• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin evine gittim

Lilaaaa112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
62
43
38
Çok kötüyüm şuan doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. Biz onunla evlendikten kısa bir süre sonra küstük. Konuyu ayrıntılı anlatmıcam ama durduk yere bana kendi evinde kötü laflar söyledi, tartıştık. Düğünümde de olay çıkarmıştı ancak bizim taraf idare ettiği için büyümedi. Neyse o gün bugündür asla konuşmadım. Eşimde konuş demedi. Haklı olduğunu biliyorum dedi. Ama sürekli kv kaynaklı sorunlar yaşıyorduk. İşte bi yere gidecek olalım daha önce oğlundan duyduysa gideceğimizi hasta imiş gibi yapıp oğlunu arardı mesela.
Her gittiğinde benden için ne zaman gelecek vs diye eşimi dolduruyormuş. Abileri var onlarda aynı şekilde eşime bu konuda tepkililerdi. Ve banada mesafe koymuşlardır. Ben yine bayramda falan onları arıyordum.
Neyse asil mesele ise şu dün bir düğüne gidecektik, onlarında tanıdığı. Kv eşime sormuş bende geleyim mi. Eşimde pandemiden dolayı sen gelme biz bir görünüp çıkarız demiş. Eşi gelecekmi diye sormuş kv evet demiş ve sorunsuz teli kapatmışlar. Nişan günü kv olay çıkarmış eşim arayınca açmamış. Abileri demiş sen gelme dediğin için böyle, sana küs vs. Bunları bana anlatmadı eşim.
Nişana gittik. Bunları gördüm birine selam verdim doğru düzgün konuşmadı benimle. Sonra eşime orda kv şöyle diyo böyle diyo diye anlatmış.
Neyse çıktık ordan eşime diyorum ne istiyorsun ne yapalım nasıl çözelim, bilmiyorum diyo. Allah var hadi git anneme vs bile demedi. Ama nasıl üzgün. Dedim sür arabayı gidiyoruz kv. Kapansın artık bu mevzu. O sırada abilerinden biri aradı, açtım dedim insan selam vermez mi benim onla sorunum başka siz başka. Haklısın diyo bana. Ağladım o sırada tutamadım kendimi. Gelin bize konuşalım dedi. Neyse dedim ben artık haklı haksız tartışması yapmayacağım sırf eşim için gidiyorum. Yeter bıktım bu muvzudan, kime ne yapıyorum ben, affetmiyorum onu ama sırf sussun artık diye gidiyorum. Bir şey derse tamam de vs dediler. Üstüme gelirse susamam susturun onu dedim. Tamam dediler. Kalktık gittik. İçeri girdim öptüm. Hoşgeldin dedi ve hiç bişey olmamış gibi güncel şeylerden konuşmaya başladı kv. Yani sanki o tartışmayı yaşamadık. Ama kadın hala aynı, ben biraz kilo aldım, hemen başkasından örnek vererek bana laf sokuyo kilo konusunda. Duymazdan geldim.
Çıkınca bağıra bağıra ağladım, böyle bir şey yaşadığım için. Ve eşime hiç bişey eskisi gibi olmaz. Aramam sormam. Bayramda seyranda giderim sadece diye dedim. Bana teşekkür etti o eve gittiğim için. Ancak çok korkuyorum eskisi gibi olmaktan çünkü ne zaman gitsek laf sokar, saçma şeyler konuşur ve aldığımıza karışmaya çalışırdı. En son tartışmadan sonra kurtulmuştum bütün bunlardan. İnşallah yanlış yapmamışımdır o eve giderek, içimi serinletecek şeyler söyleyin bana 😔

Son düzenleme:
Bence yanlis yapmadin... Esin icin yaptin sonucta... Ama bu durumu firsat bilip... Aranizi sıkı tutmaya calisirsada izin vermeyin... Mesafeyi koruyun... Bunula ilgili birsey dersede... Zaten esim icin geldim.. yaptiklarini unutmadim dersiniz..

