- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
valla boyle bir ozelligin varsa sukret haline derim. bu duygular agir duygular encok seni yipratiyor zaten.
senin adina cok sevindim.
keske ben de oyle olabilseydim, ama iste bana birinin bile bile yaptigi kotulugu kin beslemesem de unutamiyorum malesef.
iste bir tevekkul edebilseydik. ben cok guveni seven kontrolcu biriyimdir. her isim zor olur. bakarim rahat insanlara her isi kolaydir.Aslinda ben bi olay yasadim ondan oyle. Yani Allaha havale ettigim bir kisi vardi. Cok canimi yakmisti. Telefonu kapattim dedim ki "yarabbim ben şikayetimi sana bildiriyorum" diye. 2 saat sonra o kisinin ekmek kapisi yandi bitti kül oldu.
Tabiki oyle olsun istemezdim. Ama Allaha havale edince o zaten senin sesini duyuyor...
iste bir tevekkul edebilseydik. ben cok guveni seven kontrolcu biriyimdir. her isim zor olur. bakarim rahat insanlara her isi kolaydir.
canim ben Allah rahmet eylesin, mekani cennet olur insAslinda ben bi olay yasadim ondan oyle. Yani Allaha havale ettigim bir kisi vardi. Cok canimi yakmisti. Telefonu kapattim dedim ki "yarabbim ben şikayetimi sana bildiriyorum" diye. 2 saat sonra o kisinin ekmek kapisi yandi bitti kül oldu.
Tabiki oyle olsun istemezdim. Ama Allaha havale edince o zaten senin sesini duyuyor...
canim ben Allah rahmet eylesin, mekani cennet olur ins
Kizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
Fakat bazen gozlerimi kapadigimda, yada en olmadik anlarda, KV nin yaptiklari, dedikleri aklima geliyor. Uzuluyorum... Herkes unutmak en iyisi, dusunme fln diyor ama demesi kolay.
Sizinde basinizdan buna yakin seyler geldi ise, unutabiliyormusunuz? Yoksa psikolojik destekmi almaliyim emin olamiyorum
Bende unutamiyorum kuzum 7 aydır unutamiyorum hiç bir şeyi aklımı kacircamKizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
Fakat bazen gozlerimi kapadigimda, yada en olmadik anlarda, KV nin yaptiklari, dedikleri aklima geliyor. Uzuluyorum... Herkes unutmak en iyisi, dusunme fln diyor ama demesi kolay.
Sizinde basinizdan buna yakin seyler geldi ise, unutabiliyormusunuz? Yoksa psikolojik destekmi almaliyim emin olamiyorum
Bende unutamiyorum kuzum 7 aydır unutamiyorum hiç bir şeyi aklımı kacircam
Unutmaya çalışıyorum hatta unutuyorum. Kendimi sıfırlayıp. Ne olacak insan annesi bile anlaşamayabilir çikom sil kötü anıları diyorum. Yanına gidiyorum sanki kadın farkına varıyor öyle bişey yapıyor ki o hafızamdan attığım şeyler patır patır geri geliyor. Ama eminim kendisi böyle olaylar yapmasa zamanla unuturum ama hiç müsade etmez sağolsun. Zaten artık iyi geçineyim falan gibi bir çaba yok 7 yılda bende kendine ait ufacık sevgi zerreciği bırakmadı. Ve ben sevmediğim insanların yaptığı söylediği şeylere üzülmemKizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
off off
uzak oldugun zamn unutuyosun ama,emin ol evine gittiginde kaynana bi laf dedgi zmnda herşey yeni olmuş gibi gözünde canlanıyo, bende çok takıyodum şuan hiç umrumda bile degil baya uzagız allahtan onunda etkisi büyük tabi...Kizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
bende aynıyım canım hiç olmadık anlarda aklıma geliyor söyledikleri yada söylediklerini kendi kendime yorumluyorum. ama evlilğim çok iyi çok huzurluyuz eşimle. ama şuan nkayınvalidem çocuklarından ayırmıyor beni. eski söylediklerinden eser yok alışma sürecine bağlıyorum konuyu. ben düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yapKizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.