- 24 Aralık 2014
- 4.971
- 6.718
Yok ben zaten bebegime baksin kafasinda degilimKimseden bir sey beklemeyin eskiden ben de sizin gibiydim ama insan zamanla minnet etmemeyi ögreniyor. 3 bucuk aylik bebegimle büyük kızımı krese götürüp getiriyoruz güvenip bırakmam bebeğimi cok zorlaniyorum bebekle yollarda durmuyor bebek arabasinda agliyor ama yakin oturmamiza ragmen ki zaten aramiz da bozuk bir kere yardim istemedim kv den her gün onun evinin önünden geciyoruz zahmetimi de görüyor.Sifir beklenti sifir hayal kirikligi inanin böyle mutlu olmayi ögreniyorsunuz bosverin desteksiz cocuk büyütmek zor ama en azindan karisan olmuyor
Gidip konusmaz ailesiyle baya arayi bozdu sozlu tartismalar yasadi babasiyla barismak istemiyor zatenİyi yada kötü hiç bir anlamda araya girmeyin onlar anne evlat. Olan arada size olur anasıyla babasıyla barışmak istiyorsa gitsin konuşsun koskoca adam çocuk mu ayol ?
Onun bilecegi iş araya girmeyin kesinlikle.Gidip konusmaz ailesiyle baya arayi bozdu sozlu tartismalar yasadi babasiyla barismak istemiyor zaten
Iste beni anlayan biri:)Ayyyy hepsi mi aynı olur...
bayılırlar ailelerini doldurmaya tek ilgi onlarda olcak,anasının babasının ondan başkasına faydası olmucak hiç.
Boşver kızım hiç karışma barışcaklarsa barışsınlar işte kendi kendilerine naparlarsa yapsınlar.
ne güzel işte küsmüşler çocuğunu büyütürken mentalin sağlam olsun şuan başa sarmaya gerek var mı.
Bu konu sizi ilgilendirmez. Eşinizin annesi ve kardeşi fazla karışmayın. Yapmadıklarını aslında size değil oğluna yapmıyor. Değersizlik durumuda öyle.Merhabalar
Mumkun oldugunca kisa tutmaya calisacagim kizlar, ben 6 yillik evliyim evlenip uzak bir yere geldim ben kvye yakin oturmayi kabul edince gorumcem mevcut evini satti kvnin sokagina tasindi 1cocugu vardi ikinciyi yapanlara akilsizlar derdi bizimde 4yil cocugumuz olmadi 1kez dusuk yaptim gorumcem neden cocuk denediginizi soylemediniz diye panikledi ve diger ay hamileydi:) o zamanlar anlamamistim ama cocuguma hamileyken kv aserirsen soyle demisti gorumcem kizarak yok asermek falan ben diyetteyim demisti:) neyse cocuk dogdu kv gorumcemin cocuklarina bakmaktan bize hic yardimi olmadi bizde biraz sitem ettik hani en azindan gunde 1saat ugra bi wcye gideyim iki lokma yiyecek yiyeyim bebegim zor bir bebekti kv gorumcenin korkusundan gelemiyordu neyse uzatmiyorum tartismalar oldu gorumcede anasini babasini cok guzel doldurdu küstük konusmuyoruz herkese bizi kotulemisler vs vs aradan aylar gecti benim kafam rahat fakat esim uzuluyor sadece annesiyle kus oldugu icin bazen ona uzuluyorum bilmiyorum ölümlü dünya yarin birgun annene birsey olsa küs ayrildik diye vicdan edersin git baris diyorum gecti artik o kizi icin bizi sildi torununu bile merak etmiyor diyor ama bir keresinde baristirayim mi sizi diye sordugumda nasil olcak o dedi yani o da istiyor ama pasif kaliyor. Sizce dogru mu yapiyorum yoksa kendi ayagima mi sıkıyorum danismak istedim
Aslinda annesi birseyler icin cabaliyordu ama gorumcem hep engel oldu onaBu konu sizi ilgilendirmez. Eşinizin annesi ve kardeşi fazla karışmayın. Yapmadıklarını aslında size değil oğluna yapmıyor. Değersizlik durumuda öyle.
Sen eşine de bak konuşmak istiyorsan annenle konuş barış de kaynananı karıştırma ama onu filan arama.Yarın öbür gün diyebilir de senin yüzünden oldu diye.Iste beni anlayan biri:)
Ben zaten halimden memnunum
Esim de bir tek annesiyle az öz konussa bile iyi hissedecek gibi
Bazen depresif oluyor ne anne kaldi ne baba tarzinda konusuyor yarin birgun onlara birsey olsa senin icin konusmadim demesinden tedirgin oluyorum
En azindan kvyi arayip cagirayim diyorum gelirse oturun konusun barisin ben araniza girmiyorum vebal alamam vs derim gelmezse de zaten esimin ilerde birsey deme hakki kalmaz ne bileyim kafam karisti
Hahah cok sekersiniz
Genelde elden ayaktan dusunce oglan cocugu akla gelir, esim bazen depresif oluyor aileyle ilgili birseyler izleyince falan
Bende acaba kvyi arayip buyur mu etsem diye dusundum bi an
Ailesine köle gibi birseydi bir neviEsinizin ailesi ile ilsikisi nasildi sizden önce?