Evine gitmek kendinizi kötü hissetmenize sebep olmamalı . Konunuzun tam içeriğini bilmemekle beraber zamanında cevabınızı verdiyseniz sorun yok bence.

İnsan evlenirken hangi aile ile ne yaşayacağını bilemiyor elbette .Küfür ,hakaret gbi şeyler yoksa laf sokma gbi şeyleri çok buyutmemek lazım .Çünkü büyütmek kendinize ve ilişkimize zarar verir.( Eşiniz de destekmis zaten bu saatten sonra annesini de değiştiremez) .Mesafeli olur çok sik gorusmezsiniz olur ,biter. .

Çok kötüyüm şuan doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. Biz onunla evlendikten kısa bir süre sonra küstük. Konuyu ayrıntılı anlatmıcam ama durduk yere bana kendi evinde kötü laflar söyledi, tartıştık. Düğünümde de olay çıkarmıştı ancak bizim taraf idare ettiği için büyümedi. Neyse o gün bugündür asla konuşmadım. Eşimde konuş demedi. Haklı olduğunu biliyorum dedi. Ama sürekli kv kaynaklı sorunlar yaşıyorduk. İşte bi yere gidecek olalım daha önce oğlundan duyduysa gideceğimizi hasta imiş gibi yapıp oğlunu arardı mesela.
Her gittiğinde benden için ne zaman gelecek vs diye eşimi dolduruyormuş. Abileri var onlarda aynı şekilde eşime bu konuda tepkililerdi. Ve banada mesafe koymuşlardır. Ben yine bayramda falan onları arıyordum.
Neyse asil mesele ise şu dün bir düğüne gidecektik, onlarında tanıdığı. Kv eşime sormuş bende geleyim mi. Eşimde pandemiden dolayı sen gelme biz bir görünüp çıkarız demiş. Eşi gelecekmi diye sormuş kv evet demiş ve sorunsuz teli kapatmışlar. Nişan günü kv olay çıkarmış eşim arayınca açmamış. Abileri demiş sen gelme dediğin için böyle, sana küs vs. Bunları bana anlatmadı eşim.
Nişana gittik. Bunları gördüm birine selam verdim doğru düzgün konuşmadı benimle. Sonra eşime orda kv şöyle diyo böyle diyo diye anlatmış.
Neyse çıktık ordan eşime diyorum ne istiyorsun ne yapalım nasıl çözelim, bilmiyorum diyo. Allah var hadi git anneme vs bile demedi. Ama nasıl üzgün. Dedim sür arabayı gidiyoruz kv. Kapansın artık bu mevzu. O sırada abilerinden biri aradı, açtım dedim insan selam vermez mi benim onla sorunum başka siz başka. Haklısın diyo bana. Ağladım o sırada tutamadım kendimi. Gelin bize konuşalım dedi. Neyse dedim ben artık haklı haksız tartışması yapmayacağım sırf eşim için gidiyorum. Yeter bıktım bu muvzudan, kime ne yapıyorum ben, affetmiyorum onu ama sırf sussun artık diye gidiyorum. Bir şey derse tamam de vs dediler. Üstüme gelirse susamam susturun onu dedim. Tamam dediler. Kalktık gittik. İçeri girdim öptüm. Hoşgeldin dedi ve hiç bişey olmamış gibi güncel şeylerden konuşmaya başladı kv. Yani sanki o tartışmayı yaşamadık. Ama kadın hala aynı, ben biraz kilo aldım, hemen başkasından örnek vererek bana laf sokuyo kilo konusunda. Duymazdan geldim.
Çıkınca bağıra bağıra ağladım, böyle bir şey yaşadığım için. Ve eşime hiç bişey eskisi gibi olmaz. Aramam sormam. Bayramda seyranda giderim sadece diye dedim. Bana teşekkür etti o eve gittiğim için. Ancak çok korkuyorum eskisi gibi olmaktan çünkü ne zaman gitsek laf sokar, saçma şeyler konuşur ve aldığımıza karışmaya çalışırdı. En son tartışmadan sonra kurtulmuştum bütün bunlardan. İnşallah yanlış yapmamışımdır o eve giderek, içimi serinletecek şeyler söyleyin bana 😔
Bence çok iyi yapmışsınız eşinizin hatırına gitmişsiniz benim annem de huysuzdur biz onu öyle kabul ettik sizde farzedin huyu öyle üstünüze alınmayın bu şekilde kendinizi de yıpratmamış olursunuz zaten çok görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla o yüzden görmezden gelin ne eşiniz ne siz huzursuz olmayın naçizane fikrim ☺️

