• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv, kız kardeş ve eş

kız kardeşimin durumuyla ilgili daha önce bir konu açmıştım kısaca açıklayayım iş için burda ailem ayrı ev açtırmıyor eşim 3 kardeşler diğer ikisi kv yi evlerine ayaklarını bastırmıyorlar
Ne güzel dünya, ayrı ev açtırmıyorlar ne de olsa kızın evi var. Öyle şey mi olur? Ara annenleri eşim kabul etmiyor de. Ne rahat insanlar var hayret ediyorum.

istemekten yoruldum uykum var diyip saat dokuzda odasına giriyor kardeşim sonra bakıyorum film izliyor eee niye uyumadın uyku tutmadı diyor :kızgın:

kız kardeşiniz çok bencil ve nankör bence. hizmetçisi mi var onun, elinden geldiğince yardımcı olması lazım, hem de ablasına hem de abla hamile ve çalışıyor, siz hamile halinizle çalışıp evde de didiniyorsunuz kardeşinizde merhamet mi yok anlamadım.

kız kardeşiniz çok bencil ve nankör bence. hizmetçisi mi var onun, elinden geldiğince yardımcı olması lazım, hem de ablasına hem de abla hamile ve çalışıyor, siz hamile halinizle çalışıp evde de didiniyorsunuz kardeşinizde merhamet mi yok anlamadım.
sanırım gerçekten merhamet yok sıkıldım bunaldım artık eşim diyor yapma nasıl yapmayayım çok afedersiniz geçen kv tuvaleti batırmış ben temizlemeden nasıl oturacağim oraya mecbur yapıyorum

ilk işin kız kardeşini annenlere postalamak kamuda çalışmıyorsa otursun evde kocasını beklesin sonra çalışsın madem ayrı ev açtırmıyorlar ,ev üstüne ev mi olur insanda dirlik düzen kalmaz..kayınvaliden hasta ve yaşlıymış onun için konuşamam.

o kardeşi paralarım önce, kv ye şuan bişey diyemiyorum. Hasta yaşlı bi yere kadar tahammül edilebilir de, kardeş yiyip içip yatması sorun. Bence kocanıza saracağınıza kardeşinize sarın. O sizinle yaşarken kv ye bişey deme hakkınız yok. Üzgünüm

Kızlar çok bunaldım eski konularımı bilen bilir ben bir yıllık evliyim şu an hamileyim ayrıca çalışan bir kadınım!!

kız kardeşim 7-8 aydır bizde ve şimdi bir aydır da kv bizde artık çıldıracak gibi hissediyorum.

yemek, çamaşır, bulaşık, aman ortalığı temiz tut derken fiziksel anlamda bittim kv hasta gözleri görmüyor şeker tansiyon falan haliyle ona hizmet et derken tükendim

hiçbir sosyal aktivitem kalmadı moralim ve sabrım sıfır en ufak bir şey sinirlenmeme yetiyor tabi kv ve kardeşime bişi söyleyemiyorum kırmamak adına eşime sarıyorum dolayısıyla

bugunkü meselede kv sürekli bişiler alma peşinde evlenirken bişi almadık şimdi yapayım diye ama gerek yok diyorum herşeyimizi aldık biz diyorum bu seferde sürekli gidiyor dolapta bir dolu şey var aynından alıp duruyor alma yapma diyorum dinlemiyor dün akşam eşimle gıda alışverişimizi yaptık bugun gitmiş dün ne aldıysak aynını almış bende kızdım eşime neden böyle yapıyor gerek yok diye söylendim oda gitmiş annesine kızmış bende bunu duyunca üzüldüm ne yani ben gidip kızacaksın annene mi dedim??? benimki biraz dertleşmek içindi yüküm ağır geliyor artık kime anlatcam kime dertlencem!!!

not 1: harcama yapmasını istememe nedenim bugun var harcıyor yarın birşeye ihtiyacı olduğunda size harcadım bana para diyecek olması geçen kış deneyip görüldü!!

not 2: kız kardeşimi de yanımda istemiyorum ama mecbur bırakıldım onu yanına almışsın diyeceklere not olsun

not 3 ve de soru: eşimle başbaşa olmak istiyorumm çok şey mi istiyorum??
sen hamile bi kadinsin asiri is yapmamanyorulmaman lzim kv hastaymis gecmis olsun o yapamaz zatende kiz kardesin genctir sagliklidir o yapsin isleri o yardim etsin
Yada ikisi birden gitsin baska kardesi varsa esininon gunlugunede olsa kiz kaedesinde okuyosa bi yurda veya konuk evine bunusoyle kardesine bence
Basbasa kalmak istiyosun her kadin ister basbasa bi yemek bi film veya ozel bise anlayisli olmalari lazim her konuda

