kv telefonda para istedi..

Tansiyon aleti alınabilir. Evladından istemiş. İnşaat işi paranız yoksa veremezsiniz zaten. Paranız varsa eşinizle size kalmış birşey. Bencede fazla alıngansınız. Konu büyütülecek bir konu değil.

söyleyeceğinizi söylemişsiniz kısa ve net olmuş
yazın gidip gitmemek mevzusunu bırakın eşiniz söylesin
bence siz karışmayın...

Yahu anlamıyorum boş boş duracak evin fayanslarının aciliyeti mi varmış? Ne düşüncesiz aile bunlar biri değil hepsi böyle.. Yani bi oğlum yeni iş değiştirdi diğeri desen kendine zor yetiyor acelesi mi var diyeceklerine hala bi şeyler koparma derdindeler. Allah bunlara birazcık insaf versin başka bi şey demiyorum :KK12:

Yahu anlamıyorum boş boş duracak evin fayanslarının aciliyeti mi varmış? Ne düşüncesiz aile bunlar biri değil hepsi böyle.. Yani bi oğlum yeni iş değiştirdi diğeri desen kendine zor yetiyor acelesi mi var diyeceklerine hala bi şeyler koparma derdindeler. Allah bunlara birazcık insaf versin başka bi şey demiyorum :KK12:

hay allah razı olsun be

Bileziginizi vs. kendiniz yapmanız ilginç bir olay değil
zaten siz yapacaktiniz
başka kim yapacak
destek olmaları da gerekmez kocanizi buyutmusler yetmez mi ?
para istemelerinde de ilginç bir şey yok .
isterler siz de yoksa Hayır dersiniz olur biter .

Benim ailemin paraya ihtiyacı olsa elbette ilk benden isteyecekler ben de veremeyecek durumdaysam param yok derim olur biter

Bunda dert olacak bir şey yok

yazdan konu açılırsa derseniz kendimizi toparlamamız lazım... bu yaz evdeyiz diye...
ama zaman geçmiş üstünden konuya takılıp kalmayın... böylw siz onları kırmamaya ne kadar özen gösterseniz de onlar anlayacakları varsa anlıyorlar.. yani işine geldiklerini...
buarada herşeyi kendiniz yapmışsınız niye çekiniyorsunuz anlamadım... olsa nasıl önceden sizin yapmanız gereknleride biz yaptık yine yapardık ama yok derdim... ben olsam... bir daha yüz bulup istemesinler d,ye

X