esınız zaten sıze hıc gıdın dememıs sız mılletı memnun etmek ıcın kendınızı uzecek sekılde davranmıssınız kımse gosterdıgınız bu cabayı gormez tıpıs tıpıs geldı ayagına kadar derler bunlar oyle ınsanlar bellı

ıstemedıgınız hıc bır yere gıtmeyın gorusmek ıstemedıgınız kımseyle gorusmeyın esınızın annesı kendısı gorusuyorsa gorussun ama bunlar sıze ıyı gelmıyor bunları cekmek zorunda degılsınız kendı kendınıze gosterdıgınız saygıdan oturu herkesın sınırını belırleyın

gıtmenıze gerek yokmus gıtmenız bırseylerı daha ıyı yapmamıs cunku tum bu mevzular sızden dolayı olmadı , gıtmenızle bırsey de cozulmedı . kendınızı bosuna kasıyorsunuz bı kerelık sız buyukluk etmıssınız ama onlar bunu boyle yorumlamayacak bence gorusmeyın sızınle bu yuzden konusmayacak olanda konusmasın

7 yıllık evlıyım 2 sene kayınvalıdem ve kaynımla gorustum ıkısını de sıldım gorusmuyorum hatta engellıler bende bu yuzden gorusmeyen konusmalayn akrabaları var benımle onları da sıldım herkesın canı cehennneme
bana ben lazımım kımse ıcın kendımı yoramam , o gorustugum 2 senede ıyılık olsun hatır gonul benden dolayı sıkıntı olmasın dıye kendımı zorlamam ıle gorustum ama degmedı ınanın degmıyor ben yıprandım sıze de o yuzden dıyorum

aynı seylerı annenız yapsa esınız gıtmezdı zaten esınızde hıc zorlamamıs sızı, ıyılık olsun dıyorsunuz ortam ıyı olsun dıyorsunuz ama bu tek sızın ıstemenızle olmaz. karsınızdakıler terbıyesız

Hem de ne yanlış.

3 senelik evliyim. 1 aylık evliyken sorunlar yaşadım. Sırf eşimin hatırına ara ara 2 kere barıştım. Ama noldu zerre değişmedi o kadın. En son olayda da tamamen sildim benim için öyle bir kadın yok.

Anlayacağınız huylu huyundan vazgeçmez

Kv açısından gitmeniz iyi olmamis. Ama eşiniz açısından iyi olmus ici rahatlamistir mutlu olmustur. Sonu iyi bitmemis gerci ama..

Bundan sonra o ne yapiyosa siz de ayni sekilde davranın. Yoksa sürekli hayatinizi yönetmeye kalkacak belli. Esiniz yanindaymis bu güzel bişey onu da cok arada birakmadan siz halledin. Cok ileri giderse esiniz devreye girsin..
Numaradan hastaliklarina da inanip planlarinizi ertelemeyin o utansin bunu yaptigi icin sürekli kullanmasin duygularinizi..

