Kv min niyetini anlamiyorum

Bence sende onun gıcık olduğu biri ile takipleş:)

Manyak bu insanlar ya işleri güçleri yok neler ile uğraşıyorlar .,,

Tatlım kötü niyetli falan değil sen çok iyi olduğun için kaybediyosun böyle bir kadına hala neden iyi davranıyosun sende onu arama özel günlerini kutlama evinede gitme dır dır ederse sen nasıl davranıyosan bende öyle davranıyorum de.

Oh be sonunda kendim gibi birisini buldum. Aferin kız işte böyle olursak bizden kıymetlisi olmaz

Sizde yapmayın bundan sonra zira haketmiyor

Aynen yaa
ne yaptiysamda ne aldiysamda yaranamadim
kızının tirnagi olamadım kv gözünde
Aman boşver bende çok iyilik yaptım benim kızım senden namussuzluk öğreniyor dedi. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Gayet saygısız davrandım şimdi de etrafta konuşuyomuş benimde kötü taraflarım oldu nermin haklı diye bende aradım boşuna uğraşma bu eve adım atamazsın dedim sen bana namussuz dedin bende sana namussuz davrancam defol evden dedim şükür çok mutluyum

Benim kv kızları gelince telefonlarımi bile açmaz
bende gorusmuyorum

Oh be sonunda kendim gibi birisini buldum. Aferin kız işte böyle olursak bizden kıymetlisi olmaz
Aman verecegi kiymet de ona kalsin istemem yaaa bu saatten sonra cok ciddi bi sorun hic olmadi ama belli yani seni istemiyor begenmiyor sanki kensi oglu mor daglarin prensi

Aman verecegi kiymet de ona kalsin istemem yaaa bu saatten sonra cok ciddi bi sorun hic olmadi ama belli yani seni istemiyor begenmiyor sanki kensi oglu mor daglarin prensi
Ay evet onu da anlamış değilim birde gelinleri dışında tüm kızlar kibar güzel gelir kaynanalara

İnstagramdan bas engeli kafan rahat eder hem o düşünsün gelin neden engelledi diye.
Dip not : instagram kullanan kaynana mı olurmuş yaw.

Sen niye alıyosun çiçek hediye.Bak elin hangi kızları kıymetli oluyor.Allah aşkına böyle şeyler yapmayalım.Ek olarak yerinde olsam kocamla güzel bi foto çekilir instada hem profil foto yapar hemde o fotoyu paylaşıp uzun süre üstüne bişey paylaşmazdım. Baksın baksın ağlasın,iyidir.Açılır

Ay Allahım normal kaynanalar yetmiyormuş gibi bi de teknolojik kaynanalar sardı etrafimizi

Yakındır burdada bulup kib ler seni,demedi deme

Ya anlamadigim su. Tamam kizi ogluna begennezsin, yakistiramazsin. Belki de asiri ileri gidip evlenmemeleri icin elinden geleni yaparsin. Ama evlendikten sonra, is isten gectikten sonra oglunun mutlulugu icin sevdigi kizi kabul etmek cok mu zor? anlayamadim gitti

sizde artık mesafe koyun bence
verdıgınız deger ona fazla gelıyor bellıkı

Konunuzun cevabı kırmızı ile boyadığım yerde.

unut güzelim özel gününde unut kayınvalideni sende ,çok mu önemli ipleme sende onu görme ..bak o zaman ayağına dolanmak için nasıl uğraşacak.
Edit:hakkatten instagram kullanan kaynana mı olur

şu yaşlılar teknolojiye sarmasın yahu yazık gençlere
sen birde benim babamın facesini görsene kız..paylaşım yapmaya korkuyoz hemen ne münasebet ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsunuz ne kadar samimiyetsizsiniz..aboooov faceyi kapatasım geldi geneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…