- 11 Mayıs 2024
- 389
- 670
- 18
- 29
Kayınvalide sizin dert ettiğiniz kadar dert etmemiş sahur masasında söylemesini hatta hiç dert etmemiş hala gülerek karşılık veriyor.Ben alıştım.
Burda a desem hemen vajinusmus olduğum günleri önüme seriyorlar :)
Konu çok dağıldı.
Çok başka yerlere serildi.
Ben konu sahibinin öyle pat diye sahur masasında demesini yanlış buldum. Ben diyemezdim en azından.
Bak psikolojisi bozulmuş bir de hiç etkilenmedim diyor, hey Allahım yaaaYa sen değil miydin kaç yıl vajinismus sebebiyle seks yapmayan bir de bunu normal diye savunan ? Noldu bu konuda birden seksin koruyucusu mu olmaya karar verdin ?
Oda kayınvalidenin arsızlığı ne diyim.Kayınvalide sizin dert ettiğiniz kadar dert etmemiş sahur masasında söylemesini hatta hiç dert etmemiş hala gülerek karşılık veriyor.
Ayrıca konu sahibi az bile tepki vermiş tabii ki uyaracak ki tekrarı olmasın
Evet etkilenmedim arkadaşım.Bak psikolojisi bozulmuş bir de hiç etkilenmedim diyor, hey Allahım yaaa
Hicbir yere çektiğim yok gumusleydi. Bizde sobalı evde büyüdük ama böyle birşeye hiç sahit olmadım kış aylarında bile. Değişen normlar böyle birşey değil. Kendimden örnek vereyim ebeveynlerin öyle birşey yapacaklarsa ya ben dışarda arkadaslarimla oynarken yaparlardı yada annaneme gönderirlerdi bak diye çünkü uzun kaldığımı biliyorlardı. ben olayı anlamaya basladigimda(ikisi aynı anda banyo yaptığında yani saclari ıslak olduğunda anlamiyim diye garip bir telaş yaptiklarinda) zaten büyümüştüm. insanlar kendini frenlemeli.o konuyla ilgili düşüncemi 2 kere belirttim aksi bir durum söylenmedi. eskiler doğru yapıyor da denmedi sosyal normlar değişiyor zorundalıklar koşullar farklı denildi. lütfen başka yere çekmeyin aman ne kadar normal denilmedi.
niye günahmış yaa ayet var ya ayetttTövbe tövbe oruç fln tutuyorlar mı? Kzz günah de ramazanda olmaz de asdffgghjkkllvallahi benim de sinirlerim bozuldu
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Çocukların görme ihtimali varken, kapı açıkken bunu yapmaya utanmıyorlar da ben uyarırken mi utanacağım. Ayıp etmiş olacağım.Evde 8 yaşında çocuklar var, kapı açık, efil efil sevişiyorlar... Benden de sert bir uyarı alırdı davranışları. Ne üstü kapalı, kibar söyleyeceğim diye kendimi sıkarım, ne zaman kollarım, ne eşimin yanıymış önüymüş bakarım. 8 yaşındaki çocuğun karşılaşacağı manzarayı düşünmeyen insanlara gayet "Kapınızı kapatmayı da mı bilemediniz?!" diye çıkışırım ve dahi siz bence hatalı yaklaşmışsınız. Gördüğünüz an "Kapınızı bari kapatın evde çocuk var!" diyerek kapıyı siz çekebilir, kapatabilirdiniz pat diye, görmezden gelmek yerine.
Durduk yere öne serilmedi ki. Alakasız bir konu da değil üstelik. Üye ısrarla bunun çocukları etkilemeyeceğini iddia edince bu durumu hatırlatıldı. Çünkü bu olay, çocuğun anne babasının o haline şahit olması, direkt vajinismusa sebep olan bir travma. En temel alt sebeplerden biri. Aynısını yaşayan bir çocuk olarak hala nasıl ısrarla bunun zararsız olduğunu savunabilir diye şaşırıyoruz.hem de kadın daha önce yaşadığı bir problemini yazmış başka yerde oradan vuruyorsunuz
Yuh.. adamların özeli tamam şok oldunuz ama bence bu yanlış felan dediniz mı gerçekten kaç küsür yaşında insnlar ne hakla ? Evlenmeden olmaz der gibi bişey oldu bu adnakfnakdnfaoAşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.
