Kv meselesi

Kimseden bir sey beklemeyin eskiden ben de sizin gibiydim ama insan zamanla minnet etmemeyi ögreniyor. 3 bucuk aylik bebegimle büyük kızımı krese götürüp getiriyoruz güvenip bırakmam bebeğimi cok zorlaniyorum bebekle yollarda durmuyor bebek arabasinda agliyor ama yakin oturmamiza ragmen ki zaten aramiz da bozuk bir kere yardim istemedim kv den her gün onun evinin önünden geciyoruz zahmetimi de görüyor.Sifir beklenti sifir hayal kirikligi inanin böyle mutlu olmayi ögreniyorsunuz bosverin desteksiz cocuk büyütmek zor ama en azindan karisan olmuyor

İyi yada kötü hiç bir anlamda araya girmeyin onlar anne evlat. Olan arada size olur anasıyla babasıyla barışmak istiyorsa gitsin konuşsun koskoca adam çocuk mu ayol ?

Yok ben zaten bebegime baksin kafasinda degilim
Arada bi ugrayip kizim ben yaninda durayim da isin varsa yap ya da dus mus al gibi ufak destek beklemistim o gunler gecti gitti benim beklentim yok esim uzuluyor diye cagirip konustursam mi diye dusundum sadece

İyi yada kötü hiç bir anlamda araya girmeyin onlar anne evlat. Olan arada size olur anasıyla babasıyla barışmak istiyorsa gitsin konuşsun koskoca adam çocuk mu ayol ?
Gidip konusmaz ailesiyle baya arayi bozdu sozlu tartismalar yasadi babasiyla barismak istemiyor zaten

Ayyyy hepsi mi aynı olur...
bayılırlar ailelerini doldurmaya tek ilgi onlarda olcak,anasının babasının ondan başkasına faydası olmucak hiç.
Boşver kızım hiç karışma barışcaklarsa barışsınlar işte kendi kendilerine naparlarsa yapsınlar.
ne güzel işte küsmüşler çocuğunu büyütürken mentalin sağlam olsun şuan başa sarmaya gerek var mı.

Iste beni anlayan biri:)
Ben zaten halimden memnunum
Esim de bir tek annesiyle az öz konussa bile iyi hissedecek gibi
Bazen depresif oluyor ne anne kaldi ne baba tarzinda konusuyor yarin birgun onlara birsey olsa senin icin konusmadim demesinden tedirgin oluyorum
En azindan kvyi arayip cagirayim diyorum gelirse oturun konusun barisin ben araniza girmiyorum vebal alamam vs derim gelmezse de zaten esimin ilerde birsey deme hakki kalmaz ne bileyim kafam karisti

Eşiniz annesine nasıl içerlemişse küsmüş öyle düşünün, kimse gelip çocuğa baksın diye değil ama o da evlat olarak annesinin torunuyla biraz vakit geçirmesini beklemiş, göremeyince de işler karışmış.
Belki de ayrımcılık gibi gördü adam, olabilir. Siz karışmayın derim, sonra günün sonunda kötü olabilirsiniz

Bu konu sizi ilgilendirmez. Eşinizin annesi ve kardeşi fazla karışmayın. Yapmadıklarını aslında size değil oğluna yapmıyor. Değersizlik durumuda öyle.

Bu konu sizi ilgilendirmez. Eşinizin annesi ve kardeşi fazla karışmayın. Yapmadıklarını aslında size değil oğluna yapmıyor. Değersizlik durumuda öyle.
Aslinda annesi birseyler icin cabaliyordu ama gorumcem hep engel oldu ona
Bizde tavir alinca kv kendini geri cekti tartisma oldu
Esim annesine kirici seyler soyledi falan baya karisik durum

Sen eşine de bak konuşmak istiyorsan annenle konuş barış de kaynananı karıştırma ama onu filan arama.Yarın öbür gün diyebilir de senin yüzünden oldu diye.
Sen öyle iyi niyetli fikrini belli et gerisi ona kalmış birşey oldu mu dersin kaç kere dedim diye

Ya bişey diyeceğim ayıp olacak ama … Keşke içime s…….m da kayınvalidem gelmeseydi.

Bende buna benzer şeyler yaşadım canım sana tek diyeceğim şey o ki, ölümlü dünya dediğin gibi eşin konuşuyorsa konuşsun ama sen uzak dur. Suçun yoksa için rahatsa böyle kalsın ama eşini konuşmamaya felan zorlama o onun annesi veya babası (aile) sonuçta yarın birgün Allah korusun bişey olur sen sebep oldun konuşmamı istemedin herkese kendini soğuttun felan diyecek. Bende kv ile konuşmadım uzun zaman benim KP hastalığa yakalandı sonra küsler barıştı mesela ki benim yüzümden eşim konuşmuyordu ailesiyle çokta haklıydık biz hatalı olan onlardı. Benimkisi de bir çocuk mevzusundan başlamıştı:) 6 yıllık evliyim çocuğumuz yok. Lütfen eşinle ve ailesi arasındaki ilişkiye karışma ama sen kenarda dur. Kimseyle kötü olma ama iyi de olma bu en güzeli

Kayinvaliden de bence hatalı iki cocugu arasinda ayrimcilik yapiyor. Gorümcen kötü olabilir ama kaynananda az degil

Canim valla esim konusmak istiyor ama adim da atamiyor bazen karamsar hallere burunuyor o halleri de beni darliyor ondan arayayim kvyi diye dusunmustum ona iyilik etmis olurum ama kendime kotuluk etmis olurum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…