Canım 9 yaşında ki o kiloda,bide ablası var 200 kilo. 16 yaşında.Valla ben bu konuda sadece o 9 yaşındaki çocuğa üzüldüm. Çok üzüldüm ya doktora falan götürmüyorlar mı?
Dinler miyim yahu :) evet bunu da söyledim ben yedim birşey olmadı diyor. Dr a da gitmiyormuş hamileyken ben pek dinlemedim diye övünüyor.Sürekli patates yerseniz gebelik şekeri çıkar söyliyim.
Yok ya ben o acidan sansliyim. Cok iyi niyetliler saolsun. Ha yaslarijin getirdigi bi gorus farkimiz var onlara gore sirtimda hirka ayagimpa patik dolaşmam lazim evde hamileyim usutmeyeyim diye benide afakanlar basiyor kat kat. Ama neticede oyle yetismisler adamin dogrusu bu. Pijamayla oturuyorum diye gidip battaniye alip geliyor. Birazda iliskilere bagli durum. Bir baskasi olsa kp dolabimi karistirmis battaniye bulmus getiriyo diye olay cikarir. Ben olaya adam usenmemis aramis bulmis benim.icin getirmis seklinde bakiyorum :)Ay benim de ayağıma bişeyler gelse dinlerim valla :)) ama kendisi mutfağa gitmesine rağmen kendi boş çay bardağını bile almayıp geri oturur çay içermisin dediğimde de olur diyen biri. Ayı getirsin ayağıma bakarım neden olmasın :)))
Sizinki iyi niyetli. Benimkisi değil. Tek sorun da bu değil şahsen. Ama diğerlerini kaale almıyorum kendisini daha doğrusu pek takmıyorum. Ama konu hamileliğim olunca hassas olabiliyorum işte..
Biz de bu duruma geldik :) eşim de sinirleniyor ama birşey dediğinde kalbi kırılıyor küsüyor. O yüzden artık anne ne alakası var diyor gülüyor.
Bamya sevmezdim,bamya ye diye başımın etini yedi ilk zamanlar. Ben sevmem yiyemem dedikçe çok güzel ama der. Tadına bak en azından diye ısrar eder,baktığım zaman da güzel dimi der,kıramıyorsun da kötü olmuş diyemiyorsun yani yaşlı üzülmesin diye. karşında ki insan laftan anlamayınca çok kötü oluyor üstelik büyükse daha da kötü. Bende saygısızlık edemiyorum kolay kolay tepki veremiyorum,kendi kendimi yiyorum sonra :))
Bide her gün diyo yani düşün :) her gün patates ye diyor :))Bence git deveye hendek filan atlat yavrum sen :) patatesmis.. cok istiyosa kendi yesin patates.. ha bire patates yenir mi ya kilo alsin diye.. agir bi bebek iyi degil tabii kendi doguracak degil.. sezeryanda degil ama normal dogumda boyle birsey cikinca ortaya kara kara dusunuyon bu cocuk nasil cikacak diye..,konusma diycem ama o nasil olacak :) bebekle ilgili konusma diycem ama cenesi durmuyodur.. Allah sabir versin diyeyim canim
200 kilo mu? Ya nasıl 200 kilo olur ki şaka gibi. O çocuk yürüyemiyordur evden çıkamıyordur. Ay bu kadın ne yapmış çocuklarına kendi elleriyle ölüme atmış. Çok üzüldüm ya. Lütfen asla bebeğinizi ona emanet etmeyin.Canım 9 yaşında ki o kiloda,bide ablası var 200 kilo. 16 yaşında.
Şimdi dra götürse de dr diyet veriyor. Bu kilodan sonra zatıflaması çok zor. Daha yeni az yemeye başladı. Hatırlıyorum daha 5 yaşındayken kahvaltıda 2 yumurta,patates kızartması,zeytin,peynir,domates,börek,sosis daha da bişeyler saymıştı ama yuh dedim nasıl yediriyorsun böyle yazık çok kilo alıcak diordum sağlıklı besleniyor demişti. Şimdi ise işte böyle giysi bulamıyorlar kız yolda yürürken kafası eğik yürüyor.
