kv nin hamileliğime karışması..

Valla ben bu konuda sadece o 9 yaşındaki çocuğa üzüldüm. Çok üzüldüm ya doktora falan götürmüyorlar mı?
Canım 9 yaşında ki o kiloda,bide ablası var 200 kilo. 16 yaşında.
Şimdi dra götürse de dr diyet veriyor. Bu kilodan sonra zatıflaması çok zor. Daha yeni az yemeye başladı. Hatırlıyorum daha 5 yaşındayken kahvaltıda 2 yumurta,patates kızartması,zeytin,peynir,domates,börek,sosis daha da bişeyler saymıştı ama yuh dedim nasıl yediriyorsun böyle yazık çok kilo alıcak diordum sağlıklı besleniyor demişti. Şimdi ise işte böyle giysi bulamıyorlar kız yolda yürürken kafası eğik yürüyor.

Yok ya ben o acidan sansliyim. Cok iyi niyetliler saolsun. Ha yaslarijin getirdigi bi gorus farkimiz var onlara gore sirtimda hirka ayagimpa patik dolaşmam lazim evde hamileyim usutmeyeyim diye benide afakanlar basiyor kat kat. Ama neticede oyle yetismisler adamin dogrusu bu. Pijamayla oturuyorum diye gidip battaniye alip geliyor. Birazda iliskilere bagli durum. Bir baskasi olsa kp dolabimi karistirmis battaniye bulmus getiriyo diye olay cikarir. Ben olaya adam usenmemis aramis bulmis benim.icin getirmis seklinde bakiyorum :)
Baska sikintilarda varsa gormezden gelin. Zaten esiniz yokken muhattap degilmissiniz. Muhattap olmak zorunda kaldiginizda da her deyip gecin

Ben işte onu yapamıyorum.
Örneğin ben çiğköfte zaten çok severim. Ama o an canım istemedi, kv ısrara başladı, o kadar itici geldi ki sonraki bir ay çiğköfte göresim bile gelmemişti. Bugüne kadar hiç ısrarına karşılık vermemişimdir hatırlamıyorum doğrusu, ama huyu bu işte, hala devam.
Bakın benim 2 çocuğum var, yeni yeni beni azad ediyor. Ki çok az görüşüyoruz biz. Sizin çözüm bulmanız gerekiyor yakınsanız

Bide her gün diyo yani düşün :) her gün patates ye diyor :))
Niye yiyecek başka şeyler varken sadece patatesle besleneyim ki? Hayır bide ben kilolu bir insan değilim bebek neden şişsin herşey çok iyi gidiyor diye bir dr a rağmen? Kilosu gayet normal. Normal doğsun yani illa şişmiş balon gibi mı olmalı. Kendi çocukları kilolu doğmuş ve bununla övünüyor.

200 kilo mu? Ya nasıl 200 kilo olur ki şaka gibi. O çocuk yürüyemiyordur evden çıkamıyordur. Ay bu kadın ne yapmış çocuklarına kendi elleriyle ölüme atmış. Çok üzüldüm ya. Lütfen asla bebeğinizi ona emanet etmeyin.

Ay ne güzel ya valla çok iyi niyetliymiş belli zaten yaptıklarından. Benimki anca ayağına hizmet eder. Yemek yer hiç tabağını bile tezgaha getirmez. Ya bulaşıklarla boğuştuğumu biliyorum görümceler kv hepsi bende,birisi yardım ediym demedi oturup nescafe cay içiyorlar karşımda. Yemek hazırlarken de öyle. Tiksinti geldi yani. Ama görüşmediğim için fazla,bitek bu hamilelik konusunda ki yorumları beni deli ediyor. Onun dışında mesafem için kendimle gurur duyuyorum :))

Evet evden çıkamıyor 4 adımda nefes nefese kalıyor. Şimdi tedavi oluyor. Bu kendi çocuğu değil torunu. Kızının çocuğu yani ikisi de.
Nasıl emanet ediym ya eşim bile doğumda annen gelsin diyor :) güvenemem bu kadına normal değil zaten. Yaptırmam da birşey açıkçası.

Aşırı üzüldüm gerçekten Allah şifa versin. Aman uzak durun en iyisi.

Ah bi doğsun,lohusa ayağına demediğimi bırakcam :)))

Kiz mi? Canim dogana kadar kv soylemeye devam eder allahtan yarisini bitirmissin hamileligin

Aynen bide sık görüşmüyorum Allahtan :) eşim bazen annem yalnız kaldı gidelim demediği sürece gitmiyorum. O da anca ayda 1 fırsat buluyor. O zaman da hayır demiyorum çünkü gerçekten yalnız ve durumuna üzülmüyor değilim. Vicdan yapıyorum işte:)

AHahahha yaa gercekten komikmis kaynanan. Fazla takilmamaya calisin. Zaten fazla da gorusmuyormussunuz. Patatesleri o geldigi gunlere saklayin o gelince patates yetiverin aradiginda da her aksam cikip bakiyorum cayimi ayin karsisinda iciyorum falan deyin. O sussun siz de rahat edin. Fazla takmayin dedim.

ayyyy bu kvler gelinler hamile kalınca kıskançlıktan napcaklarını şaşırıyolar he de geç oralı olma canım sakın eşinle polemiğe girme annesi yüzünden birde gerçekten çocuk doğunca dozu arttırıyolar

Eşimle hiç bu konular yüzünden polemiğe girmiyorum çünkü ilk evlendiğimizde bize çok sorun yaşattı kv ciğim :) o zamanlardan tecrübeli olduğum için karıştırmıyorum bile. Zaten o da şahit olduğunda annesine saçmalıyorsun diyor :))

Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gerisi kolay
Çünkü siz ve eşiniz aklı başında insanlarsınız
Sabrınız ve saygınız daim olsun inşallah kaynananıza

Allahtan aramıyor :) gerçi onu da ben aramadığım için yapmıyor. Ben yüz versem arar da gelir de. Ama araya koyduğum mesafeden dolayı gündüz kahve içmeye bile gelmez :)) demek ki biriktirip biriktirip gördüğünde patlıyor :)))))

Bebek doğduğunda tuzlamaya kalkarsa engel ol bari. Allah sabır versin. Pek susacak gibi durmuyor.

Net olun

Kırılırsa kırılsın

X gibi obez mi olsun Bebek deyin

Benimki de baharatlı salçalı yemek yedirmiyorum çocuğa diye söylenirdi

Sana ne dedim bir seferinde sen öyle seviyorsan öyle ye çocuk öyle yemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…