Kv para harciyomus bence buni tatli dille oturun soyleyin curuyo yiyemiyoruz alma de guzelce baska yolu yok bunun

Hamilelikte herseye alinir bunalirsin kizar kusersin bu cok normal onemli olan, cevredeki insanlarin anlayisli olmasi k. Kardesinle konus kvylede baska cozum yok cunku

kız kardeşimin durumuyla ilgili daha önce bir konu açmıştım kısaca açıklayayım iş için burda ailem ayrı ev açtırmıyor eşim 3 kardeşler diğer ikisi kv yi evlerine ayaklarını bastırmıyorlar
Kiz kardesin calisiyomus cok sacma orda kalmasi annenlerin orda is bulamiyomu sana geliyo soyle acikca git de annene falan soyle

Kv iyi niyetle aliyor yük olmayayım diye bence. Siz almayın o zaman mutfak alışverişini o yapsın siz de başka şeylerini karşılarsınız. Aslında anlattıklarınız konuşarak çözülecek şeyler ben kız kardeşinizin gaddarligina takildim size en çok desteği onun vermesi gerekirken vurdumduymaz ve bananeci, yüzsüzlük ayrıca. Galiba bir şey söyleyemiyorsun

Senin adina uzuldum cok haklisin ,yeni evlisin esinle basbasa zaman gecirmek,yalniz kalmak, isten sonra rahat rahat zaman gecirmek en dogal hakkin...kv kalicimi?kv hadi neysede kiz kardesinin isi ne sende,madem ayri eve ailen karsi kardesinin o sehirde isi ne?yeni evlisin neticede ailen sanami guvendi?ben kardesimi evime getirsem uc gunden fazla kalmak istemez hem o rahat edemez,hemde bizim ozellikle esimin rahatsiz olucagini dusunur nirmal olanda budur ki zaten sen yeni evlisin...

Kv iyi niyetle aliyor yük olmayayım diye bence. Siz almayın o zaman mutfak alışverişini o yapsın siz de başka şeylerini karşılarsınız. Aslında anlattıklarınız konuşarak çözülecek şeyler ben kız kardeşinizin gaddarligina takildim size en çok desteği onun vermesi gerekirken vurdumduymaz ve bananeci, yüzsüzlük ayrıca. Galiba bir şey söyleyemiyorsun
Ben mutfak ihtiyacını karşılatamam aldıramam şu lazım bu lazım diyemem ki alışverisimi özgür yapmak istiyorum Kv annem nişan alışverişi için aradığında iki pijama alamıyorlar mı diyen insan şimdi bana alışveriş yapmasın lütfen, kızkardeşime diyecek laf bulamıyorum zaten

Ben mutfak ihtiyacını karşılatamam aldıramam şu lazım bu lazım diyemem ki alışverisimi özgür yapmak istiyorum Kv annem nişan alışverişi için aradığında iki pijama alamıyorlar mı diyen insan şimdi bana alışveriş yapmasın lütfen, kızkardeşime diyecek laf bulamıyorum zaten
Haklısın tabi ki de . Ben sadece yaptigi alisveriste art niyet gormedim. Bak bence kardeşin o evden gitmeden kv gitmez. Kimseye de muhtaç değilmiş zaten. Acaba kızkardeşin orda diye madem o orda neden ben de gitmiyorum ben de kalmıyorum onun kardeşiyse benim de oğlum kafasıyla demiş olamaz mı? Bu düşünceyle hareket etmek doğru değil ama yapılıyor böyle şeyler.

Haklısın tabi ki de . Ben sadece yaptigi alisveriste art niyet gormedim. Bak bence kardeşin o evden gitmeden kv gitmez. Kimseye de muhtaç değilmiş zaten. Acaba kızkardeşin orda diye madem o orda neden ben de gitmiyorum ben de kalmıyorum onun kardeşiyse benim de oğlum kafasıyla demiş olamaz mı? Bu düşünceyle hareket etmek doğru değil ama yapılıyor böyle şeyler.
Olabilir

Back
X