Ay ne güzel ya valla çok iyi niyetliymiş belli zaten yaptıklarından. Benimki anca ayağına hizmet eder. Yemek yer hiç tabağını bile tezgaha getirmez. Ya bulaşıklarla boğuştuğumu biliyorum görümceler kv hepsi bende,birisi yardım ediym demedi oturup nescafe cay içiyorlar karşımda. Yemek hazırlarken de öyle. Tiksinti geldi yani. Ama görüşmediğim için fazla,bitek bu hamilelik konusunda ki yorumları beni deli ediyor. Onun dışında mesafem için kendimle gurur duyuyorum :))Yok ya ben o acidan sansliyim. Cok iyi niyetliler saolsun. Ha yaslarijin getirdigi bi gorus farkimiz var onlara gore sirtimda hirka ayagimpa patik dolaşmam lazim evde hamileyim usutmeyeyim diye benide afakanlar basiyor kat kat. Ama neticede oyle yetismisler adamin dogrusu bu. Pijamayla oturuyorum diye gidip battaniye alip geliyor. Birazda iliskilere bagli durum. Bir baskasi olsa kp dolabimi karistirmis battaniye bulmus getiriyo diye olay cikarir. Ben olaya adam usenmemis aramis bulmis benim.icin getirmis seklinde bakiyorum :)
Baska sikintilarda varsa gormezden gelin. Zaten esiniz yokken muhattap degilmissiniz. Muhattap olmak zorunda kaldiginizda da her deyip gecin
200 kilo mu? Ya nasıl 200 kilo olur ki şaka gibi. O çocuk yürüyemiyordur evden çıkamıyordur. Ay bu kadın ne yapmış çocuklarına kendi elleriyle ölüme atmış. Çok üzüldüm ya. Lütfen asla bebeğinizi ona emanet etmeyin.
Aşırı üzüldüm gerçekten Allah şifa versin. Aman uzak durun en iyisi.Evet evden çıkamıyor 4 adımda nefes nefese kalıyor. Şimdi tedavi oluyor. Bu kendi çocuğu değil torunu. Kızının çocuğu yani ikisi de.
Nasıl emanet ediym ya eşim bile doğumda annen gelsin diyor :) güvenemem bu kadına normal değil zaten. Yaptırmam da birşey açıkçası.
aynı benim kv moral bozmak istemem ama doğduktan sonra daha beter oluyorlar yok kafasını bağlayalım kafası güzel olsun yok mevlutte kucaktan kucağa dolastiralim yok adet li kişilerle görüşme yok bu çocuk değişik bakıyor yok kızardı yok morardi çocuğum 19 aylık hala aynı ben de eşimin zoruyla görüşüyorum eskisi gibi susmuyorum ama biraz daha kapadı çenesini cvp verdikce
Kiz mi? Canim dogana kadar kv soylemeye devam eder allahtan yarisini bitirmissin hamileligin
Aşırı üzüldüm gerçekten Allah şifa versin. Aman uzak durun en iyisi.
ayyyy bu kvler gelinler hamile kalınca kıskançlıktan napcaklarını şaşırıyolar he de geç oralı olma canım sakın eşinle polemiğe girme annesi yüzünden birde gerçekten çocuk doğunca dozu arttırıyolar
AHahahha yaa gercekten komikmis kaynanan. Fazla takilmamaya calisin. Zaten fazla da gorusmuyormussunuz. Patatesleri o geldigi gunlere saklayin o gelince patates yetiverinaradiginda da her aksam cikip bakiyorum cayimi ayin karsisinda iciyorum falan deyin. O sussun siz de rahat edin. Fazla takmayin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?