• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV öldürdün beni cehaletinle..

Yaa bu KV ile kp beni deli edecek kızlar :KK62: aksam eşim dışarı çıktı bunlarda habersiz çıkmış gelmiş acmadim gıcık oldum ama o nasıl kapı yumruklamak tekmelemek yaa oooofffffff manyak bunlar komşulara rezil ettiler beni 15dk falan surdu bu tekmelemeler esimi aramışlar açmadı diye geldi nasıl sinirli banyodaydim duymadım haber verseler boyle olmazdı dedim adamda ki tepkiye bak ya oğlunun evine haberli mi gelecekler diyor niye ahir mi burası benim özel yasam alanim her dk gecenin bi yarısı müsait olmak zorunda miyim sen gez ohh ben anani babani agirlayayim saçma salak edebiyat yapıyor bana zaten haftada bi gidiyorsun ben kendi aileme de öyle gidiyorum dedim onla o bir mi ben erkegim virttiri da zittiri isi fazla buyutemedi ama ilginç olan bu ben kesin kavga çıkacak vuracak kıracak dedim ama şaşırttı beni gözü korkmuş mu bunun polisi ararim bosanirim diye anlamadim? o_O

işte bunlara ne desen boş..

çünkü kendileri bi bilim kadını ve sen sıradan bi insansın..
sen konuşuyorsun ama duymuyor ki seni ciddiye almıyor o yüzden he de geç giydirme duyma görme..

diyorum ama yapabiliyor muyum hayır :KK43:

Sabah ta ustunu giyinirken değiştirecek misin dedim yok daha iki gün oldu günah hemen yıkanmasında suya sabuna günah dedi bende ilginç yaklaşımların var çamaşır yıkaması günah ama kadına sivmek dövmek baskı yapmak gunah degil öyle mi kuran i keşke okusan ailenin çevrenin kulak doldurmasıyla yasamasan hayati dedim kız çocuğuna nasılsa gidecek elin oğlu ne zaman getirirse gelir biz karisamayiz sende oylesin diyorsun beni ailemden koparmanin günah olmadığını Allah in kuralı olduğunu savunuyorshn ama elbiseyi iki günde değiştirip yıkamak günah öyle mi dedim hala daha sen ne konusuyorsjn namaz kilmazsin sen mi biliyorsun dedi bende sen kiliyorsun ama dayak sende küfür sende uydurma ayet hadis sende siz cennetliksiniz dimi dedim kizin evlensin anlarsın beni dedi bende Allah im sen ve senin gibi zihniyet ten korusun evlatlarimi insan olanlarla vicdanlilarla karsilastirsin dedim goreceksin yanlış yaptığını hayat senin gibi sığ düşünenler yuzunden çoğu kadına zindan oluyor farkında değilsin kendine de zindan ediyorsun bırak bu safsatalari dedim on beş dk sonra kahvaltı masasında kızını severken aaa sevme ama o gidecek o az yesin bezini iki günde bi değiştirelim o haketmio dedim olurmu kiyamam dogru diosn belki o bize bakacak yanımda olacak dio :eek::KK70:guya anladı simdi bu beni siz ne diosnz aksam anası babası gelecek bi suru tantana dun acmadim diye offf:110:

sen konuşuyorsun ama duymuyor ki seni ciddiye almıyor o yüzden he de geç giydirme duyma görme..

Kız karsindaki insan olsa benim laflarimla tavirlarimla walla çoktan adam olmuşlardı bunlar bii yuzsuz arsız anlamiom yaa esimde bi tuhaf bosanirim diye korkuyor ses etmemeye çalışıyor iki aydır ohh mis huzurluyduk yine ne olduysa anası doldurdu zahir başladık yine :KK34:

Senin durumlar ne ? Biktim zaten KK da mutlu gelin görmek istiyorum

benim kavlıde de bize 3-4 ayda bir gelir iki gün kalır
yemin ederim sabah uyandığı ile konusmaya bir baslar yatana kadar
sustugu bır dakıka bıle yok
iki gun bana cehennem gbi gelir
sürekli milleti anlatır hep aynı seyler
insanları eleştirir kendini begenır.
nefret edıyorum midem bulandı artık aynı seylerı duymaktan

eskiden ben de siz gbi yanıt verıp karsı cıkıyordum fikirlerine, şimdi hı hı diyorum basımı sallıyorum
yoksa bir yorum yapsam konu hakkında baska fikirler daha yapacak

bir de sürekli oğluma ben en ıyı sekıld ebaktım , bizim gbi anne baba yok, ah oğluma ben ne emekler verdim der durur
oğlunun üstüne basına aldıgı ii marka kıyafetlerı habire soyler
okuttum der
ah ne emekler verdım ne emekleeeeerrrr der snr ağlar , oğlunun ona sevgi gösterısınde bulunup ağlama anne falan demesını bekler

evine 10 bin tl aylık giriyor ama hep acındırır kendıne.
baban ölse ben naparım , ah bana kimse de bakmaz valla tek başıma ölürüm falan der..

