- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
TSK ederim canım İtinayla kaşinirHakime favori uyemsin idolumsun itinayla kv ye laf sokulur, hakkindan gelinir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TSK ederim canım İtinayla kaşinirHakime favori uyemsin idolumsun itinayla kv ye laf sokulur, hakkindan gelinir
Yoo illa o lafı sokacamBence hic cevap vermem birak vasfiye teyze gibi kendi soylensin dursun dedikosunu
Kiz hakime @pinkycaramel el attın mı sen?TSK ederim canım İtinayla kaşinir
Kv yila timi kuralım seni de general yapalımTSK ederim canım İtinayla kaşinir
Kv yila timi kuralım seni de general yapalım
yok el atmadim sen söyleyince baktım onunki de ayrı bi catlakmis iç çamaşırı yurutmeler fantaziler falan kuralım walla zevkle olurum ne oluncaksa yıkılsin egemen KV lerKiz hakime @pinkycaramel el attın mı sen?
Ya illa bosanma kısmını düşünmeye lim çalışmak istedigi için çalışır, Kendi ekonomik özgürlüğü olsun diye çalışır EE tabi ileride zor durumlara karşıda boşanmak, esin ölümü vs.gibi kendisini emniyette tutar ama kadın cehaletiyle kadının çalışmasına boyut getiriyor aklinca
Amin TSK ederim. Allah kızlarına akil fikir versin onları dolduruyor bu düşüncelerle yazık onlarda uyuyorlar bunaKaynananiz asiri derece yobaz hemde cahil cok tehlikeli bir durum soz konusu.
Ne diyelim Allah sabir versin.
Evet öyle zaten. Benim boşanmış arkadaşlarım için demedigini bırakmadı hadsiz. Yok iyi kadın olsa bosanmazdi , evlenemez elindeki kız çocuğu elin adamı ırzına geçer bilmem ne bende kişi kendinden bilir isi anne siz öyle yapacaksınız demek boşanmış birinin kızına dedim Allah ıslah etsin diyorum ama etmiyor iste insanlığa örnek olsun diye zahirCahillikten ziyade kötü kalpli demek daha dogru bence
Aaaahhhh ahhh yarami Destin bu anlattiklarinin tipkisini yasiyorum.hemde 11 senedir Ben laf soylemekten usandim artik 've caresi o konusup anlatiyo hmmm oyledir hmmmm deyip gecistiriyorum 've en onemlisi sohbete asla girmiyorum.kader..esimi cok seviyorum 've onun hatirina kirmak istemiyorum.Ama bazen Kafam iyi atiyo..o kadar cahilki benim evime misafirim cok gelir sukur.onu bile cekemez.gece gece tepem atti yine.KV ve evliligimle ilgili sorunlarimi bilenler bilir sizi sikmamak için uzun yapmayacağım. Sadece sinir oldum doldum burada incilerimi dökmek istedim. Cahil hemde zir cahil, bi bayan arkadaşı var 45yasinda esinden yillar once ayrilmis bi kadin.Dun öğrenmiş 35yasinda bekar bi adamla evlenecekmis bunu nasıl hem bekar hem 35yasinda biriyle evlenir diye hayiflanarak anlatıyor sert bi ses tonuyla Allah mesut etsin hayat onun hayati inş.mutlu olsun diyerek susturdum çok bozuldu dedikodusuna eslik etmemi bekliyordu sonrasında haberlerde hastahanelerde imamlar hastalarla konuşacak psikolojik danışmanlık yapacak haberine iğrenç bi yorum yaptı: AA imanlı olsunler cabuk olsunler diye imamlar konusacakmis dedi offf sinir oldum anne nasil anladın onu bu haberden pes dedim yine bozuldu saka kızım saka diyerek gecistirdi.Bi akrabası evlenecek erkek tarafı çok zengin kızda Üniv.mezunu çalışacak mis yaptığı yorum o paranın içinde niye çalışacak AC gozlulukten yapıyor dedi ben yine sok devamında da kadın evinde oturur namaz kilarsa cennetin istedigi kapısından sorgusuz girecek günah o para haram da vs ekledi yine savunma gereği duydum ne ilgisi var illa para için mi çalışır insan , hem namusuyla çalışınca haram, ama evde oturup dedikodu yapınca iftira atınca sırf namaz kıldı diye mi cennette giriliyor dedim bozuldu yok onuda yapmasin tabi de bilmem ne de gecistirdi.Kızıma da düğünde giysin diye elbise almış bunu GİYECEK dedi dikkat edin GİYECEK!!! Bende başka elbise beğendim onu alicam bunu kınada giysin dedim, terbiyesiz kadin ,salak misin sen zevksiz bilmem ne saydı bende zevk benim çocuk benim kime ne giymeyecek dedim yani artik tahammül edilir gibi değil daha ne diyeyim anlasin diye bu kadina yaa cahil zir cahil
