KV, KV, KV....

Camasir bulasik katmasaydin karismis hep birbirine. Cok kalabalik bi aile direk hizmetci gibisin orda ne demek asagi inis o inis bidaha cikmak yok. Bide misafirin yaninda o laflari nasil yutulur sabrinada hayran kaldim ama bi an once ayri eve cikin yoksa camasir katlamaktan bi hal olursun.

Okumadıysanız birşeyde yazmanıza gerek yok.. Siz mi düzelteceksiniz ister gider der ister inek sizene
Türkçeyi düzgün kullanma taraftarıyım.
Bu ülkede yaşıyorsam , gördüğüm bir yanlışta bu durum dikkatimi çekiyor , elimde değil.
Gidek kelimesi bir şive olabilir , halk arasında telaffuzu bu şekilde olabilir ancak; gidek diye yazılmaz.

Bizler olması gerektiği gibi konuşalım ki; ileride çocuklarımız da bu şekilde konuşsun değil mi?

ay oylemiymis ya konus sahibi niye yazamazki cnm
Bu hesap ikinci üyeliği konu sahibinin o yüzden kapatıldı, daha yazamaz.

Bu o kız degilmi kv yüzünden kucagında cocukla şiddet gören ?
Evet ta kendisi.

Merhaba, düşünemiyor değil aslında. Yurt dışında yaşayan arkadaşlar çok çalıştı yardım etmeye, hiçbir şekilde yanaşmıyor kocasından boşanmaya.

aaa bu o kiz mi?
nick mi degistirmis?
Evet o üyeymiş, ikinci hesap açmış, bir arkadaş kibleyince ortaya çıktı.

Canım bende eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum 4 5 ay öncesinde eltim kaynım da bizimle yaşıyordu anlaşamıyorduk çok şükür ki ayrı eve çıktılar. Bizde kalabalığız kv kp çatıda kendilerine oda yaptılar biz rahatsız olmayalım diye 2 kaynım var yani bizde toplam 7 kişiyiz oğlumla birlikte. İkisi yukarda yatıyo zaten kaynanam hastanede çalışıyo gece 11de eve geliyo yemeğini hazırlıyorum alıp çatıda yiyorlar... Bize fazla zararları yok kayınlarımıda severim sevgili saygılıdırlar. 5 senedir böyle devam ediyor ama eltim bu evdeyken çok kavgalar ettik eşimle boşanma derecesine geldik babamın evine gittim 2 ay sonra geri döndüm sonra ne derse takmamaya başladım. Önemli olan eşinin seni tutmasıdır bi haksızlık yapılırsa sen haklıysan seni savunması gerekiyor he onlar haklıysa seni uyarması gerekiyor. En kısa zamanda ayrı eve çıkmaya bak benim kv'dem kp'im çok şükür iyi insanlar zararları yok bizlere tabiki herkes ister kendine ait bir evi olsun ama durumlardan dolayı sabretmek zorunda kalıyorsun bazen... Eşinin suyuna git ki seni korusun kollasın hayatın gerçekten çok zor allah yardımcın olsun.. Ayrı eve çıkmadan kurtulamazsın diye düşünüyorum..

İlk iş ayrı eve çıkın , böyle bır luksunuz yoksa sadece esınız ve cocugunuzun ve kendınızın camasırları ıle ılgılenın kendı yaam alanınızı temızleyın, gerısıne karısmayın, yemek ısını de bır gun sız bır gun kv yapsın sız hızmetcı degılsınız en az kv kadar sızde evın sahıbısınız.

kabile gibi yasamayi nasil beceriyosunuz ya ben kendi evimde iki kizim ve esimle bile cildiriyorum bazen siz nasil kp iki kayin aklim almiyor dogrusu.ayri eve cik cnm baska cozum yok. bence sikayet etmeye hakkin yok.bir goz oda olsun yeterki benim olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…