• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp en bastan isinamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
2 yillik evliyim esimin annesi babasiyla cok bir samimiyetim yok ama bir sorunumuzda yok. Tatli tatli konusuyoruz.

Fakat söyle birsey var onlara karsi birtürlü isinamiyorum. Biz esimle 2013 nisanlandik elbisemi yüzügü falan herseyi esim ödedi. Nikah oldu kv kp nin taktigi bilezikleri yine esim aldi. 2015de dügün oldu gerile gerile taktiklari seti yine esim almisti. Üstüne birde dügünde takilan paralarida aldilar.

Taki icin belki durumlari yoktu digeceksiniz dügün tarihimiz ta 2 yil önceden belliydi insan hicmi birsey kenara atmaz. Borclari oldugunu biliyorum ama kira ödemiyorlar üstüne birde 2 kira aliyorlar ve esim evin tek oglu.

Konu maddiyat degil ama bana, daha dogrusu esime ve bana verilmeyen deger. Evlendik aylarca yerde oturduk yerde yedik ictik herseyi kendimiz aldik yaptik. Benim ailem beyaz esyamizi aldi ama fazlasini ben kabul etmedim cünkü kv ve kp nin yapmadigini ailem yapsin istemedim. Sonucta kiz verdiler oglan almadilar.

Neyse aradan 2 yil gecti nezaman arasalar nezaman seslerini duysam icim daraliyor. Esimde ailesinin ozamanki hatalarinin farkinda ama o daha duygusal bakiyor tabi olaya dogal olarak. Ailesine birsey almak istediginde sözler dilimin ucuna geliyor. Bizi zerre düsünmeyen insanlara bizden birsey ciksin istemiyorum bukadar net. Nefretim gecmiyor... gittikce mutsuz oluyorum sirf o insanlarla bagim kalmasin diye bosanmayi bile ara ara düsündün esimle hic sorunum olmadigi halde. Ama tutup babasi icin 2000TLlik birsey baktiginda deliriyorum (birde gidip alsa ne yaparim kim bilir)

Sizi etkileyen bi durum yoksa yani sizden kısıp ailesine harcamıyosa karışmayın. Bi de o insanlar size bi şey yapmak zorunda değil. Neden bu beklenti?

Eşinizin ana babası elbette yapıcak. Kaynanamlar bizden çok daha iyi durumda olmalarına rağmen telefon su doğalgaz elektrik tüm faturalarını eşim öder. Artı kayınpederimin tüm alkol masrafı ve bilimum ihtiyaçları yine eşimde.

Sadece şunu dedim eşime.. ailene tabi ki yaparsın ama alkol masrafını sana yıkmak ne demek? Baban da olsa hiç razı değilim. Zerre rızam yok dedim. Ha sen yine yaparsın bu beni bağlamaz dedim. Eşim de rahatsız bunlardan ama babası çok kıymetlisidir hata da yapsa kıramaz onu.

Ki evin çoğunu ben ve ailem düzdük. Takıda da öyle bi şey yapmadılar. Ki maddi manevi çok koştum. Öyle de canımı yaktılar ki.. tek derdiniz maddiyat olsun.. iyi insanlarmış işte biraz etrafınızdaki kötülere bakın da bi halinize şükredin..

eşinizin tavrı belli anne baba konusunda. (2binliralık bişey bakabildiğine göre)
ki anne babasıyla çok bariz problemler yaşamadıkça erkek doğası bu sekilde.
siz bu kadar kafaya takıp kendinizi huzursuz etmeyin bence. hak eden hakettigini elbet yaşar, elbet bi yerden patlak verir bu durum. sizden vermesin o patlagı

Çok pasifsiniz. Dugunumde hicbirsey yapmayan birine kalkipta ustumden bi kuruş vermezdim hoş yaptiktan sonra borcumuz var dugun yaptik diye benim basima gelceklerse dugunu kimseye yaptirmaz kendimiz borclanirdik yada dugun yapmazdik, nikahta olan biten takimi kendim alirdim net. Azcik mantiiiiikkk...

2 yillik evliyim esimin annesi babasiyla cok bir samimiyetim yok ama bir sorunumuzda yok. Tatli tatli konusuyoruz.

Fakat söyle birsey var onlara karsi birtürlü isinamiyorum. Biz esimle 2013 nisanlandik elbisemi yüzügü falan herseyi esim ödedi. Nikah oldu kv kp nin taktigi bilezikleri yine esim aldi. 2015de dügün oldu gerile gerile taktiklari seti yine esim almisti. Üstüne birde dügünde takilan paralarida aldilar.

Taki icin belki durumlari yoktu digeceksiniz dügün tarihimiz ta 2 yil önceden belliydi insan hicmi birsey kenara atmaz. Borclari oldugunu biliyorum ama kira ödemiyorlar üstüne birde 2 kira aliyorlar ve esim evin tek oglu.

Konu maddiyat degil ama bana, daha dogrusu esime ve bana verilmeyen deger. Evlendik aylarca yerde oturduk yerde yedik ictik herseyi kendimiz aldik yaptik. Benim ailem beyaz esyamizi aldi ama fazlasini ben kabul etmedim cünkü kv ve kp nin yapmadigini ailem yapsin istemedim. Sonucta kiz verdiler oglan almadilar.

Neyse aradan 2 yil gecti nezaman arasalar nezaman seslerini duysam icim daraliyor. Esimde ailesinin ozamanki hatalarinin farkinda ama o daha duygusal bakiyor tabi olaya dogal olarak. Ailesine birsey almak istediginde sözler dilimin ucuna geliyor. Bizi zerre düsünmeyen insanlara bizden birsey ciksin istemiyorum bukadar net. Nefretim gecmiyor... gittikce mutsuz oluyorum sirf o insanlarla bagim kalmasin diye bosanmayi bile ara ara düsündün esimle hic sorunum olmadigi halde. Ama tutup babasi icin 2000TLlik birsey baktiginda deliriyorum (birde gidip alsa ne yaparim kim bilir)
Abartmayın boşanma falan. Siz ne kadarda sevmeseniz hoşlanmasanız eşinizin ailesi kıymetli leri bunları hoş görmeniz lazım siz kendi ailenizi nasıl düşünüyorsanız eşinizde aynı şekilde annesini babasını düşünmek zorunda onlara bakmak zorunda kendinizi onun yerine koyup öyle düşünün geçmişi bir kenara bırakın bu düşüncelerinizi eşiniz e yansıtırsanız zamanla sizden soğuyup uzaklaşa bilir. Ne güzel tatlı tatli konusuyormuşsunuz işte size bir zararları yoksa sirf eşinizin anne babası diye sevmeye calışın bu şekilde sadece olan size Olur takmayın bu kadar

Back
X