Kv min niyetini anlamiyorum

sende ona bir daha hediye vs alma..ins. engelleme şansın varsa engelle.yada kapat instagramı

sevmiyor seni işte kayınvaliden. seven görmedik ki zaten niye zorluyosun:) bütün kayınvalideler gelinleri onlar istediği şekilde davrandığı sürece sever öyle kızım gibi gördüm vs hikaye. sende bunu kabul et özel günde bişeyler alabilirsin tabi bu sana kalmış ama çok da karşılık bekleme

bilerek yapıyordur
bazen havaya atılan kısıyı tutmamak lazım
almayın hedıye fılan sızde madem

Kaynana geni diye bir gen mi var acaba? Neden böyle kötü bencil cimri kıskanç olur bunlar anlamıyorum. Adam gibi efendi efendi gecinsene milletle. Neyin peşindesin.?!

Sende birdaha hic bir özel gününde arama sorma hediye felanda alma..

Ayrica fotografini begense ne olacak begenmese ne olacak , zaten seni basta istemiyormus , simdi sosyal medyadan yalakalik yapsa bence daha kötü bir davranis olurdu...

Kayınvalideniz baska biriyle evlenmesiniz istiyormuş oğlunun ama sizinle evlenmiş,bu sebeple boşverin derim o kızla samimiyetlerini ki zaten akrabalar ve her halükarda görüşecekler. Resim beğenme/paylaşma konusuna birşey diyemem,en nihayetinde eşiniz eklemiş sizi,kayınvalideniz değil,bu sebeple kasıtlı olmayabilir.
Hediye,çiçek,kutlama konularını sizde es geçin. Sonuçta oğlunun hatrına kutlayabilir doğumgününüzü,nezaketende olsa ama yapmıyorsa sizde yapmayın,bu kadar üzülmezsiniz.

Ne kaynanalar var insagram,facebook,whatsapp ,twitter ,line vb aklınıza gelen ,benim aklıma gelmeyen sosyal ağlarda fink atan. Bakınız :ellanazz'ın kayınvalidesi

açık açık kendiniz de yazmışsınız beni sevmez diye
eee daha ne beklenti içine girip birde aldığınız hediyeleri kafaya takıyorsunuz ki
almayın sizde yapmayın bundan sonra

Ay evet onu da anlamış değilim birde gelinleri dışında tüm kızlar kibar güzel gelir kaynanalara
aynen kaynana bazen en cok ıstedıgı kızı gelın alıyo onunla kanlı bıcaklı dusman oluyolar kaynana ıste hıcbı sekılde kıskanmaktan vazgecmıo oglunu paylaşamıo

benim ex kv onume makyaj setini getirdi git biraz makyaj yap, makyajsiz gezilir mi derdi, ojelerini getirirdi falan, kadin gencti benle yarisirdi, bende makyaji cok sevmezdim her gun her gn. kiyafetime karisirdi bilmem ne. kv olmadan anlamicaz onlar garip bi durum

Kesinlikle BİLEREK YAPIYOR. Tam kaynana işte.

Bence de en iyi taktik Instagram'da sürekli eşinizle birlikte mutlu, aşk dolu resimlerinizi paylaşmak olacaktır. Kendi kendini yer durur o zaman. Ama bu durumda daha beter saldırılara karşı da hazırlıklı olun derim. İyice çıldırabilir çünkü kıskançlıktan. '

benım kv de instagram face hepsini kullanır... eksik kalmaz herşeye yorum atıyor yahu...biri alsın şunların elinden Kapadım bende insta face kafam rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…