Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

Kv ile kp misafirligi uzun tutması hata.. ama hatanın büyüğü olayı tribünlerden seyreden eşiniz. Eve gelip bi çorba da o yapsa.. bi salata yapsa.. bi çay koysa.. bence kv ile kp hizmeti sizin değil onun sorumluluğu. Ha isterseniz eşinize yardım edersiniz. O ayrı. Ama görüyorum ki sizde işler tersine dönmekle kalmamış tosun paşamız da tribünlere çıkmış. Sıkıntı eşinizde ve eş kelimesini şikayet paragrafının hiçbir yerine koymayan sizde..

Kizina da boyle yemekler yaptiriyor mu? Nasil boyle tahammul edebiliyosunuz yaa
Acik acik soylemek bu kadar zor mu?

İşteyken kayınvalideni arayıp anne dolapta şu vardı bi yemek koysan bi çorba koysan diyebilirsin. Gecikmemene rağmen 1 2 saat oyalanıp ben bugün gecikeceğim anne sen yemek işini hallediversen diyebilirsin. Nasıl insanlar bunlar. Akşama kadar sıkılmıyorlar mı, mutfakta oyalanır işte.

Valla benim kv de de yapmaz. Buradakiler konumu bilir. Suna 15 tatil icin memlekete geldik. Bizim evde kaldı tek basına. Eşime diyoki ben yemek yapmam. O da kızdı. Git kendini at biryerden defi. Bu ne is yapmam filan diye fena azarladı. Yanı sonra bana hak verdi eesim. Mart ayında evine gidecek . Biraz da yalnız kalmayı öğrendin diyor. O da bıktı gibi durumdan . Yanı Esin'in. Anlaması Laz'ım. Sende sürekli kalmayacaklar ya kısa süre kalacaklarmış sabret der im

Ay valla ne dusuncesizler.. benim kv dede aksama kdr bi tost bi kahveyle aksam ederdi yemek yapmazdi.. ha ben girer yapardim mecburen.. anliyorum seni valla.. senin evin sonucta.. o zmn sabretmekten baska caren yok, delirmeye devam
Bana geldilermi biz öğlenleri yimiyoruz diyolar hazır sofrayı görünce hop oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…