sürekli kendi arkadasının oğullarının annelerının evıne poset poset market alısverısı yaptıgını anlatır kocama
ya nefret edıyorum bu kayınvalıdelerden cidden

Ben hakimlik sınavına girecegim dedim ya bu kadAyyy

eskiden ben de siz gbi yanıt verıp karsı cıkıyordum fikirlerine, şimdi hı hı diyorum basımı sallıyorum

bir de sürekli oğluma ben en ıyı sekıld ebaktım , bizim gbi anne baba yok, ah oğluma ben ne emekler verdim der durur
okuttum der
ah ne emekler verdım ne emekleeeeerrrr der snr ağlar , oğlunun ona sevgi gösterısınde bulunup ağlama anne falan demesını bekler

baban ölse ben naparım , ah bana kimse de bakmaz valla tek başıma ölürüm falan der..

sürekli kendi arkadasının oğullarının annelerının evıne poset poset market alısverısı yaptıgını anlatır kocama
Ayy okurken daraldim ama sukretki 3,4ayda bir oluyormuş bu ben hafta da bir on günde bir bazen tepesi atarsa gün aşırı gelir anlatır konuşur laf sokar benim ki de biz olmasak siz ne yapacaksınız modunda takılır dedeleri alır okutur evlendirir dedesi ölmesin ölürse haliniz ne olur vs vs sanki kocam oldu yada issiz güçsüz evine bakmıyor onlardan geciniyoruz gibi sağa sola hava atar elalemin oğlu günlük yoklar beraber yer içerler siz el gibisinkz virttiri da zittiri amaan bende Yoruldum az görsem umurum olmaz cocuklarima bana hayatıma müdahale etme hakki olduğunu sanıyor bi yere giderken haber vercekmisim misafirim gelirse haber vercekmisim öküz eşim veriyor o konuşma hakkini KV ye bende cikdiriyorum tabi hayat benim karar benim oz anam olsa KARİSAMAZ diyorum bu sefer de saygısız ilan e diliyorum daha simdiden çocuklarımın hangi okula gideceklerini kendisinin götürüp getireceğini konuşup duruyor beni ellerle karıştırma diyorum ben baskayim senin Egon sisecek diye kendi hayatımın direksiyonunj senin eline vermem diyorum walla aynen boyle de net söylüyorum anlamıyor daha doğrusu inatlasiyor benim dediğim olacak diye bende aklın varsa geri durursun oglun boşanınca el elde bas basta oturur sun diyorum o anlık susuyor sonra tehditler boşanan kadın iyi olmaz anasının evine sigamaz vs vs biktim susmuyor kadın susmuyor

okuttum der

bunlar valla bunama alametleri sanki...bizim kv dede görümcem ameliyat olacak eltim sormuş nasıl yapacaksınız diye o da hele eşim ve kaynım için maaşlarına zam gelsin düşünürüz demiş(kaynımda bekar ve bizimle)düşünebiliyormusun gelde çatlama!

bunlar valla bunama alametleri sanki...bizim kv dede görümcem ameliyat olacak eltim sormuş nasıl yapacaksınız diye o da hele eşim ve kaynım için maaşlarına zam gelsin düşünürüz demiş(kaynımda bekar ve bizimle)düşünebiliyormusun gelde çatlama!
:KK48:hey Allah im ne ayıp şeyler ya hesabını tuttuğu şeylere bak kocası yok mu bu kadının