Bu çağ ile ne alakası var, asıl eskiden çoluk çombalak tek odada yatıp çocukların yanında yorgan altında yaparlardı bu işleri ve çocuklar farkında olurdu. Tamamen aynı bu köhne alışkanlığı devam ettirmişler, asıl sorun eski kafa olmalarında.Daha neler duyacağız eskiler ne güzelmiş bu çağ ne pis bir çağ...Benim bildiğim duyduğum bu belli bir yaşa gelince yataklar ayrılmış demek ki eskide kaldı herşeytiksiniyorum herşeyden
Ozel mi ne hakla mi? Sen evinin orta yerinde birilerini sevisirken gorursen hakkım yok özeli dersin. Siz de normal heralde başkalarının evinde kapi baca açık ulu orta sevişmek. Özel alana saygıyı siz çok yanlış anlamışsınız. Ya da dedigim gibi çok alışıksınız.Yuh.. adamların özeli tamam şok oldunuz ama bence bu yanlış felan dediniz mı gerçekten kaç küsür yaşında insnlar ne hakla ? Evlenmeden olmaz der gibi bişey oldu bu adnakfnakdnfao
Koskoca insanlar ne yaptıklarını sence de bilmiyolar mı ? Hadi onu geçtim ben olsam dile getirrken utanırdım biri kv biri kb .. şimdi diyceksin ki onlar yaparken utanmadı evet utanmadı ve bilincindeler ne değşecek? Alışık değilim fakat görmezden gelmeyi tercih ederdim herkesin uyuduğu bir vakit , Herkesi kontrol edemeyiz!Ozel mi ne hakla mi? Sen evinin orta yerinde birilerini sevisirken gorursen hakkım yok özeli dersin. Siz de normal heralde başkalarının evinde kapi baca açık ulu orta sevişmek. Özel alana saygıyı siz çok yanlış anlamışsınız. Ya da dedigim gibi çok alışıksınız.
8 yasinda karsi odadaki iki cocuk ne olacak peki bu durumda? Gormezden gelmek kadar sacma bir davranis olamaz tabi cocuklarin yasayacaklari travmayi dusunmuyorsaniz o baskaKoskoca insanlar ne yaptıklarını sence de bilmiyolar mı ? Hadi onu geçtim ben olsam dile getirrken utanırdım biri kv biri kb .. şimdi diyceksin ki onlar yaparken utanmadı evet utanmadı ve bilincindeler ne değşecek? Alışık değilim fakat görmezden gelmeyi tercih ederdim herkesin uyuduğu bir vakit , Herkesi kontrol edemeyiz!
Cinsellik bölümünde iki konu vardı böyle garipİstismarı savunanı, bir şey olmaz diyeni de gördük ya tamam artık.
Anne baba da evde ilişki illa ki yaşıyordur cocuklar buna da şahit olabilirler ozaman..8 yasinda karsi odadaki iki cocuk ne olacak peki bu durumda? Gormezden gelmek kadar sacma bir davranis olamaz tabi cocuklarin yasayacaklari travmayi dusunmuyorsaniz o baska
Evimde herkesi kontrol etme hakkına sahibim arkadaşım. Evet koskoca olmaları ne yaptıklarını bildikleri anlamına gelmiyor. Demek ki bilmiyorlar. Torunları varken ulu orta birsey yapıyorlarsa bilmiyorlar evt yaşları var diye dogru mu kabul edelim. Utanıp söylememek başka bunu normal kabul etmek başka. Ne mi değişecek bir daha ya yapmayacaklar ya evine misafir almayacak. Ev kadının evi oldu yaşlı diye her haltı normal gorelimKoskoca insanlar ne yaptıklarını sence de bilmiyolar mı ? Hadi onu geçtim ben olsam dile getirrken utanırdım biri kv biri kb .. şimdi diyceksin ki onlar yaparken utanmadı evet utanmadı ve bilincindeler ne değşecek? Alışık değilim fakat görmezden gelmeyi tercih ederdim herkesin uyuduğu bir vakit , Herkesi kontrol edemeyiz!
İyi de bu forumun amacı bu? Sizin mantığa göre böyle bi forum olmamalı, siz de üye olmamalısınızNe ailenin yaptığını normal buluyorum, mahremiyeti hiçe saymışlar, ne de buraya bu konunun yazılmasını... Siz benim hakkımda zanda bulunup genişlikle itham ediyorsunuz ya, bu tamamen yazdıklarımı anlamamanızdan kaynaklı. Okur yazar oranı yükselse de anlama oranı yükselmiyor malesef. Böyle bir konu buraya yazılınca ne oluyor, sadece arkalarından konuşmak dışında ne oluyor? Ki yaşanan şey çok travmatik, konu sahibinin şokunu anlayabiliyorum lakin buraya bu şekilde yazınca ne oldu? Eşiyle halledemedi, burada nasıl halletti mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?