Kv min niyetini anlamiyorum

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
merhaba bayanlar fiilen elimde bisey olmasada bazi seyler dikkatimi cekmeye basladi 2 senelik evliyim kv dem beni sevmez istemez tek derdi bana isleri i yaptirmaktir beni gordugu zaman ben biraz disli bi gelin oldugum icin uzerimede fazla gelemez haksizliga ugradigimda gerekli cevabi usulunce veririm cunku gelelim konuma kv dem instagram acti eskiden esime halasinin kizini almak istiyomus konuyu bilin diye soyluyorum o kiz dahil herkesi takip etmis 1 ay sonra esim annesinin telefonunu aldi sen dilarayi takip etmiyomusun anne dedi takip etti o gun bu gundur kv dem fotograflarimi begenmez begenmezse begenmesin diceksiniz benimde cok umrumda degil ama garip olan su ki o kiz dahil takip ettigi herkesin fotograflarini begenir yorumlar yapar gecen o kizin dogum gunuymus onunla bi foto paylasip dogum gununu kutlamis dunde benim dogum gunumdu birakin fotograf koymayi gorunce bile bi iyiki dogdun diyemedi herkese tek tek hediye alir hic unutmaz gitmis dogum gunumde ogluna alisveris yapmis sunuda geline aliyim dememis halbuki ben onu hicbizaman unutmam her ozel gununde cicek hediyeyle giderim gercekten bu konu beni dusundurmeye basladi bilerekmi yapiyodur sizce yoksa tamamen tesaduf olabilirmi bunlar benni cok kotu niyetli dusunuyorum?

Zaten baştan beri seni istemiyormuş tatlım cokta tesadüf oldugunu düşünmüyorum. Seni istemeyen belkide sevmeyen bi insan kv de olsa beklentiye girme. Sana evine müdahale etmesine izin verme hediyesi çiçeği çikolatası eksik oluversin. Su fotomu beğendi beğenmedi olayıda cok garip ya liseliler gibi takılmayın şunlara, beğenir beğenmez bosver ne kadar az beklenti o kadar cok huzur

Ah bu kayınvalideler ve akraba kızlarını alma huyları ya birgün bunlar Yüzünden Başımıza taş yağacak , tatlım bence hiç Düşünme bile bırak ne beğenirse beğensin ne yaparsa yapsın eşine söyle bunu neden bana böyle diye bakalım eşin ne diyecek elbet ona bişeyler demiştir eşin sana çaktırmıyordur bundan sonra da sen alma ona bozulursa falan söyle anne doğum günümde neden böyle yaptın kırıldım Aklımda olsan da almıyorum Yapmıyorum de sakin sakin Dişli ol öyle çok belli etme kendini

Kadın amacına ulaşmış sizi böyle düşündürterek zaten.
İstenmediğini bildiğin halde neden 'like'lanmak istiyorsun ki,
Ya da neden özel muamele bekliyorsun ki_??

Zaten istediği seni delirtmek ise amacına ulaşmış.

vEEEE ne kaynanalar varmış arkadaş instagramlar falan

Son düzenleme:

Benim bir kayınpederim var Facebook'ta bize neler yapıyor ediyor görseniz eşim Facebook açmıyor diye laf diyor ona
Whatsappta da gelinler oğullar grubu var zamanında yazmazsan Arıyor laf diyor

Kayınvalideniz sizi sevmiyor zaten kendiniz söylüyorsunuz...
Neden hala odan birşey bekliyorsunuz ki ?
Boşuna canınızı sıkıyorsunuz sadece

E yani bilerek yapıyor, baştan da sevmemiş. Sevmeyebilir kendi seçimi. Sen seviyorsan yapmaya devam et, sevmiyorsan yapma. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. sana kötülük yapmıyor ya da hakaret etmiyor, fotoğafını da beğenmeyebilir. Sana dokunmuyorsa bin yaşasın işte.

kısasa kısas bir sonraki özel günde sende ona hiçbir şey yapma mutlaka ki alınıp sana küsecektir o zaman bende aynen böyle düşünüyorum deyip kapakla :)

ay allah aşkına neden bunu kafaniza takip canınızı sıkıyosunuz ki begenmiyorsa beğenmesin yorum yapmasın kutlamasında sevmediği belli zaten ..

Kaynananız genc herhalde ya, instagram felan
Sizi sevmediği istemediği cok açık bence. Daha fazla dusunmeyin uzerinde

bende kv seni feci takinti yapmis. icin icin kiskancliktan catliyor olabilir.
hic orali olma bence. birak ne yapiyorsa yapma, yeri gelince lafimi soylerim diyosun zaten yeterde artar ona zaten.
maden esinde a sen niye takip etmiyosun diyor bikac seyin farkinda demekki. gerisi cokta onemli degil.
yok biseyler yapmam lazim diyosan, hazir ig dada takiplesiyosunuz sinir olacagi seyler paylas.ama bence hic sallama kafani yorduguna degmez.
bizdede bunun bir benzeri var. esimin ablasi hic ebnim resimleri begenmez. esimin resimlerine sizi cok ozledik falan yazar.
kendi capinda egleniyor zaar.

Kaynana ve ınstagram yan yana ne kadar uyumsuz
niyeti sizi sinir etmek bu konuda baya başarılı olmuş

seni hiç sevmiyor istemiyor

amacı kırmak üzmek

ben de kayınvalıdeme anneler gunun de guzel nbı ıclı dıslı takım aldım sıyah beyaz dugune gıdılebılecek bısey begenmemıs degıstırcem bunu demıs amannn dedım bıdaha da sana zırnık yok Allha ömur verdıgı surece ona bıdaha bısey almam sen de alma el kızısın ınan o kızı ogluna alabılseydı ona da aynısını yapacaktı gelın dıyınce bısey oluyor bu kv lere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…