Ben hakimlik sınavına girecegim dedim ya bu kadAyyy

Ayy okurken daraldim ama sukretki 3,4ayda bir oluyormuş bu ben hafta da bir on günde bir bazen tepesi atarsa gün aşırı gelir anlatır konuşur laf sokar benim ki de biz olmasak siz ne yapacaksınız modunda takılır dedeleri alır okutur evlendirir dedesi ölmesin ölürse haliniz ne olur vs vs sanki kocam oldu yada issiz güçsüz evine bakmıyor onlardan geciniyoruz gibi sağa sola hava atar elalemin oğlu günlük yoklar beraber yer içerler siz el gibisinkz virttiri da zittiri amaan bende Yoruldum az görsem umurum olmaz cocuklarima bana hayatıma müdahale etme hakki olduğunu sanıyor bi yere giderken haber vercekmisim misafirim gelirse haber vercekmisim öküz eşim veriyor o konuşma hakkini KV ye bende cikdiriyorum tabi hayat benim karar benim oz anam olsa KARİSAMAZ diyorum bu sefer de saygısız ilan e diliyorum daha simdiden çocuklarımın hangi okula gideceklerini kendisinin götürüp getireceğini konuşup duruyor beni ellerle karıştırma diyorum ben baskayim senin Egon sisecek diye kendi hayatımın direksiyonunj senin eline vermem diyorum walla aynen boyle de net söylüyorum anlamıyor daha doğrusu inatlasiyor benim dediğim olacak diye bende aklın varsa geri durursun oglun boşanınca el elde bas basta oturur sun diyorum o anlık susuyor sonra tehditler boşanan kadın iyi olmaz anasının evine sigamaz vs vs biktim susmuyor kadın susmuyor

seninki karısıyormus bizimki bize asla karısmaz
gelir geldiğinde bacak bacak üstüne atar oturur ve gider
banyo bıle yapmaz bizde
eskıden ısrar ederdım anne yıkansana dıye sımdı etmıyorum.
ben bastan cok ıyıydım cok severdım , onlar eşim benim için baska sehir eyerlesme kararı aldı dıye cok tavır aldılar .
eşim 3-4 ay işsiz kaldı yenı evlıydık ne aradılar ne sordular cok zor zamanlar atlattık.
ama her geldiğinde bize eve adım atınca ilk işi ağlamak olur
oğlum hasretıne dayanamıyorum, her an aklımdasın, kalbi,min yuzde ellisi burada senınle falan der.
ama icraate hgelınce sıfır
gecenlerde ilk defa evımızde biz işe gttıgımız için yanlız kalmıs.
eşimi arıyor eceye sor evde ne var yemek pişireyım demiş. ben de gerek yok dedım .tansıyonum düşüktü o ara cok hastaydım. işimle evımın arası bır bır bucuk saat suruyor arabamla. saat 8 de evde oldum actım kapıyı bızımkı haberleri izliyor.

hemen arkamdan eşim de girdi. ve eşimle ben kahvaltı hazırladık. hazır olunca onu cagırdık geldı yedi. snr ay ben bı haberlere bakayım dedı gttı. eşimle ben masayı topladık.

ertesi gün de evde yanlızdı makarna pişirmiş saolsun ( zaten biz makarna hiç yemıyorduk:))))))))))))))))))

benimki çok politik. ben resmen mesafelıyım özel gun harıcınde asla aramıyorum .ama o ısrarla arar ececim nasılsın cok ozledık der. sıkı gıyın der. eşimin yanında benı neredeyse koynuna sokacak.

ben nasıl geldın anne yol rahat mıydı demem. ya da gıderken birdaha gel demem ve aramam indin mi bindin mi diye.

annesi bize gelmıstı bırkere elinde baktım bı paket . istanbuldan gelıyor o cok sevıyorum dedıgı oglunun evine.
her geşdiğinde gözyası doktugu oğlunun evine
ececim bunu size aldım dedı
paketı bı actım kurukahveci mehmet efendi almıs saolsun bir paket :))

of böyle ıste

senınkının en azından tavrı belli
benımkı hep oynuyor hep masum hep ıyı nıyetlı hep siz bilirsiniz yavrum modunda

zam gelmese yapamayacaklar mıymıs amelıyatı:))))))

seninki karısıyormus bizimki bize asla karısmaz
gelir geldiğinde bacak bacak üstüne atar oturur ve gider
banyo bıle yapmaz bizde
eskıden ısrar ederdım anne yıkansana dıye sımdı etmıyorum.
ben bastan cok ıyıydım cok severdım , onlar eşim benim için baska sehir eyerlesme kararı aldı dıye cok tavır aldılar .
eşim 3-4 ay işsiz kaldı yenı evlıydık ne aradılar ne sordular cok zor zamanlar atlattık.
ama her geldiğinde bize eve adım atınca ilk işi ağlamak olur
oğlum hasretıne dayanamıyorum, her an aklımdasın, kalbi,min yuzde ellisi burada senınle falan der.
ama icraate hgelınce sıfır
gecenlerde ilk defa evımızde biz işe gttıgımız için yanlız kalmıs.
eşimi arıyor eceye sor evde ne var yemek pişireyım demiş. ben de gerek yok dedım .tansıyonum düşüktü o ara cok hastaydım. işimle evımın arası bır bır bucuk saat suruyor arabamla. saat 8 de evde oldum actım kapıyı bızımkı haberleri izliyor.

