Elbette unutulmuyo ama aklına getirmemeye çalış evet demesi kolay ama bu böyle an azından eşinle huzurun içinKizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
Fakat bazen gozlerimi kapadigimda, yada en olmadik anlarda, KV nin yaptiklari, dedikleri aklima geliyor. Uzuluyorum... Herkes unutmak en iyisi, dusunme fln diyor ama demesi kolay.
Sizinde basinizdan buna yakin seyler geldi ise, unutabiliyormusunuz? Yoksa psikolojik destekmi almaliyim emin olamiyorum
eger evliligin skntiki devam etseydi, unutamaman normaldi.. ama madem bitmis yapilanlar ve simdi mutlusun, takmaya luzum yok..Kizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
Fakat bazen gozlerimi kapadigimda, yada en olmadik anlarda, KV nin yaptiklari, dedikleri aklima geliyor. Uzuluyorum... Herkes unutmak en iyisi, dusunme fln diyor ama demesi kolay.
Sizinde basinizdan buna yakin seyler geldi ise, unutabiliyormusunuz? Yoksa psikolojik destekmi almaliyim emin olamiyorum
canim benim kin beslemek deyil bu. yasadiklarini unutamamak. umarim kimseden bu tur davranislar gormezsin. kim olsa unutamaz, cok yipratilirsa.Kimseye kin beslemedigim icin hemen her seyi unutuyorum. Gerci Allah var benim kv bitanedir. O yuzden sorun da yok cok sukur...
canim benim kin beslemek deyil bu. yasadiklarini unutamamak. umarim kimseden bu tur davranislar gormezsin. kim olsa unutamaz, cok yipratilirsa.
valla boyle bir ozelligin varsa sukret haline derim. bu duygular agir duygular encok seni yipratiyor zaten.Inan yok. Benim babam amcam yüzünden vefat etti. Inan ona bile kin beslemiyorum.. Nefret duygum maalesef yok. Allaha havale ediyorum sadece.
Amin insallah kimse kötü davranislar görmez. ..