KV-Siz unutuyormusunuz?

Aslinda ben bi olay yasadim ondan oyle. Yani Allaha havale ettigim bir kisi vardi. Cok canimi yakmisti. Telefonu kapattim dedim ki "yarabbim ben şikayetimi sana bildiriyorum" diye. 2 saat sonra o kisinin ekmek kapisi yandi bitti kül oldu.
Tabiki oyle olsun istemezdim. Ama Allaha havale edince o zaten senin sesini duyuyor...

iste bir tevekkul edebilseydik. ben cok guveni seven kontrolcu biriyimdir. her isim zor olur. bakarim rahat insanlara her isi kolaydir.

Ne yaparsan yap eğer kayınvalide aynı çizgide devam ederse unutulmuyor.
Ama ilişkileri düzeltmeye çalışsaydı ben unutmaya hazırdım mesela. Ailemle kan davalı gibi görüşmüyorlar 3 sene olcak... O yüzden içim her daim soğuktur onlara karşı. Ailemin de yanlışları oldu bana karşı ama pişman da oldular. Ama eşimin ailesi hiç oralı değil. Sürekli bizden haklısı yok, bizden iyisi yok modundalar... Ben de beklemeyi bıraktım bazı şeyler düzelmiyor. Kendi hayatım çok daha önemli.

iste bir tevekkul edebilseydik. ben cok guveni seven kontrolcu biriyimdir. her isim zor olur. bakarim rahat insanlara her isi kolaydir.

Aynen, rahat olmak lazim. Sen kendini cok sıksan da sikmasan da her sey olacagina varmiyor mu? Variyor. O zaman bosuna sinirlerimizi harap etmemize gerek yok bence..

Unutmamak icin elimden geleni yapiyorum. Unutursam bir kez daha ayni seyleri yapacaklar cunku.

olanlar her neyse ve seni ne kadar üzsede asla unutma ve bu olanların seni nasıl güçlendirdğini hatrla sen bu olayları kendne olumlu olarak kaydet evet üzdü seni ama sen daha da güçlemdin o yaptığıyla kaldı böyle düşün ..sevgiler..

canim ben Allah rahmet eylesin, mekani cennet olur ins

Herkese yorumlari icin cok tsk ederim!

Gercekten insan buraya yazipta, yanliz olmadigini gordukce morel buluyor. KV yi Allah'a havale ettim. Zira kendisininde henuz evlenmemis genc bir kizi var. Elbette bana yapilanlari asla ne gorumceme nede baskasina olsun isterim
travma ya donusmesinden korkuyordum sadece...
En guzeli arkadasin da dedigi gibi tevekkul etmek.

Bu arada ben KV ile ayri ulkelerdeyim ama sagolun skype tan, telefondan bile bana yasadiklarimi unuturmamak icin yeminli gibi :)

Eşinizle mutluysaniz unutun derim

Bende unutamiyorum kuzum 7 aydır unutamiyorum hiç bir şeyi aklımı kacircam

Unutmaya çalışıyorum hatta unutuyorum. Kendimi sıfırlayıp. Ne olacak insan annesi bile anlaşamayabilir çikom sil kötü anıları diyorum. Yanına gidiyorum sanki kadın farkına varıyor öyle bişey yapıyor ki o hafızamdan attığım şeyler patır patır geri geliyor. Ama eminim kendisi böyle olaylar yapmasa zamanla unuturum ama hiç müsade etmez sağolsun. Zaten artık iyi geçineyim falan gibi bir çaba yok 7 yılda bende kendine ait ufacık sevgi zerreciği bırakmadı. Ve ben sevmediğim insanların yaptığı söylediği şeylere üzülmem

uzak oldugun zamn unutuyosun ama,emin ol evine gittiginde kaynana bi laf dedgi zmnda herşey yeni olmuş gibi gözünde canlanıyo, bende çok takıyodum şuan hiç umrumda bile degil baya uzagız allahtan onunda etkisi büyük tabi...

unutulmuyo malesef unuttum desende bıyerden bazen patlıyo insan ama esinle mutluysan bosver sen mutlu olarak göster tepkini sen mutlu oldukca onlar cıldırsın

bende aynıyım canım hiç olmadık anlarda aklıma geliyor söyledikleri yada söylediklerini kendi kendime yorumluyorum. ama evlilğim çok iyi çok huzurluyuz eşimle. ama şuan nkayınvalidem çocuklarından ayırmıyor beni. eski söylediklerinden eser yok alışma sürecine bağlıyorum konuyu. ben düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap

Unuttum mu? -Hayır.
Hep Düşünüyor muyum? - Yine hayır:)

Kimse kendisine yapılanları unutmaz ama sürekli düşünmemek gerek akıl sağlığınızı yitirmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…