- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne cevap vermemi bekliyorsunuz çıkar yol göremiyorum sadece dertleşiyorum yapabilsem zaten yapardımÖneri sunan insanlara cevap vermeyip onu diyemem şunu yapamam diyorsunuz. Milletin arkasını toplamaya dünden razısınız bence.
Buna mı cevap yazmadım pardon, pislik içinde oturamıyorum ben malesef ya iş yapcam yada pislik içinde oturcamKendi düşen ağlamazmış. Kendi evinizin kontrolü sizin elinizde değil mi? Bu kadar pasif misiniz?
Ayrıca hem hamile hem çalışan halinizle ona buna hizmet etmeye koşturursanız böyle olur işte.
Bırakın herkes kendi işini yapsın. Kardeşinizi vs alıştırın yemeğe bilmem neye yardımcı olsun bir zahmet.
Sadece buna değil herkes konuşun yazmış. Pisliğini temizle deyin o zaman mesela?Buna mı cevap yazmadım pardon, pislik içinde oturamıyorum ben malesef ya iş yapcam yada pislik içinde oturcam
Kırgınlık olmasın onlar düşünsün istiyorum eşimde ses çıkarma diyor şimdilik susuyorumKız kardeşiniz neden aylardır sizinle kalıyor ? Nasıl ses çıkarmazsınız sizin için mi çalışıyor, eşinize yükleneceğinize kendi ailenize yüklenin çok düşünüyorlarsa kızlarını ayrı ev tutup yanlarına taşınsınlar.
Kayınvalide de elden ayaktan düşmemiş sanırım kendi evinde kalabilir ya da diğer kardeşlerde bakabilir.
Demedim mi zannediyorsunuz amann boşver diyip geçiyorlarSadece buna değil herkes konuşun yazmış. Pisliğini temizle deyin o zaman mesela?
Harekete geçmeden mucize beklemek garip değil mi?
Ya ne uyanık aileler var. Madem tek başına ev tutup yaşayacak kapasite görmüyorlar kardeşinde o zaman şehir dışına çalışmaya da yollamasınlar.kız kardeşimin durumuyla ilgili daha önce bir konu açmıştım kısaca açıklayayım iş için burda ailem ayrı ev açtırmıyor eşim 3 kardeşler diğer ikisi kv yi evlerine ayaklarını bastırmıyorlar
Peki..Demedim mi zannediyorsunuz amann boşver diyip geçiyorlar
bence konu sahibinin kendi ailesi evliliğini baltalıyor, yapılmaz bu. yeni evli çift yanına kızkardeş postalanmaz. düşüncesizlik etmişler. insallah hatalarını anlarlar.Ya ne uyanık aileler var. Madem tek başına ev tutup yaşayacak kapasite görmüyorlar kardeşinde o zaman şehir dışına çalışmaya da yollamasınlar.
KV sanki mahçup olduğu için size yaranmaya çalışıyor gibi. Anne ille bişey alacaksan haber verde ihtiyaç olanı alalım, israf olmasın diyebilirsiniz.
Mesela eşim halıya meyve suyunu devirdi midem kalkıyor silemiyorum 3 gündür temizleyecek hala bekliyor bu en basitiPeki..
Aynen öyle kendi ailem beni düşünmüyor kibence konu sahibinin kendi ailesi evliliğini baltalıyor, yapılmaz bu. yeni evli çift yanına kızkardeş postalanmaz. düşüncesizlik etmişler. insallah hatalarını anlarlar.
Kırgınlık olmasın onlar düşünsün istiyorum eşimde ses çıkarma diyor şimdilik susuyorum
Ben sonuç odaklı düşünmeden ahlanıp vahlanmayı sevmiyorum. Bir çözüm bulacaksınız yani ya başının etini yiyeceksiniz orayı silene kadar, ya da kardeşinizden silmesini isteyeceksiniz ne bileyim. Otel mi orası? Hamile ablasını çalıştırıp yatmaya geldiyse kovun evden. Böyle çok afedersiniz ama enayi yerine koyan insanlara çok yumuşak davranmak iyi değil. Hamile olmasanız neyse derdim ama üçünün pisliğini temizleyecek değilsiniz. Ya onları net bir şekilde kovun ya da çıkın o evden. Yoksa burada sabaha kadar ağlaşalım, sonunda o meyve suyunu silecek siz olacaksınız.Mesela eşim halıya meyve suyunu devirdi midem kalkıyor silemiyorum 3 gündür temizleyecek hala bekliyor bu en basiti
Düşünmüyor değilim hatta bir arkadaş bana kızdı az önce önerilere cevap vermiyorsun diye her yolu denedim kızdım, küstüm, güzellikle söyledim, kavga ettim olmadı olmadı eskiden nasıl intihar ediyorlar diyordum şimdi anlıyorum Rabbim kimseye derin çaresizlik hissi vermesinSen al valizini evi terket.. bu ne ya??
Kusura bakmayın ben ses etmeden işlerine koşturuyorsunuz sandım. Ama yüzsüzmüş sizin evdekiler.Düşünmüyor değilim hatta bir arkadaş bana kızdı az önce önerilere cevap vermiyorsun diye her yolu denedim kızdım, küstüm, güzellikle söyledim, kavga ettim olmadı olmadı eskiden nasıl intihar ediyorlar diyordum şimdi anlıyorum Rabbim kimseye derin çaresizlik hissi vermesin
Daha borçlar bitmedi ay sonu zor geliyorSize ses çıkarma diyorsa o yapacak
Ayrıca madem sen eşin kardeşin çalışıyorsunuz haftada bir yardımcı da tutabilirsiniz
HaklısınızBen sonuç odaklı düşünmeden ahlanıp vahlanmayı sevmiyorum. Bir çözüm bulacaksınız yani ya başının etini yiyeceksiniz orayı silene kadar, ya da kardeşinizden silmesini isteyeceksiniz ne bileyim. Otel mi orası? Hamile ablasını çalıştırıp yatmaya geldiyse kovun evden. Böyle çok afedersiniz ama enayi yerine koyan insanlara çok yumuşak davranmak iyi değil. Hamile olmasanız neyse derdim ama üçünün pisliğini temizleyecek değilsiniz. Ya onları net bir şekilde kovun ya da çıkın o evden. Yoksa burada sabaha kadar ağlaşalım, sonunda o meyve suyunu silecek siz olacaksınız.