Ailesine köle gibi birseydi bir nevi
Bende buna benzer şeyler yaşadım canım sana tek diyeceğim şey o ki, ölümlü dünya dediğin gibi eşin konuşuyorsa konuşsun ama sen uzak dur. Suçun yoksa için rahatsa böyle kalsın ama eşini konuşmamaya felan zorlama o onun annesi veya babası (aile) sonuçta yarın birgün Allah korusun bişey olur sen sebep oldun konuşmamı istemedin herkese kendini soğuttun felan diyecek. Bende kv ile konuşmadım uzun zaman benim KP hastalığa yakalandı sonra küsler barıştı mesela ki benim yüzümden eşim konuşmuyordu ailesiyle çokta haklıydık biz hatalı olan onlardı. Benimkisi de bir çocuk mevzusundan başlamıştı:) 6 yıllık evliyim çocuğumuz yok. Lütfen eşinle ve ailesi arasındaki ilişkiye karışma ama sen kenarda dur. Kimseyle kötü olma ama iyi de olma bu en güzeliMerhabalar
Mumkun oldugunca kisa tutmaya calisacagim kizlar, ben 6 yillik evliyim evlenip uzak bir yere geldim ben kvye yakin oturmayi kabul edince gorumcem mevcut evini satti kvnin sokagina tasindi 1cocugu vardi ikinciyi yapanlara akilsizlar derdi bizimde 4yil cocugumuz olmadi 1kez dusuk yaptim gorumcem neden cocuk denediginizi soylemediniz diye panikledi ve diger ay hamileydi:) o zamanlar anlamamistim ama cocuguma hamileyken kv aserirsen soyle demisti gorumcem kizarak yok asermek falan ben diyetteyim demisti:) neyse cocuk dogdu kv gorumcemin cocuklarina bakmaktan bize hic yardimi olmadi bizde biraz sitem ettik hani en azindan gunde 1saat ugra bi wcye gideyim iki lokma yiyecek yiyeyim bebegim zor bir bebekti kv gorumcenin korkusundan gelemiyordu neyse uzatmiyorum tartismalar oldu gorumcede anasini babasini cok guzel doldurdu küstük konusmuyoruz herkese bizi kotulemisler vs vs aradan aylar gecti benim kafam rahat fakat esim uzuluyor sadece annesiyle kus oldugu icin bazen ona uzuluyorum bilmiyorum ölümlü dünya yarin birgun annene birsey olsa küs ayrildik diye vicdan edersin git baris diyorum gecti artik o kizi icin bizi sildi torununu bile merak etmiyor diyor ama bir keresinde baristirayim mi sizi diye sordugumda nasil olcak o dedi yani o da istiyor ama pasif kaliyor. Sizce dogru mu yapiyorum yoksa kendi ayagima mi sıkıyorum danismak istedim
Kayinvaliden de bence hatalı iki cocugu arasinda ayrimcilik yapiyor. Gorümcen kötü olabilir ama kaynananda az degilMerhabalar
KesinlikleO zaman birakin uzak dursun. Insanlar böyle aileleri tarafindan kullanilip durduysa onlari sinirlendirmekten korkar. Ama emin olun annesi bu küsme manipulasyonu kücüklügünden yana ona karsi kullanmistir.
Canim valla esim konusmak istiyor ama adim da atamiyor bazen karamsar hallere burunuyor o halleri de beni darliyor ondan arayayim kvyi diye dusunmustum ona iyilik etmis olurum ama kendime kotuluk etmis olurum sanirimBende buna benzer şeyler yaşadım canım sana tek diyeceğim şey o ki, ölümlü dünya dediğin gibi eşin konuşuyorsa konuşsun ama sen uzak dur. Suçun yoksa için rahatsa böyle kalsın ama eşini konuşmamaya felan zorlama o onun annesi veya babası (aile) sonuçta yarın birgün Allah korusun bişey olur sen sebep oldun konuşmamı istemedin herkese kendini soğuttun felan diyecek. Bende kv ile konuşmadım uzun zaman benim KP hastalığa yakalandı sonra küsler barıştı mesela ki benim yüzümden eşim konuşmuyordu ailesiyle çokta haklıydık biz hatalı olan onlardı. Benimkisi de bir çocuk mevzusundan başlamıştı:) 6 yıllık evliyim çocuğumuz yok. Lütfen eşinle ve ailesi arasındaki ilişkiye karışma ama sen kenarda dur. Kimseyle kötü olma ama iyi de olma bu en güzeli