Kv Mevzusu🤦‍♀️

Ayrıca her gün tek kişilik yemek yapın. Evde oturursa da her gün gidiyorsun ben de ziyan olmasın diye tek kişilik yapıyorum bir süredir kusura bakma sana yetecek kadar yiyecek yok mutfakta kendine bir şeyler hazırlarsan iyi olur diyin.

Hiiiiç yüz vermeyin. Siz de evde durmayın, hiç oralı da olmayın. Evdeyseniz de dışardayım konuşamam yazın/diyin ararsa, siz asla arayan soran taraf olmayın.

Şöyle bir 2 hafta gezdikten sonra alırdım ben olsam karşıma konuşurdum valla herkes sevgilsiiyle, eşiyle ben her akşam yalnızım açıkçası sıkıldım. Ben hep yalnız kalmak için evlenmedim açıkçası boşanmayı düşünüyorum. Bu hafta bir avukata başvurmayı düşünüyorum, sen anlaşmaya razı mısın, mal paylaşımını bir konuşsak mı derdim. Belki kafasına dank eder.

Ay seninki de çok iğrencmis

Şiddete hayır ama uçardım ben üstüne

Ay aklima geldi bak anlatacağım lohusayim daha 2 3 günlük falan hani narkoz koluma vurmuş omuz ağrısi yapmıs oturur vaziyette uyuyorum omuz ağrısından sezaryen acısi hissetmedim esim arada masaj yapıyor havlu ısıtıp koyuyor biraz uyuyorum gunde 2 saat falan o da.Kayinvalidem güya kolu ağrıyormuş krem alir gelirdi eşime bana sür bunu oğlummmmm derdi esim bir iki sürdü sonra babam sürsün anne leylosla mi ilgilenicez seninle mi dedi güldü ay hepsi mi manipülatif davranır ya

Ee klasik kaynana işte. At kız kendini yerlere sende hastayım ölüyorum diye

1 sene sonra bende anca bu kafaya gelebildim ve inanırmısınız sinir krizinden daha etkili.

evliliği çok garanti görüyor erkekler de ondan. aldım benim artık ne istersem yaparım nasıl istersem öyle davranırım. kilit nokta aynı sevgiliyken olduğu gibi her an gidebilecekmiş gibi davranmak onu hissettirmek. değme sinir krizlerinden daha etkilidir karşıdakini de böyle diken üstünde tutar

ıyyyyyy
evliliğin en korkunçlu tarafı erkek ailesi olabilir ya
insanların evlenmemek için en büyük motivasyonu bu olmalı bence
Kesinlikle katilıyorum eşimin annesinin boyle bir karakterde oldugunu bilseydim asla evlenmezdim evlenirsem de kilometrelerce uzakta yaşardım.Bir kuzenim var bekar neden evlenmiyorsun diyenlere ben annesiz babasız birini istiyorum öyle biri karsıma cikmadi evlenip başimı yakamam diyordu anlamıyordum ne alaka diyordum aslinda cok hakliymış

Koluna girmek mi? Ben annemin bile koluna girmiyorum. Allah yardımcınız olsun gerçekten. Siz mesafenizi korumaya devam edin en azından daha az başınız ağrır.

Haha çok iyi ya alemsinz bende sevgiliylen çok sosyaldim evlenince bi enerjim düştü eş ailesnden kendime bakamadım bu aralar toparlandım ben kendime bakınca eşimde diken üstünde. Bekarken akşam 10 da eve gidemezsim şimdi adamı bırakıp kahve içmelere gidiyorum

Zaten daha beter haldeyken bunları yaptım düzelmişti, iyiydik, ama annesi kendine yeni bir çözüm buldu o da hastalık ve yemek, teşekkür ederim yorumunuz için

Işte benim kv tıpkısının aynısı, benim yerime geçme sevdasına tutulmuş

Aynen böyle yapcam, bugün avm avm dolaşmayı planlıyorum

ohh afiyet olsun aynen devam

Evliliğimin başında senin şu taktikleri yapacak kafa bende olsaydı, eşimi adam etmek yıllarımı almazdı.
Bence sen olmuşsun.

Benim kayinvalide de benim sancilanip hastaneye kaldirildigim gün hastalanıp kendini acile kaldırtmisti .Yatmış orda,serum varmışlar falan.Ben çıktıktan sonra da ne hikmetse iyileşmisti hemen .Bir seycigi yoktu .Hep ilgi benim üstümde olsun der.

O da doğurmuş demek hey Allahım , ah bu bazı kv ler şeytandan farkları yok yemin ederim..

Siz ne dediniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…