Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.144
5.089
398
Aşırı gerginim, kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum acaba? ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kayınvalide ve Kayınbaba kişisini hafta sonu ramazan için yemeğe çağırdım. Maksad muhabbet olsun, gelenek olsun. Eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik. Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler, bizdeler o günden beri.

Bu gece iki gibi su içmeye kalktım. Salonda yatıyorlar, salon kapısı açık, Kayınbaba kayınvalidenin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen. Dönüşümde ise ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…

Elim ayağım titredi, Karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor, çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi. Banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde. Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kayınbaba sağır duymuyor zaten ben oturdum o kalktı, kayınvalide de inkar etti 🤦🏻‍♀️

Yaşları 80-75 ve kayınbaba aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor. Bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor. Neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu.

Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Eee ne olmuş deyip durdu.
Her şey bir tarafa küçük 8 aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım, ya bir şey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi evet yaptıkları yanlış siz varken kapı kapalı olmalıydı dikkat etmelilerdi de siz niye bunu sofrada yüzlerine vurup utandırıyorsunuz? Esinizide mahcup etmişsiniz anne babasına karşılıklı şekilde. İnsanlarda inkar etmek zorunda kalmışlar. Keşke böyle yüz göz olmasaydınız.

Nesi günah? Oruç tutacaklarsa banyo da yapmışlar işte.
Yok canım biliyorum günah olmadığını hani yapmamaları için birşey öne sürsün tarzında söyledim hiç hoş değil gerçekten ayyy nefret ederim yatılı misafirin evimde böyle yapması ayyy

Yaslarindan dolayi mi yanlis buldunuz,yoksa sizin evinizde salonda yattiklari icin beraber oldular diye mi yanlis buldunuz??
Hayır isteyen istediği yaşta istediğini yaşasın ben açıkçası salonumda kapı açık yapmalarına kızdım
Küçük bebeğim var her yere emziği oyuncağı düşüyor ikizlerim dışarda giydikleri kıyafetle bile içeri girmezken bunların öyle rahatça salonda çıplak olmaları,bişey aktıysa düşüncesi,çocuklarımın görebileceği ihtimali..bunlar sinir etti

Yaş 70 iş bitmemiş 😹 yapılan evet yanlış misafir olarak gidilen bir yerde daha dikkatli olmaları gerekirdi. Bu konuda haklısınız. Ama keşke sofrada söyleyip eşinize bunu yansıtmasaydınız. Adam utanmıştır sonuçta ailesi. Biraz empati kurun, sizin ailenizde olabilirdi... Pat diye söylenmesi hoş mu? Sofrada söylemek yerine kv ile tek oturduğunuzda onunla konuşabilirdiniz.

Şimdi evet yaptıkları yanlış siz varken kapı kapalı olmalıydı dikkat etmelilerdi de siz niye bunu sofrada yüzlerine vurup utandırıyorsunuz? Esinizide mahcup etmişsiniz anne babasına karşılıklı şekilde. İnsanlarda inkar etmek zorunda kalmışlar. Keşke böyle yüz göz olmasaydınız.
Çünkü hemen karşı odada ikizlerim yatıyor (8yaş kız çocuğu) sık sık uyanıyorlar.Ya onlar denk gelseydi..ben yüzlerine vurmasam bi daha tekrar edeceklerdi belki bu defa çocuklarım görecekti.

Yaş 70 iş bitmemiş 😹 yapılan evet yanlış misafir olarak gidilen bir yerde daha dikkatli olmaları gerekirdi. Bu konuda haklısınız. Ama keşke sofrada söyleyip eşinize bunu yansıtmasaydınız. Adam utanmıştır sonuçta ailesi. Biraz empati kurun, sizin ailenizde olabilirdi... Pat diye söylenmesi hoş mu? Sofrada söylemek yerine kv ile tek oturduğunuzda onunla konuşabilirdiniz.
Sofrada eşim yoktu.

Hayır isteyen istediği yaşta istediğini yaşasın ben açıkçası salonumda kapı açık yapmalarına kızdım
Küçük bebeğim var her yere emziği oyuncağı düşüyor ikizlerim dışarda giydikleri kıyafetle bile içeri girmezken bunların öyle rahatça salonda çıplak olmaları,bişey aktıysa düşüncesi,çocuklarımın görebileceği ihtimali..bunlar sinir etti
En risklidi çocukların görme ihtimali zaten. Al sana ömürlük travma

Çünkü hemen karşı odada ikizlerim yatıyor (8yaş kız çocuğu) sık sık uyanıyorlar.Ya onlar denk gelseydi..ben yüzlerine vurmasam bi daha tekrar edeceklerdi belki bu defa çocuklarım görecekti.
Yüzlerine sahur vakti vurman eşini üzmekten başka birşey yapmaz. Adamın kursağında kalmıştır. Gündüz kv ile özelde konusabilirdin. Olmadı eşine sakince söylerdin adam bı sindirirdi meseleyi babasıyla konuşurdu ben gördüm gibisinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X