Kv konusu

Anlaşılan kv de siz de eve sık kadın almıyorsunuz. ilki acemilik olmuş. Kadın tekrar gelmez genelde teftişli evi sevmezler. Ayrıca kadının Etinden sütünden derisinden son dk ya kadar faydalanmak istemişler anne oğul. Ziyan olmasın para diye. Bu temizlik parası da verene çok, alana az.

Senin gözünden kaçar annem gelsin kadar itici öbek görmedim

Hiç kendini kötü göstermeden "Canım annen çok yoruldu çağırmayalım" de eğer problem oluşacaksa çağırmadığında.

Eşinize bugün olanları anlatın ne diceksiniz başka. Kibarca annem de boşuna yoruldu beni de yordu bir dahaki sefere söylemeye gerek yok diyiverin

Eşiniz annem gelsin deyince rahatsızım bahanesi ile cevap verememişsiniz (hayır aşkım gerek yok, ben hallederim)

Kayınvalideniz gelmeden ARAMIŞ, ona da gelme anne gerek yok diyememişsiniz.

Biz ne yapabiliriz ki? Siz fazla pasifsiniz. Kendinizi geliştirin.

Yoldayken aradı geliyorum diye. İlk başta hayır demem gerekiyordu evet orada haklısınız

Benim oglum da evli. Eli ayagi tutan herkes evini temizlesin veya temizletsin. Hamilelik olur, Allah korusun hastalik olur eyvallah. O zaman da gelinin annesinin gitmesi bana gore daha uygun. Hic bir gelin daginigini, kirli evini k.validesi gorsun istemez...
Hem temizlikcinin basinda iki kisi ne diye durur ki? Bana gelen temizlikci avaz avaz kacardi...

Off ben de hiç hoşlanmıyorum temizlikçi geldiğinde çalışmaktan.Anahtarı verip çıkıyorum o yüzden akşam geldiğimde bitmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…