• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp ye bayramda ziyâret...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Eşinizle aranız aileler yüzünden bozuksa bayramda ziyaretlerine gider misiniz? Eşim gelme diye defalarca belirtti. Ama o gidecek. Ben kızımla gitmeyi düşünmüyorum. Kaynım bizi orda istemiyor. En son gittiğimizde sorunlar yaşadık. Kv kp ile de soguguz bu ara. Ne yapsam bilemedim. Içim hiç soğumuyor onlara karşı. Annem de sen kaynina degil anne babaya gidiyorsun ayıp olur diyor... ama her gittiğimizde beni orda istemediğini belli ediyor.
Siz ne yapardınız bu durumda? Teşekkür ederim.

Bir tavırları yok. Gayet nötrler. Eşim elbette kardeşini savunuyor. Ben de istemedigim yere gitmek istemiyorum haliyle.
Sizi istemeyen kardeşini mi savunuyor eşiniz😱 gerçekten çok ilginç. Gitmek için diretmeyin nötr davranılıyorsa

Bende benzer seyler yasadım gitsem orada
Tartışma çıkacak sürekli. Gitmesem eşimi rahatlıkla dolduracaklar diye ikilemde kaldım ama dogru olan esimin yanında olmak diye düşündüm her gidişinde gittim we gitmeye devam ediyorum.
Dolmak isteyen telefonda da dolar canım ya.

Ne diyor kayınınız mesela?
Gittiğim zaman selam sabah etmez. Yerinden kalkmaz. Geçen gün orda yoktu telefonu ben açtım yüzüme kapadı. Bir saat sonra aradı kv ye abimler gitti mi diye sordu. Kv de abinler daha gitmedi filan dedi. Benim yüzüme telefon kapadı... En son bu yüzden fena tartıştık.

Asla gitmem. İstemediğim ve istenmediğimi bildiğim yerde ne işim var.Kendime ve kızıma saygımdan dolayı öyle bir ortamda bulunmam. Artı çoçuk içinde kötü pimi çekilmiş bomba gb bir ortam herhan herşey olabilir ne gerek var. Eşim gitsin ben kendi aileme giderim. Büyük büyüklüğünü yaparsa küçükte küçüklüğünü yapar. Kimse kusura bakmasın anne babalık bir yere kadar.

Asla gitmem. İstemediğim ve istenmediğimi bildiğim yerde ne işim var.Kendime ve kızıma saygımdan dolayı öyle bir ortamda bulunmam. Artı çoçuk içinde kötü pimi çekilmiş bomba gb bir ortam herhan herşey olabilir ne gerek var. Eşim gitsin ben kendi aileme giderim. Büyük büyüklüğünü yaparsa küçükte küçüklüğünü yapar. Kimse kusura bakmasın anne babalık bir yere kadar.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Herkesin bir gururu var. Ama eşim beni çok ezdiriyor. O arkamda olsa böyle yıpranmam.

Haklisiniz... Eşim tamamen aileci sormayın. Ona gore olay öyle değilmiş.
Bir görümce olsa bu tavrı sergileyen kıskanıyor falan dicem de bir erkek nie böle yapsın anlamadım. Alıp karsınıza konusun bence tüm ailenin içinde. Sevgili x bana karsı soguk oldugunu düşünüyorum Bi hatam mı var sana karsı ben çözme yolunda ilerlerim sende Bi adım atarsan falan Die konuya girin. Kayınpederiniz ve kayınvalideniz de duysun bu konuyu. Hem artık siz üzerinize düşeni yapmıs olursunuz hem de esinizle bu konu yüzünden tartısmazsınız. Cok pardon bu arada sorunuza cevap veremedim.

Gittiğim zaman selam sabah etmez. Yerinden kalkmaz. Geçen gün orda yoktu telefonu ben açtım yüzüme kapadı. Bir saat sonra aradı on ye abimler gitti mi diye sordu. Kv de abinler daha gitmedi filan dedi. Benim yüzüme telefon kapadı... En son bu yüzden fena tartıştık.
Anormal bir yapısı war gıcık oldum kaynınıza ama siz bu durumu pekala lehinize çevirebilirsiniz oraya bir iki gidip kaynınızın yaptıklarını görmezden gelip daha sonra cok sakin dertleşir gibi eşinize ben senin hatırına gidiyorum ama kardeşinin yaptıkları beni çok üzüyor derseniz eşiniz size hak verir we hem gitmemenizi ister hemde sizi savunur.

Kaynınizin icine görümce mi kacmis..ilk defa duyuyorum erkek kardes yenge kavgasinida..
Bende istenmedigim yere gitmek istemezdim ..mumkunse sabah gidip buyuklerin elini opup bayramlasip gelin
Kardeşime aşık oldu, o kabul etmeyince kötü yenge oldum maalesef... ondan sonra her an dengesizlikleri ile beni nefret ettirdi kendinden. Eşim de kaynimla birlik. Ben hep saf dışıyım.

Anormal bir yapısı war gıcık oldum kaynınıza ama siz bu durumu pekala lehinize çevirebilirsiniz oraya bir iki gidip kaynınızın yaptıklarını görmezden gelip daha sonra cok sakin dertleşir gibi eşinize ben senin hatırına gidiyorum ama kardeşinin yaptıkları beni çok üzüyor derseniz eşiniz size hak verir we hem gitmemenizi ister hemde sizi savunur.
Sorun da orda arkadaşım..
Eşim bana hak vermiyor ve kardeşinin her yanlışına yorgunluk imajı veriyor. Ornegin; çok yoruldu bugün işte o yüzden böyle, işi ağır vs..gibi... yanlış yaptığını asla kabullenmiyor. Be onu da denedim.

Back