Benim esim anneci deil esim surekli uyayir Anne dogru konus buyuk konusma Hak yeme vs.soyler hatta ara ara kus kalirlar Ama ne fayda...esimlede Bu yuzden anlasamazlar zaten..kabul de ediyo zaten hot benim annem diyo..kac kere karimin yaninda rezil ediyosun Der..Der de Der..anlatmaya kalksam sayfalar surer.sukur esim annesine cekmemis..Esim maalesef fazla anaci bunlar hep onun yaninda oldu hic tepki vermedi Evet kirk âlimi bir delille yendim bir cahili kirk delille yenemedim durumu oluyor bu. Ayıp ama ben sinir oluyorum koca kadın utanmıyor
Maşallah eşine tarafsız yaklaşıyor hakki hukuku gozetiyor demek ki Allah razi olsun boyle insanlardan çünkü benim eşim çok alakasız bisey de söylese helal e haram da dese yine de kalkipta duzeltmez uyarmaz kor sağır takılıyor anasının yanindaBenim esim anneci deil esim surekli uyayir Anne dogru konus buyuk konusma Hak yeme vs.soyler hatta ara ara kus kalirlar Ama ne fayda...esimlede Bu yuzden anlasamazlar zaten..kabul de ediyo zaten hot benim annem diyo..kac kere karimin yaninda rezil ediyosun Der..Der de Der..anlatmaya kalksam sayfalar surer.sukur esim annesine cekmemis..
11senedir mi Allah im Sabırlar versin size ben şimdiden biktim yikdim. Sohbetine bende katilmam hee derim duymazdan gelirim ama iste bazı konularda susma diyor şeytan şua ver ağzının payını kadın at kosturacak yoksa sak sakcisi da bol etrafında olan benim kuzularima olacak yarin bigun anlayacaklar söylediklerini dedikodu yaptığını yalan söylediğini tutsun o kopasica dilinjAaaahhhh ahhh yarami Destin bu anlattiklarinin tipkisini yasiyorum.hemde 11 senedir Ben laf soylemekten usandim artik 've caresi o konusup anlatiyo hmmm oyledir hmmmm deyip gecistiriyorum 've en onemlisi sohbete asla girmiyorum.kader..esimi cok seviyorum 've onun hatirina kirmak istemiyorum.Ama bazen Kafam iyi atiyo..o kadar cahilki benim evime misafirim cok gelir sukur.onu bile cekemez.gece gece tepem atti yine.
Maşallah eşine boyle akilli beyleri görünce seviniyorum sonuçta çocuklarımızın babası onlar ve onların fikirleri hayata bakışları çok önemli cocuk lar babayı ornek alacak bi yerde. Adınıza çok sevindimCanım eşimin annesi de cahil eşim derki cahil insanla bisey tartışılmaz ona bisey anlatamazsin çünkü cahil insan seni dinlemez der bunuda bizzat annesi için kullanır elinden geldiğince uzak dur.aynı ortamda bulunmamaya çalış sohbette etme ona bisey anlatmaya da çalışma cedellesme kendini yipratirsin
Cahil olduğuna emin misin bana kurnaz geldi. Senin bam telini çok iyi öğrenmiş. Bide oğlu orda basıp durmuş. Oğlu anacı ise onun gözünden. Nasıl görünüyor söyleyim. Annem karıma hiç laf etmedi. Yaşlı kadın başka şeylere yorum yaptı ama karım hep annemi tersledi bide elbise almış düşünüp torununa hemen geri çevirdi. Kaynana sanatını layıkı ile yerine getirmişEsim maalesef fazla anaci bunlar hep onun yaninda oldu hic tepki vermedi Evet kirk âlimi bir delille yendim bir cahili kirk delille yenemedim durumu oluyor bu. Ayıp ama ben sinir oluyorum koca kadın utanmıyor