- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Esim maalesef fazla anaci bunlar hep onun yaninda oldu hic tepki vermedibu kadar lafı kesinlikle kullan. kurduğu cümleleri eşine anlat. küs bidaha da eve alma. bu fırsat bidaha eline geçmez (evinde istemediğini hissederek yaptım yorumu) bu arada laf anlatamazsın cahille tartışma olmaz
Cevabını veriyorsun sorun yok bosvereceksin,degismez bu yastan sonra.
Aynen devam tık agzına lafları en sevdigim kadın tipisin
kaynanaya her seferin de vermişsin odunu
Evet zir cahil ben hava soğuk çıkmayacak çocuklar derim hemen aaa hava bugün mis gibiydi gunesliydi vs vs ruhen sıkıntılıSen A mi diosun kv otomatikmen B der ki gelinleri cildirtalim diye dusunuyolar bence geneli boyle..
Anaci olsa seni susturur ezerdi ve annesini haksiz da olsa hakli der ve seni delirtirdi.. Sana da bsy dememis anladigim kadariyla? Bu anlattiklarin sinir bozucu olsa da esinin karisip tepki verecegi cok buyuk seyler goremedim.. Lafini hep soylemissin zaten..Esim maalesef fazla anaci bunlar hep onun yaninda oldu hic tepki vermediEvet kirk âlimi bir delille yendim bir cahili kirk delille yenemedim durumu oluyor bu. Ayıp ama ben sinir oluyorum koca kadın utanmıyor
hakediyosa yapacak bişey yok oduna devamHakediyor ama ayıp koca kadın dan dun konusuyor
eşin anacıysa ya laf sokup sabredeceksin ya da daha büyük ilişki koparmaya gideceksin. başka çözümü yok malesef. şu kv ler yaş geçince yaptıklarını doğru mu sanıyo nedir. millete laf edip dedikodunun dibine vurup, aileyi sabote edip kendi yaptığı ibadetlere güvenmesi de iyimiş ayrıcaEsim maalesef fazla anaci bunlar hep onun yaninda oldu hic tepki vermediEvet kirk âlimi bir delille yendim bir cahili kirk delille yenemedim durumu oluyor bu. Ayıp ama ben sinir oluyorum koca kadın utanmıyor
Evet doğru söylüyorsun aslında , 3yilda bayağı yontuldu şükür :)Anaci olsa seni susturur ezerdi ve annesini haksiz da olsa hakli der ve seni delirtirdi.. Sana da bsy dememis anladigim kadariyla? Bu anlattiklarin sinir bozucu olsa da esinin karisip tepki verecegi cok buyuk seyler goremedim.. Lafini hep soylemissin zaten..
Ya illa bosanma kısmını düşünmeye lim çalışmak istedigi için çalışır, Kendi ekonomik özgürlüğü olsun diye çalışır EE tabi ileride zor durumlara karşıda boşanmak, esin ölümü vs.gibi kendisini emniyette tutar ama kadın cehaletiyle kadının çalışmasına boyut getiriyor aklincaEvlenen insan para var diye niye çalışmasın boşanırsa ne yiyip içecek bu kız
Kıldığı namaza , örttüğü başörtüsüne guveniyor aklınca. Yaslida değil zaten 50de değil daha zıpkın gibi kadıneşin anacıysa ya laf sokup sabredeceksin ya da daha büyük ilişki koparmaya gideceksin. başka çözümü yok malesef. şu kv ler yaş geçince yaptıklarını doğru mu sanıyo nedir. millete laf edip dedikodunun dibine vurup, aileyi sabote edip kendi yaptığı ibadetlere güvenmesi de iyimiş ayrıca
KV ve evliligimle ilgili sorunlarimi bilenler bilir sizi sikmamak için uzun yapmayacağım. Sadece sinir oldum doldum burada incilerimi dökmek istedim. Cahil hemde zir cahil, bi bayan arkadaşı var 45yasinda esinden yillar once ayrilmis bi kadin.Dun öğrenmiş 35yasinda bekar bi adamla evlenecekmis bunu nasıl hem bekar hem 35yasinda biriyle evlenir diye hayiflanarak anlatıyor sert bi ses tonuyla Allah mesut etsin hayat onun hayati inş.mutlu olsun diyerek susturdum çok bozuldu dedikodusuna eslik etmemi bekliyordusonrasında haberlerde hastahanelerde imamlar hastalarla konuşacak psikolojik danışmanlık yapacak haberine iğrenç bi yorum yaptı: AA imanlı olsunler cabuk olsunler diye imamlar konusacakmis dedi offf sinir oldum anne nasil anladın onu bu haberden pes dedim yine bozuldu saka kızım saka diyerek gecistirdi.Bi akrabası evlenecek erkek tarafı çok zengin kızda Üniv.mezunu çalışacak mis yaptığı yorum o paranın içinde niye çalışacak AC gozlulukten yapıyor dedi ben yine sok devamında da kadın evinde oturur namaz kilarsa cennetin istedigi kapısından sorgusuz girecek günah o para haram da vs ekledi yine savunma gereği duydum ne ilgisi var illa para için mi çalışır insan , hem namusuyla çalışınca haram, ama evde oturup dedikodu yapınca iftira atınca sırf namaz kıldı diye mi cennette giriliyor dedim bozuldu yok onuda yapmasin tabi de bilmem ne de gecistirdi.Kızıma da düğünde giysin diye elbise almış bunu GİYECEK dedi dikkat edin GİYECEK!!! Bende başka elbise beğendim onu alicam bunu kınada giysin dedim, terbiyesiz kadin ,salak misin sen zevksiz bilmem ne saydı bende zevk benim çocuk benim kime ne giymeyecek dedim yani artik tahammül edilir gibi değil daha ne diyeyim anlasin diye bu kadina yaa cahil zir cahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?