kv nin hamileliğime karışması..

Benimkinin bi değişk versiyonu
Dut ye oğlun bembeyaz dut gibi patlak patlak olsun demişti

O değilde gerçekten oğlum oldu ve bembeyaz pamuk gibi pardon dut gibi

Allah bol bolsabır versin bizlere

Ya eskiler bu batıl inançlar konhsunda cidden cılkını çıkartıyor. En azından benm kv öyle.
Bazen öyle birşey söylüyor ki ağzım açık bir halde kalıyorum ve cevap veremiyorum,resmen beyin iflas ediyor :))))

Kayınvalidem şehirdışında yaşıyor dünya iyisi bir insandır asla hiçbirşeye karışmaz siz daha iyi bilirsiniz kızım der o kadar.

Ama okudukça iyiki uzaktayız dedim :) belki yakın olsak ister istemez o da karışacaktı herşeye.

Allah yardımcınız olsun hiiç kafanıza takmayın gerektiği yerde cevabı yapıştırın, en güzel günlerinizde stres olmayın :)

Bebek doğduğunda tuzlamaya kalkarsa engel ol bari. Allah sabır versin. Pek susacak gibi durmuyor.

Bide bebek doğduktan sonra olacakları sabırsızlıkla bekliyorum
Lohusa ayağına demediğimi bırakmam sanırım :))

İyi ki şehir dışında :) zaten hamileliğe karışmak hiç hoş değil. Herkes dilediği gibi yaşamalı. En azından kv niz saygı duyuyor bu konuda.
Aynen öyle keyfime bakıyorum aslında çok stres yaşamadım Allahtan :)

Dayanamadım zaten en sonunda bağırdım yeter ya her akşam ay mı ariycam diye :))))

Amin canım inşallah :)
Çok teşekkür ederim

"He dişiyle doğsun direk ek gıdadan başlarız. Kuru fasulye de yedireyim mi?" de.

öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

buradaki tepkiniz hariç her yerde haklısınız. bir nevi küçümseme sezdim, şu anda özel hastanelerden daha iyi makineler kullanılıyor çoğu devlet hastanesinde...

ay yüzlü konusunda; ben aynaya bakıyorum bol bol annesinden alsın güzelliğini, diyebilirsiniz. hani farklı alternatiflerle bağırmadan cevap verme olarak...

kaç aylık hamilelik sorusuna da, senin hesabınla cocuk dogdugunda 1 aylık veya 1 yaşında dememiz lazım, diyebilirsiniz.

bağırarak çok ters cevap vermek kırıcı olabilir. bağırmaktan ziyade net ve kesin olun cevaplarınızda, hani birkaç kez söyledi aynı şeyi bağırmadan bir daha bunu duymak istemiyorum, diyin.. bağırmak sizi haklıyken haksız duruma getirir..

"He" deyip geçin

bu arada muz ve eski kaşar bebeğe kilo aldırır

Haha sinirim bozuldu ya.. kardeş bende yaşadım bunları sürekli ve yoğun halde yaşayınca bunu insan çileden çıkıyo biliyorum.

Kaynanam aa çocuğun ayağının altını öpme yürüyemez. Gidenin arkasından güle güle deme hem sütüm gidermiş hem de beni öldürebilirlermiş ya da çocuğuma bi şey olabilirmiş. Gibi gibi dünya saçmalıklar. Ee insan aklını fikrini kullanmadı mı yazık ki yazık.. bunlar batıl inanmıyorum dedim. Bi ara hadi idare edeyim onun yanında dedim yookk olcak gibi değil. Zaten eziyetleri yetiyodu bi de hurafelerini çekemedim..

İnadına daha çok öperdim ayaklarından. Ya da diğer yapma etme söyleme dediklerini. Sinir olup o kapadı çenesini.

Oğlum 2.5 yaşında konuşmaya başladı. O ara da ona takmıştı bu çocuk niye konuşmuyo diye. Papağan ve muhabbet kuşunun afedersin b.klu suyunu içirince dili açışır içircem diye tutturdu.

İçirtmiyorum. Arada derede benden habersiz olur ya içercek olursun kıyameti koparırım hele bi de çocuk mikrop kaparsa hasta olursa çocuğu da göstermem sana dedim. Oğluma : napayım oğlum annen cahil hiçbi şey bildiği yok sen susmaya devam etceksin dedi. Az akıllı olun ya kafalarınız bomboş sana kalsa bu çocuğun yürümemesi de lazımdı ama 10 aylıkken başladı yürümeye dedim :))

Yani o cahillikler bitmiyo. Ben boza boza bıktım bence la havle çek bol bol sinir dayanmıyo çünkü..

Sağlıklı huzurlu doğumlar ve lohusalık diliyorum..

Korkutmak gibi olmasın ama hamileyken böyleyse bebiş doğunca nasıl olur acaba
Sütünüde kaçırır Allah korusun
Doğumda yanında kalmasa bari

Ayyy benim kv de yatar kalkar bebeğe su ver derdi her arayışında bunu söylemeden kapatmazdi bende yav he he der gecerdimsizi çok iyi anladim

Sonra patatese baktım ımın tınrım didim patates te protein mi varmış Hahaha senin kv Prof olacak kadınmış

Yakında başlar adını xxx koyun demeye. Doğduktan sonra da onu yap bunu yap demeleri bitmeyecektir ne yazık ki.

Hamileliğime karışması dediğiniz şeyler hep eften püften şeyler. Bu kadar bile idare edemeyecekseniz hoşgörülü olamayacaksanız kvniz adına üzüldüm. Doğur büyüt besle sonra dış kapının dış mandalı. Mesafe iyidir haklısınız

Aa hayır o amaçla yazmadım o amaçla da dememiştim zaten. Ben devlete de gittim hamileliğimde. Hatta genelde devlet hastanelerini daha çok beğenirim ama benim şuan hamileliğimi takip eden dr çok güzel bir dr olduğu için özele gidiyorum yoksa normalde devlet hast. Tercih eden biriyimdir. Sadece ultrason makineleri en azından bizim yaşadığımız yerde özel hast. Daha net oluyor. Ben devlete gittiğimde ultrason kağıdından kese dahi görünmüyordu görüntü net olmadığı için.
Yoksa asla küçümsemek değil amacım. Bağırma konusunda hep alttan aldığım için artık patladım,dile kolay 5 aya yaklaştım 5 aydır aya bak diyip duruyor ve bunu yapmayacağımı da dile getirdiğim halde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…