hemen arkamdan eşim de girdi. ve eşimle ben kahvaltı hazırladık. hazır olunca onu cagırdık geldı yedi. snr ay ben bı haberlere bakayım dedı gttı. eşimle ben masayı topladık.

ertesi gün de evde yanlızdı makarna pişirmiş saolsun ( zaten biz makarna hiç yemıyorduk:))))))))))))))))))

benimki çok politik. ben resmen mesafelıyım özel gun harıcınde asla aramıyorum .ama o ısrarla arar ececim nasılsın cok ozledık der. sıkı gıyın der. eşimin yanında benı neredeyse koynuna sokacak.

ben nasıl geldın anne yol rahat mıydı demem. ya da gıderken birdaha gel demem ve aramam indin mi bindin mi diye.

annesi bize gelmıstı bırkere elinde baktım bı paket . istanbuldan gelıyor o cok sevıyorum dedıgı oglunun evine.
her geşdiğinde gözyası doktugu oğlunun evine
ececim bunu size aldım dedı
paketı bı actım kurukahveci mehmet efendi almıs saolsun bir paket :))

of böyle ıste

senınkının en azından tavrı belli
benımkı hep oynuyor hep masum hep ıyı nıyetlı hep siz bilirsiniz yavrum modunda
Offf hakikaten ne faneymis öyle oyun dalavere Allah yardımcın olsun eşinin tavrını merak ettim benim ki kızar ara sor soguksun öyle deme alınır vs DİE seninki rahat anlaşılan ne guzel

Offf hakikaten ne faneymis öyle oyun dalavere Allah yardımcın olsun eşinin tavrını merak ettim benim ki kızar ara sor soguksun öyle deme alınır vs DİE seninki rahat anlaşılan ne guzel

benımkı bastan hep onların olumsuz davranıslarını elestırırdı
kızardı tartısırlardı telefonda
ben bıraya geldım duzenımı kurdum yeter artık burda mutluyum neden tavır alıyorsunuz derdı
bana sen haklısın derdı hep
ben aılesını hep arardım annecım derdım. bıze davet ederdım.cidden sevıyordum hem de cok. ama onlar duvar ördüler cok guzel samımı sıcacık gecen bır nısanlılık donemınden snr kaskatı oldular eşim pat dıye cıkıp gelınce.

snr bız ev alma olayına gırdık. nişanlı ıken eşime arabanı satarsın peşinat yapılır derlerdı( eşim eskıden 6 yıllık sevgılısınden ayrılmıs ve esıme ayrıldıgı gun araba almıslar :))) arabayı kv kendı ustune yapmıs ve parasını da o odemıs)

biz ev olayına gırınce . deli misin oradan ev alınır mı borc mu odeyeceksın falan dedıler ve aylık 10 bın tl gelırı var kpederın
kv nın de 1600 tl emeklı maası var.

arabayı bıze sattırmadılar. eşim o zamanlar da cok ayar oldu onlara.ve ev konusu peşinat cıkartamadıgımız için kapandı.

bunlar snradan yön değiştirdiler . ve eşime karsı cok ıyıler sureklı arıyorlar. annecim senı cok sevıyorum , annecım senı cok ozledım. eşim ne dese uzaya cıkıcam anne dese. tamam yawrum sen bılırsın aslan oglum modundalar ve suanda araları cok iyi.

eşim bana asla ara sor demez. hatta bana hak verır.ama anne baba der, boyleler der napalım der. kendı de cok merhametlı bı ınsan eşim. onlar yön değişince eşim de onlara kıyamamaya basladı.

eşim daha buguen kadar bana anneme ii olacaksın ablama babama ıyı olacaksın demedı. hatta bazen annesı agladıgında ben sınırlenırım . anne bu kadar dusunuyorum oğlunu dıyorsun da bız cok zor zamanlar atlattık hıc yanımızda olmadın derım . eşim hıc ses etmez

ama dedıgım gbı suanda bırbırlerını cok sevıo cok ozluyo ve cok ii aile modundalar
eşim onlara karsı cok ii davranıyor ama benım onlarla olan ılıskıme karısmıyor
ama esımın onlara safca davranması da benım asabımı bozuyor

kvalıdem sureklı mesela. cocuk yapmayın cocuk ıcın cok erken hayatınızı yasayın falan der.
burdan ne ev almasını ne cocuk yapmasını ıstemıyorlar
ben bunları eşime dıyorum , buraya bana ıyıce baglanmanı ıstemıyorlar dıyorum evet haklısın dıyor eşim ama bunu onlara soluyor mu solemıyor mu bılmıyorum.

Back