evet başıma çok şey geldi arkadaşım hiç birini unutamıyorum ne yazık ki. en ufak bir hareketinde hemen gözümün önüne geliyor.Kizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
Fakat bazen gozlerimi kapadigimda, yada en olmadik anlarda, KV nin yaptiklari, dedikleri aklima geliyor. Uzuluyorum... Herkes unutmak en iyisi, dusunme fln diyor ama demesi kolay.
Sizinde basinizdan buna yakin seyler geldi ise, unutabiliyormusunuz? Yoksa psikolojik destekmi almaliyim emin olamiyorum
haklisin canim, esim bile diyor 2 yil oldu ustunden, unut gitsin, onumuzdeki maclara bakalim diye :)Dediklerini unutmayarak onlarla yaşamak daha can alıcı bence unutmaya çalışın, eşinizden destek alın :)
Bende hic unutamiyorum arkadasim.bugunlerde bende cok uzuluyorum bu konuya.iyi gecinmek istiyorum ama olmuyo.tmm kavgamiz yok ama sadece herseyi benden bekliyorlar.surekli el kizisin yabancisin.bence buyuklerde yapici olmasi lazim.surekli kendi kizlariyla kiyaslamalar surekli hizmet beklemeler.esim onceden hep onlara inanirdi hep onlari hakli gorurdu ama artik anliyo bazi seyleri ezdirmemeye calistiginin farkindayim.neyseki esim allah razi olsun cok iyi.artik onlarin hatrina unutmasakta unutmus gibi yapicax.aslinda kendilerinden sogutuyorlar farkina varsalarsagolun kizlarrr!
Unutacagim, onun adini anmayacagim
Bende hic unutamiyorum arkadasim.bugunlerde bende cok uzuluyorum bu konuya.iyi gecinmek istiyorum ama olmuyo.tmm kavgamiz yok ama sadece herseyi benden bekliyorlar.surekli el kizisin yabancisin.bence buyuklerde yapici olmasi lazim.surekli kendi kizlariyla kiyaslamalar surekli hizmet beklemeler.esim onceden hep onlara inanirdi hep onlari hakli gorurdu ama artik anliyo bazi seyleri ezdirmemeye calistiginin farkindayim.neyseki esim allah razi olsun cok iyi.artik onlarin hatrina unutmasakta unutmus gibi yapicax.aslinda kendilerinden sogutuyorlar farkina varsalar
aslinda cok gunaha giriyorlar.ben okadar uzuluyorumki bazen isin icinden cikamiyorum.hic gitmek istemiyorum.kendileei herseyi yapar yapar hicbiaey demedik yapmadik olur.adin alingana cikar.onu hic icim affetmiyo okadar kirginimki anlatamam.bilmiyorum nasil unutucaz napicazhaklisin arkadasim. Kendilerinden iyice sogutunca da vay sen soguksun yok soylesin yok boylesin... Benim anlamadigim olayda benim Kayinvalidem, kendi kayinvalidesinden cok cekmis. Yil olmus 2015, hala ben cektim sende cekeceksin mantigi... artik 2 ayda bi konusuyorum bende, oda nasilsinizdan oteye gecmiyor. Yinede kafamda iste olanlar. Bi yazsam roman olur :)))
Esin nasil annecimihaklisin arkadasim. Kendilerinden iyice sogutunca da vay sen soguksun yok soylesin yok boylesin... Benim anlamadigim olayda benim Kayinvalidem, kendi kayinvalidesinden cok cekmis. Yil olmus 2015, hala ben cektim sende cekeceksin mantigi... artik 2 ayda bi konusuyorum bende, oda nasilsinizdan oteye gecmiyor. Yinede kafamda iste olanlar. Bi yazsam roman olur :)))
Esin nasil annecimi