Tatlım kötü niyetli falan değil sen çok iyi olduğun için kaybediyosun böyle bir kadına hala neden iyi davranıyosun sende onu arama özel günlerini kutlama evinede gitme dır dır ederse sen nasıl davranıyosan bende öyle davranıyorum de.merhaba bayanlar fiilen elimde bisey olmasada bazi seyler dikkatimi cekmeye basladi 2 senelik evliyim kv dem beni sevmez istemez tek derdi bana isleri i yaptirmaktir beni gordugu zaman ben biraz disli bi gelin oldugum icin uzerimede fazla gelemez haksizliga ugradigimda gerekli cevabi usulunce veririm cunku gelelim konuma kv dem instagram acti eskiden esime halasinin kizini almak istiyomus konuyu bilin diye soyluyorum o kiz dahil herkesi takip etmis 1 ay sonra esim annesinin telefonunu aldi sen dilarayi takip etmiyomusun anne dedi takip etti o gun bu gundur kv dem fotograflarimi begenmez begenmezse begenmesin diceksiniz benimde cok umrumda degil ama garip olan su ki o kiz dahil takip ettigi herkesin fotograflarini begenir yorumlar yapar gecen o kizin dogum gunuymus onunla bi foto paylasip dogum gununu kutlamis dunde benim dogum gunumdu birakin fotograf koymayi gorunce bile bi iyiki dogdun diyemedi herkese tek tek hediye alir hic unutmaz gitmis dogum gunumde ogluna alisveris yapmis sunuda geline aliyim dememis halbuki ben onu hicbizaman unutmam her ozel gununde cicek hediyeyle giderim gercekten bu konu beni dusundurmeye basladi bilerekmi yapiyodur sizce yoksa tamamen tesaduf olabilirmi bunlar benni cok kotu niyetli dusunuyorum?
Oh be sonunda kendim gibi birisini buldum. Aferin kız işte böyle olursak bizden kıymetlisi olmazben de kayınvalıdeme anneler gunun de guzel nbı ıclı dıslı takım aldım sıyah beyaz dugune gıdılebılecek bısey begenmemıs degıstırcem bunu demıs amannn dedım bıdaha da sana zırnık yok Allha ömur verdıgı surece ona bıdaha bısey almam sen de alma el kızısın ınan o kızı ogluna alabılseydı ona da aynısını yapacaktı gelın dıyınce bısey oluyor bu kv lere
merhaba bayanlar fiilen elimde bisey olmasada bazi seyler dikkatimi cekmeye basladi 2 senelik evliyim kv dem beni sevmez istemez tek derdi bana isleri i yaptirmaktir beni gordugu zaman ben biraz disli bi gelin oldugum icin uzerimede fazla gelemez haksizliga ugradigimda gerekli cevabi usulunce veririm cunku gelelim konuma kv dem instagram acti eskiden esime halasinin kizini almak istiyomus konuyu bilin diye soyluyorum o kiz dahil herkesi takip etmis 1 ay sonra esim annesinin telefonunu aldi sen dilarayi takip etmiyomusun anne dedi takip etti o gun bu gundur kv dem fotograflarimi begenmez begenmezse begenmesin diceksiniz benimde cok umrumda degil ama garip olan su ki o kiz dahil takip ettigi herkesin fotograflarini begenir yorumlar yapar gecen o kizin dogum gunuymus onunla bi foto paylasip dogum gununu kutlamis dunde benim dogum gunumdu birakin fotograf koymayi gorunce bile bi iyiki dogdun diyemedi herkese tek tek hediye alir hic unutmaz gitmis dogum gunumde ogluna alisveris yapmis sunuda geline aliyim dememis halbuki ben onu hicbizaman unutmam her ozel gununde cicek hediyeyle giderim gercekten bu konu beni dusundurmeye basladi bilerekmi yapiyodur sizce yoksa tamamen tesaduf olabilirmi bunlar benni cok kotu niyetli dusunuyorum?