Bence çok iyi yapmışsınız eşinizin hatırına gitmişsiniz benim annem de huysuzdur biz onu öyle kabul ettik sizde farzedin huyu öyle üstünüze alınmayın bu şekilde kendinizi de yıpratmamış olursunuz zaten çok görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla o yüzden görmezden gelin ne eşiniz ne siz huzursuz olmayın naçizane fikrim ☺️
Ben buna katılmıyorum
Herkesin delisi kendine
Evlatları çekebilir huysuz birini
Ama gelin çekmek zorunda değil

Eğer gidip sorunlarınızı konuşup bir çözüm aramaya çalışmış olsaydı iki taraf, gitmeniz iyi olmuş derdim. Ama burada eve git, hiç bir şey olmamış gibi konuş, kilo üzerinden laf sok, hadi güle güle tekrar bekleriz durumu çok gereksiz olmuş. Amaçsız, sonuçsuz. Çıkınca kriz geçirmişsiniz neresi iyi ki bunun. Eş hatrına kısmına katılmıyorum. Eşiniz de size dayatma yapmamış annesini biliyor demek ki boşverin kaynı kv yi akrabaları yahu.

Bilmiyorum kızlar hiç bir şey düşünemiyorum, inşallah tekrarlanmaz aynı şeyler
Karşınızdakiler sizle iyi geçinmeye niyetliler mi? Bu soruyu sorun kendinize.
Eğer cevap evetse, mesafeli görüşün.
Cevap hayırsa hiç kendinizi kasmayın, üzmeyin. Çünkü ağzınızla kuş tutsanız, ayaklarına paspas olsanız yaranamazsınız.
O yüzden içiniz rahat olsun.

Eşiniz neyse ki farkında yalnız zaman içinde annem sana ne yaptı ki moduna girebilir. Kimsenin sizi çıglıkla aglayarak kadar üzmesine izin vermeyin.
Bu da bir kul hakkı. Kendimize olan.

Benim de kv ile cok yıldızım barısmıyor. İspatlayamıyorum ama lafları giydiriyor iyilik gibi. Az görüşünce daha ii dayanıyorum sıklastıkca yay gibi oluyorum. Eşime sorsan annesi ne yapıyor ki...

Bundan sonra gitme , mesafe koy herkese...

Gitmeniz için zorluyan olmamaış kendiniz gitmisiniz
Bir nevi iyi olmuş bir kez daha ne Olduklarını anlamış oldunuz bundan sonrası için geri adım atın eşinizin size baski yaptigi yok
Artık uzaklasin gitmeyin taviz vermeyin gorusmeyin her seferinde üzülmek yerine gorusmemek daha iyidir

Yalnız kv bundan gaz alıp zırt pırt görüşmek isteyebilir gardınızı ona göre alın..
Benimde aslında tam olarak korkum bu, ben aslında ne dost olmak nede küs olmak istiyorum. Küs olmak benu huzursuz ediyodu. Sebebi ben olmasam dahi. Ancak eşimle konuştuk, aramazsın önemli bişey olmadığı sürece, bayramlarda gider geliriz dedi. İnşallah sözünü tutar. Yoksa benim için dayanılmaz o ortamda bulunmak

Eşiniz neyse ki farkında yalnız zaman içinde annem sana ne yaptı ki moduna girebilir. Kimsenin sizi çıglıkla aglayarak kadar üzmesine izin vermeyin.
Bu da bir kul hakkı. Kendimize olan.

Benim de kv ile cok yıldızım barısmıyor. İspatlayamıyorum ama lafları giydiriyor iyilik gibi. Az görüşünce daha ii dayanıyorum sıklastıkca yay gibi oluyorum. Eşime sorsan annesi ne yapıyor ki...
Bu söylediğiniz içimi burktu, o kadar haklısınız ki kul hakkı hususunda.
İnşallah eşim o moda girmez, ben böylesi bi fedakarlık yapıyoken hiç kaldıramam öyle bir tavrı.

Bilmiyorum kızlar hiç bir şey düşünemiyorum, inşallah tekrarlanmaz aynı şeyler
Dediğiniz gibi bayramlarda gidersiniz, eşiniz için. Onun dışında görüşmezsiniz. Siz izin vermedikten sonra tekrarlamaz.

Back