Benimkinin bi değişk versiyonu
Dut ye oğlun bembeyaz dut gibi patlak patlak olsun demişti
O değilde gerçekten oğlum oldu ve bembeyaz pamuk gibi pardon dut gibi
Allah bol bolsabır versin bizlere
benimki de bi kere gitmiş onla övünür töbe töbeDinler miyim yahu :) evet bunu da söyledim ben yedim birşey olmadı diyor. Dr a da gitmiyormuş hamileyken ben pek dinlemedim diye övünüyor.
Bebek doğduğunda tuzlamaya kalkarsa engel ol bari. Allah sabır versin. Pek susacak gibi durmuyor.
İyi ki şehir dışında :) zaten hamileliğe karışmak hiç hoş değil. Herkes dilediği gibi yaşamalı. En azından kv niz saygı duyuyor bu konuda.Kayınvalidem şehirdışında yaşıyor dünya iyisi bir insandır asla hiçbirşeye karışmaz siz daha iyi bilirsiniz kızım der o kadar.
Ama okudukça iyiki uzaktayız dedim :) belki yakın olsak ister istemez o da karışacaktı herşeye.
Allah yardımcınız olsun hiiç kafanıza takmayın gerektiği yerde cevabı yapıştırın, en güzel günlerinizde stres olmayın :)
Net olun
Kırılırsa kırılsın
X gibi obez mi olsun Bebek deyin
Benimki de baharatlı salçalı yemek yedirmiyorum çocuğa diye söylenirdi
Sana ne dedim bir seferinde sen öyle seviyorsan öyle ye çocuk öyle yemeyecek
Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gerisi kolay
Çünkü siz ve eşiniz aklı başında insanlarsınız
Sabrınız ve saygınız daim olsun inşallah kaynananıza
Ahahhahahahah kızzzz :))))
Söylediğimde tepkisi "hayırlısı,komşuma da kız dediler ama ben haklı çıktım" oldu :))
Konşun devlete gitti ben özele gittim özelde ultrason daha net olur diyip ağzını kapattım ama içten içe tabi hala erkek diyodur :))))
"He dişiyle doğsun direk ek gıdadan başlarız. Kuru fasulye de yedireyim mi?" de.
Jameya'cım bak şimdi.Ay çıkınca avucuna tuz alacaksın.Kaynananı da yanına alacaksın.Sonra aya bakarak "aya baktım kız gibi,erisin kaynanam tuz gibi" diyeceksin.Babamın babaannesi siğiller için yaparmış yokolurmuş siğiller.Belki senin kv'de de işe yarar
öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
buradaki tepkiniz hariç her yerde haklısınız. bir nevi küçümseme sezdim, şu anda özel hastanelerden daha iyi makineler kullanılıyor çoğu devlet hastanesinde...
ay yüzlü konusunda; ben aynaya bakıyorum bol bol annesinden alsın güzelliğini, diyebilirsiniz. hani farklı alternatiflerle bağırmadan cevap verme olarak...
kaç aylık hamilelik sorusuna da, senin hesabınla cocuk dogdugunda 1 aylık veya 1 yaşında dememiz lazım, diyebilirsiniz.
bağırarak çok ters cevap vermek kırıcı olabilir. bağırmaktan ziyade net ve kesin olun cevaplarınızda, hani birkaç kez söyledi aynı şeyi bağırmadan bir daha bunu duymak istemiyorum, diyin.. bağırmak sizi haklıyken haksız duruma getirir..
"He" deyip geçin
bu arada muz ve eski kaşar bebeğe kilo aldırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?