KV-Siz unutuyormusunuz?

evet başıma çok şey geldi arkadaşım hiç birini unutamıyorum ne yazık ki. en ufak bir hareketinde hemen gözümün önüne geliyor.

kimseye kin duyamadığım için unutuyorum gidiyor. dediği iyi şeyi de kötü şeyi de kafama takmam. zaten görüşmüyorum doğru dürüst.temiz...

Unutmadım unutmama fırsatta vermiyor sagolsun. Sürekli yenilerini ekliyor. O yaptikca bende hep aynı şeyi söylüyorum. Benden önce ölürse eğer ben ölene kadar ayakta beklesin yakasına yapışıp hakkımı isticem. Cok çektirdi cokkkkk. Bırakmam ona hakkımı..

Kin tutamam ama bende kırgınlıklarımı unutamam üzerinden sene de geçse bazen yeni yaşanmışçasına üzgün ve agresif olabiliyorum. Dediğim gibi unutamıyorum işte..

Unutmuyorum.
Sagolsun unutmama izin vermiyo.
Ben hepsini silip atmak istoyorum

Herkesin 3cinayet hakkı olmalıydı!
Hayat cok acımasiz, adilerle dolu

Bunları unutamayanlar olarak bu hayata fazla duyarlıyız.

Dediklerini unutmayarak onlarla yaşamak daha can alıcı bence unutmaya çalışın, eşinizden destek alın :)

kv denilen sey neden hep sorun çıkarırki. birz çocuklarının büyüdüğünü görüp uzak durmayı bilseler. kendi hayatlarını kurmalarına izin verseler

sagolun kizlarrr!

Unutacagim, onun adini anmayacagim
Bende hic unutamiyorum arkadasim.bugunlerde bende cok uzuluyorum bu konuya.iyi gecinmek istiyorum ama olmuyo.tmm kavgamiz yok ama sadece herseyi benden bekliyorlar.surekli el kizisin yabancisin.bence buyuklerde yapici olmasi lazim.surekli kendi kizlariyla kiyaslamalar surekli hizmet beklemeler.esim onceden hep onlara inanirdi hep onlari hakli gorurdu ama artik anliyo bazi seyleri ezdirmemeye calistiginin farkindayim.neyseki esim allah razi olsun cok iyi.artik onlarin hatrina unutmasakta unutmus gibi yapicax.aslinda kendilerinden sogutuyorlar farkina varsalar

haklisin arkadasim. Kendilerinden iyice sogutunca da vay sen soguksun yok soylesin yok boylesin... Benim anlamadigim olayda benim Kayinvalidem, kendi kayinvalidesinden cok cekmis. Yil olmus 2015, hala ben cektim sende cekeceksin mantigi... artik 2 ayda bi konusuyorum bende, oda nasilsinizdan oteye gecmiyor. Yinede kafamda iste olanlar. Bi yazsam roman olur :)))

aslinda cok gunaha giriyorlar.ben okadar uzuluyorumki bazen isin icinden cikamiyorum.hic gitmek istemiyorum.kendileei herseyi yapar yapar hicbiaey demedik yapmadik olur.adin alingana cikar.onu hic icim affetmiyo okadar kirginimki anlatamam.bilmiyorum nasil unutucaz napicaz

Esin nasil annecimi

Bi dünya borç takmasaydı iyiydi.
Unuturdum o zaman. Gerçi unuttum da. Aramıyorum, çok nadir görüyorum yüzünü. Birbirimizle alakamız yok. Tek bağımız ödettiği borçlar. Onu da Allaha havale ettim.

Vakti zamanında çok taktım. Bunları hakedecek naptım dedim. Nihayetinde onların bir ruh hastası olduğuna karar vererek hayatımdan çıkardım. Ne kv derdim var ne kp.
Oh mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…