• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv konusu

Temizlik için bir hanım çağırdım. Eşim senin gözden kaçıracağın yerler olur annemde gelsin başında dursun dedi. O sırada başım ağrıyordu biraz rahatsızdım bilmem dedim geçiştirdim. Sonraki gün kv beni aradı geliyorum diye. Temizlik için gelen kadın geldi. Sonra kv geldi. Kadın başladı temizliğe. Kv kalktı kadının arkasından koşturuyor, olmayacak işlere el atıyor. İşgüzarlık yapıyor. Halbuki benim yapacağım tek iş perdeleri yıkamak ve asmaktı onun dışında her şeyi kadın hallediyor ki zaten ben yaparım diyor ama kv durmuyor, yatakları açtı bazanın içini siliyor buradakileri bir düzenleyelim diyor, beni çağırıyor sürekli bir şey yaptırıyor bana, çöp kovamı aldı yıkadı ki ben onu dün yıkamıştım zaten dememe rağmen. Ben bide hastaydım ki o gün yatayım dinleneyim, kadın bir güzel halleder diyordum ama kv sağolsun yardım mı etti bana iş mi çıkardı belli değil. Perdeleri eşimle birlikte asacaktık o gelsin asacağım diyorum yok illa güneş vuruyor sıcak olur hadi asalım diyor. En son ütüyüde yaptıracaktı ki hayır ben başka zaman yapacağım dedim. Şimdi ütünün sırasımı. Yok şuralarıda bir sil bak kötü olmuş kadın görmez orayı diyor. Eşimin bir tane tişörtünün rengi solmuş onu aldı bir şeyler yaptı banada direktif veriyor tabi şunu getir bunu yap diye. En son dedim anne bak kadın çağırdık sen otur bir şey yapmana gerek yok. İki kişi ayakta koşturunca bende yatınca hoş olmuyor çünkü. Sonuçta ütü falan başka zaman da yapılır ne gereği var şimdi bunların. Sonra yemek yiyorduk kv demesin mi bugünde evin sahibi ben oldum diye gülerek. Kim sana iş yap dedi ki. Geldi her şeye karıştı gitti. Yok orası dağılmış düzelt, yok bu çamaşır niye böyle... hasta halimle sinirlerim bozuldu iyice ya. Sizce hata mı ettim kv yi çağırmakla ? Bir dahakine ne yapayım ? Karışmasını istemiyorum. Eşime ne desem ?
Temizlik yapılınca evdeki fazla kişiler dışarı çıkar ayak altında dolaşmasınlar diye, sizde ekstra adam çağırmışsınız yani. Sizin gözden kaçıracak ne olabilir ki yani eşinizde fazla saçmalamış. Hepiniz ayrı değişiksiniz.

İstemiyorum diyeceksiniz net olacaksınız. Eşiniz ne kadar bilmiş öyle sizin aklınız ermiyor sanki bir evi temizletmeye. Ama anaları temizlik uzmanı tabiki onlarsız olmaz. Hiçbir kadının bozulan arabayı tamire götüren eşine senin aklım ermez babamla git dediğini duymadım. Ama bu erkekler her konuda annelerini bilir kişi ilan ediyor.
Çünkü erkek üstün ırk, biz aklı ermez zavallılarız. Baba, koca bunlar her b*ku bilirler, hem de doğuştan. Ama bizim “bilir kişi” olmak için kaynana olma şerefine erişmemiz gerekiyor.

Okurken beni çağırmışsınız da baza altını ben temizlemişim gibi yoruldum.

Eşiniz gözümde cimri profil çizdi. 150 lira verip aman 1 lirası bile boşa gitmesin hem karım hem annem kadını takip edip nefes aldırmasın, unutulan zerre yer kalmasın diye düşünmüş sanki.

Hem size hem kayınvalideye eziyet olmuş.

Ben eskiden her hafta yarım gün alırdım, hem ev derin pislenmez hem ekonomik olur hem de peşinde koşmadan parça parça temizlik haftalara bölünürdü.
Siz de sık sık alırsanız yardımcıyı, hem o evinize alışır hem unuttuğu yerleri sonraki hafta yapar, eşinizin de aklı kalmaz, kayınvalide de baza altı silmek yerine evinde kahvesini içip kitabını okur.