Oh be sonunda kendim gibi birisini buldum. Aferin kız işte böyle olursak bizden kıymetlisi olmaz
Aman boşver bende çok iyilik yaptım benim kızım senden namussuzluk öğreniyor dedi. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Gayet saygısız davrandım şimdi de etrafta konuşuyomuş benimde kötü taraflarım oldu nermin haklı diye bende aradım boşuna uğraşma bu eve adım atamazsın dedim sen bana namussuz dedin bende sana namussuz davrancam defol evden dedim şükür çok mutluyumAynen yaa
ne yaptiysamda ne aldiysamda yaranamadim
kızının tirnagi olamadım kv gözünde
Aman boşver bende çok iyilik yaptım benim kızım senden namussuzluk öğreniyor dedi. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Gayet saygısız davrandım şimdi de etrafta konuşuyomuş benimde kötü taraflarım oldu nermin haklı diye bende aradım boşuna uğraşma bu eve adım atamazsın dedim sen bana namussuz dedin bende sana namussuz davrancam defol evden dedim şükür çok mutluyum
Aman verecegi kiymet de ona kalsin istemem yaaa bu saatten sonraOh be sonunda kendim gibi birisini buldum. Aferin kız işte böyle olursak bizden kıymetlisi olmaz
İyi yapıyosun boşver kafaya takıp üzülmeBenim kv kızları gelince telefonlarımi bile açmaz
bende gorusmuyorum
Ay evet onu da anlamış değilim birde gelinleri dışında tüm kızlar kibar güzel gelir kaynanalaraAman verecegi kiymet de ona kalsin istemem yaaa bu saatten sonracok ciddi bi sorun hic olmadi ama belli yani seni istemiyor begenmiyor sanki kensi oglu mor daglarin prensi
ne başarılı olacak ya ..lızım sende yaşlılıktan buruşöadan gençlikten güzellikten konular aç .o delirsinKaynana ve ınstagram yan yana ne kadar uyumsuz
niyeti sizi sinir etmek bu konuda baya başarılı olmuş
merhaba bayanlar fiilen elimde bisey olmasada bazi seyler dikkatimi cekmeye basladi 2 senelik evliyim kv dem beni sevmez istemez tek derdi bana isleri i yaptirmaktir beni gordugu zaman ben biraz disli bi gelin oldugum icin uzerimede fazla gelemez haksizliga ugradigimda gerekli cevabi usulunce veririm cunku gelelim konuma kv dem instagram acti eskiden esime halasinin kizini almak istiyomus konuyu bilin diye soyluyorum o kiz dahil herkesi takip etmis 1 ay sonra esim annesinin telefonunu aldi sen dilarayi takip etmiyomusun anne dedi takip etti o gun bu gundur kv dem fotograflarimi begenmez begenmezse begenmesin diceksiniz benimde cok umrumda degil ama garip olan su ki o kiz dahil takip ettigi herkesin fotograflarini begenir yorumlar yapar gecen o kizin dogum gunuymus onunla bi foto paylasip dogum gununu kutlamis dunde benim dogum gunumdu birakin fotograf koymayi gorunce bile bi iyiki dogdun diyemedi herkese tek tek hediye alir hic unutmaz gitmis dogum gunumde ogluna alisveris yapmis sunuda geline aliyim dememis halbuki ben onu hicbizaman unutmam her ozel gununde cicek hediyeyle giderim gercekten bu konu beni dusundurmeye basladi bilerekmi yapiyodur sizce yoksa tamamen tesaduf olabilirmi bunlar benni cok kotu niyetli dusunuyorum?
unut güzelim özel gününde unut kayınvalideni sende ,çok mu önemli ipleme sende onu görme ..bak o zaman ayağına dolanmak için nasıl uğraşacak.merhaba bayanlar fiilen elimde bisey olmasada bazi seyler dikkatimi cekmeye basladi 2 senelik evliyim kv dem beni sevmez istemez tek derdi bana isleri i yaptirmaktir beni gordugu zaman ben biraz disli bi gelin oldugum icin uzerimede fazla gelemez haksizliga ugradigimda gerekli cevabi usulunce veririm cunku gelelim konuma kv dem instagram acti eskiden esime halasinin kizini almak istiyomus konuyu bilin diye soyluyorum o kiz dahil herkesi takip etmis 1 ay sonra esim annesinin telefonunu aldi sen dilarayi takip etmiyomusun anne dedi takip etti o gun bu gundur kv dem fotograflarimi begenmez begenmezse begenmesin diceksiniz benimde cok umrumda degil ama garip olan su ki o kiz dahil takip ettigi herkesin fotograflarini begenir yorumlar yapar gecen o kizin dogum gunuymus onunla bi foto paylasip dogum gununu kutlamis dunde benim dogum gunumdu birakin fotograf koymayi gorunce bile bi iyiki dogdun diyemedi herkese tek tek hediye alir hic unutmaz gitmis dogum gunumde ogluna alisveris yapmis sunuda geline aliyim dememis halbuki ben onu hicbizaman unutmam her ozel gununde cicek hediyeyle giderim gercekten bu konu beni dusundurmeye basladi bilerekmi yapiyodur sizce yoksa tamamen tesaduf olabilirmi bunlar benni cok kotu niyetli dusunuyorum?
sen birde benim babamın facesini görsene kız..paylaşım yapmaya korkuyoz hemen ne münasebet ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsunuz ne kadar samimiyetsizsiniz..aboooov faceyi kapatasım geldi geneee
şu yaşlılar teknolojiye sarmasın yahu yazık gençlere