz hiç kurcalamayın bence , tekrar ararsa söylersiniz olur biter.

memleket bize 16 saat mesafe de eltim 15 yıllık evliyim iki kere gittim banane diyor hakta vermiyor değilim

konuyla alakasını anlamadım ben ilk kısmın

konuyla alakasını anlamadım ben ilk kısmın

konunun başında açıklama yapıyorum evime zor yetişiyorum birde kv nin evine uğrayamam mesajı vermeye çalıştım belki doğru belki yanlış yakın oturduğumuz için her aradığnda mutlaka eve gidip bakmamızı ister nerdeyse

yorumlarınızı bekliyorum..

şimdi gerçekten geçim için olsa kardeşler iyi kötü birleşsin bişeyler yollasın derim ama 2. katı yaptırmak içinmiş o yüzden istemeleri garip ama tansiyon aleti alınabilinir...

Bdvde genelde kayınvalideler haksız oluyor ama bunda bişey yok insan oğlundan isteyemez mi hem sonuçta bir katıda sizin olucakmış ne var yani bundan doğal bişey yok

şimdi gerçekten geçim için olsa kardeşler iyi kötü birleşsin bişeyler yollasın derim ama 2. katı yaptırmak içinmiş o yüzden istemeleri garip ama tansiyon aleti alınabilinir...
peki oğlunun işinden çıkartıldığını yeni bir işe girdiğini eski maaşı kadar kazanamayacağını zaten maaşının %70 ile kredi ödediğini bildiği halde destek beklemesi ne kadar doğru bilemiyorum biz kiraya yapılan 50 tl zammı bile şuan ödeyememişken ben tansiyon aletinede takılırım belki de yanlış düşünüyorum

Bdvde genelde kayınvalideler haksız oluyor ama bunda bişey yok insan oğlundan isteyemez mi hem sonuçta bir katıda sizin olucakmış ne var yani bundan doğal bişey yok

sadece bizim değil 3 kardeş aynı katta oturacak memlekete gidilince.. bundan önceki yorumumuda okumanız rica ediyorum..

dediğim gibi + masraflar için istemesi ayıp ama sağlıkla ilgili iyi kötü elinizden geldiği kadarıyla şayet onlarda da gerçekten yoksa 2 kardeş birleşip tansiyon aleti alamazlar mı?

sevgili kayınvalideceğim bir ara takmıştı oğlumun paracıkları gidiyor diye..
çok harcıyormuşum ve hiç gözüm doymuyormuş..
gününe gelen arkadaşlarına anlatıyordu bunu,
sonra laf lafı açtı ve parkeleri değişeceğim bi tane oğlum var yapacak tabi anasına dedi..
en şirin halimi takınıp,
aaa anneciğim oğlunun aldığı benim ancak kuaförüme, alışverişime ve bakımıma zor yetiyor sen kızından iste en iyisi bizden sana çıkmaz dedim.
o oldu.
bir daha lafını bile etmedi.
sanki oğulları para basıyor.

Konuyla alaksiz olacak ama bende konunun belirttigim kismini anlamadim

sadece bizim değil 3 kardeş aynı katta oturacak memlekete gidilince.. bundan önceki yorumumuda okumanız rica ediyorum..
Tamam sizinde payınız var sonuçta ki olmasa bile anne isteyemez mi büyütmüş okutmuş oğlunun meslek sahibi Olmasını beklemiş bırakın istesin

dediğim gibi + masraflar için istemesi ayıp ama sağlıkla ilgili iyi kötü elinizden geldiği kadarıyla şayet onlarda da gerçekten yoksa 2 kardeş birleşip tansiyon aleti alamazlar mı?

Tamam sizinde payınız var sonuçta ki olmasa bile anne isteyemez mi büyütmüş okutmuş oğlunun meslek sahibi Olmasını beklemiş bırakın istesin

Olan birşeyi istese sorun değil hadi tansiyon aleti kucuk bir ornek en küçük oğullarını bile bizlere güvenerek şehir dışına okumaya gonderdiler sonuç çocuğa destek olamıyoruz çünkü kendi kafalarına göre is yaptılar ve o çocuk orada sıkıntı çekiyor.. biz mesela kimseye güvenerek evlenmedik kendi yagimızda kavruluruz dedik elimizden geldiğince takacak lari takıya kadar alarak yaptık düğünü müzü biz kendi kendimize yetiyorken yok memlekette ki eve bulasik makinası lazım yok memlekette ki eve koltuk takımı lazım bi çay makinam bile yok blender setim eksik her muhabbette onu sen al bunu sen al artık bize koltuk taksidi ne girersin is değiştirdin tazminatın ile bir güzellik yaparsın falan falan ben dolmuşum sadece bir olayı anlatarak yanlış yaptım aslında neyse yorumlarınız için teşekkürler allah herkese çocuğunun durumundan anlayacak anne nasip etsin ne diyim

Hep zaten gelinler doymaz iyi yapmissiniz valla ben o kadar yapamayız edemeyiz dememe rağmen her ay birsey gündeme geliyor

Durumunuz yoksa tabiki göndermeyeceksiniz sonuçta ölümcül birşey değilmiş o dairede bitmiyiversin

Hep zaten gelinler doymaz iyi yapmissiniz valla ben o kadar yapamayız edemeyiz dememe rağmen her ay birsey gündeme geliyor
taviz verme arkadaşım..
yardımlaşmak başka bişey sömürü başka bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…