Koskoca insanların hala veli gibi ana babayla iş yapması aşırı komik.

Kayınvalidenizi bilmem de ben o temizlikci bayanın yerinde olsam birdaha size temizliğe gelmezdim :cry:bırakın da herkes işini rahatca yapsin ne o basinda iki müfettiş

esınız bırdahakıne annem gelsın dıyecek olursa ben evımın duzenını bılırım 5 yasında cocuk degılım dersınız
kayınvalıdeye bırsey demeyın
esınıze de sımdı bırsey demeyın
cunku evı ıcın kosturdum yaranamadım der esınızde annecı bellıkı...

konuyu okurken nasıl bır gerılım yasadıgınızı resmen hıssettım :(

Bir film vardı eskiden kocamın ailesi diye. Kadın evlenmeden çöpsüz üzüm ne güzel diyip evlenmişti çok mutlulardı. Adam ailesini bulunca ortalık karışmıştı. Bizim Türk milleti de aile olmanın kavramını ne yazıkki Türk anneleri olarak aşılayamıyoruz. Ya da işlerine böylesi geliyor. Çocuğun bir birey olduğunu kararları kendi alabileceğini öğretmeli. Ne demek sen gözden kaçırdığı yerleri bilemezsin. Çocuk mısın. Hayır. Çocuk olsan evlenmesin. Evlendiysen evinin kararlarını sen vermelisin. Hayır demeyi bilmeliyiz. Yap dedi yaptım diyorsunuz. Hayır anne yapmayacağım zaten rahatsızım diye yardımcı çağırdım o zöana ne anlamı var deyip yatsanız. Kv yapmaya çalıştığında da anne benim düzenim sonra nereye ne konulduğunu bilemiyorum deseniz kadında anlar belki. Sessiz kalmayı saygı sanıyoruz sessiliğimizi kullanıyor ondan kaynaklanıyor.

Kız ben koronadan eve kadın alamıyorum korkuyorum. Senin kayınvalide bir gelse tamda onluk evim baza altı falan😩😩😩😩

Temizlikçi gelince biz nereye gitsek diye bakıyoruz kv nin başında ne işi var

Lakin hata sizde ne münasebet annenin ne işi var demediniz mi o ne anlat benim evimin dibinden köşesinden

Bir de eşinize vahiy mi gelmiş sen bilemezsin annen gelip baksın

Bence eşin kv ye temizlikçi çağıracağız demiş o da gezmeyentavuk bilemez ben geleyim demiş eşin de kendi fikri gibi sana söylemiş

Zira yardımcının başına annesi gerekiyorsa şimdiye kadar sizin her attığınız adıma eşiniz karışırdı

Bu k.validelerinde işi gücü hiç yok heraldr
Düşünüyorum da ben k.valide olsam günümü temizlik basında harcamazdım heralde sırf kaynanalık yapıcam diye:)

Banane yani.oğlum bu teklifle gelse kovalardım sanırım.

Eşinize istemediğinizi soylemeniz cok zor degildir diye düşünüyorum

esinize annen yanimda olunca o nasilsa hallediyor diye ona guveniyorum ve kendim ogrenemiyorum. o geldikce ogrenemem. ben kendim halletmeliyim deyin. kirmadan hallolur mesele.

Ya bu erkekler neden böyle hem anlamazlar hem herşeye analarını dahil ederler te allahım. Siz bilmiyor musunuz sanki temizliği annesinin gelmesine ne gerek varmış. Sizin de boşluğunuza gelmiş bilmem demişsiniz onlarda hemen yerini yapmış. Bunlar konuşurken pür dikkat dinlemek ve net cevap vermek lazım canım. Bidahakine annesi geleyim derse siz yorulmayın öyle zor oluyor kadında işini yapsın gerek yok diyip kestirip atın. Eşiniz size sorarsada annen yorulmasın hem kadın herşeyi hallediyor deyin . Bunun üzerine de daha gelirse de yuh :63:

Anne valla cok yoruldun birdahakine sen gelme evinde dinlen de. Israr ederse ben hallederim de gelmez herhalde

Kv suçu yok o amaçla çağrılmış suçlu kocan onunla konuş

Back