Kv ile ayni sehirde yasamayi kabul etmekle hata mi ettim?

İki saate o yağlama yenilip eve dönülmüş olur zaten geriye ne kadar zaman kalıyor günün bitmesi için 22 saat,o 22 saat de özlem giderilmek için her ekşın yapılabilir kavga gürültü de dahil Eşinizin tavrına sinirlenmelisiniz bence kvye değil,kvler çağırır çünkü,bunda bi gariplik yok

Kayınvalideniz anne olarak özlüyor, görmek istiyor oğlunu doğal olarak. Eşiniz yanınıza taşınınca azalabilir ama böyle de devam edebilir. Eşinizin o sınırı şimdiden çizmeye başlaması lazım. Emrivaki yapmak hoş bir şey değil. Eşinizle ağır tartışmalara girmeden rahatsızlığınızı belirtmelisiniz bence. Şimdi susarsanız o da sınır çizmeye uğraşmaz.

Şimdi 7 aylık evlisiniz "Amaan çok da büyütülecek bir şey yok ne var bunda" diye yorumlar geliyor. 5 senelik evliyken bu konuyu açıp "Her gün kayınvalidedeyiz, bıktım artık. 15 dk mesafede oturuyorlar bize gelince de gitmek bilmiyorlar" deseydiniz "Sen en başta yanlış yapmışsın çok alıştırmışsın. Baştan tavrını koyacaktın" yorumları gelecekti eminim.
O yüzden iş işten geçmeden sınırlarınızı çizin bence.

Haklısınız.
Yerinizde olsam yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali,"arar anne kahveye uğrayacağız,sakin hazırlik yapma,akşam programımız var "derdim.
Hazırlık yapıp sizi mecbur bırakamazdı bu sayede.
Tamam oğlunu özlüyor olabilir de,neden ne işiniz var vb muhabbetler de aşırı ve absürt. Yeni evliyim belki eşimle başbaşa birşeyler yapmak istiyorum,belki sevişeceğim. Ne soruyorsun yani.
Şimdiden önlem alin. O davet etmeden biz bir uğrar kalkarız,arkadaşlarla buluşacağız,sinemaya gideceğiz vs diyin. Muhakkak program yapin önceden ve planınızı da bozmayın.

eşinde bitiyo herşey o tavrını koymazsa mecbur devreye bizler giriyoruz bizlerde kötü gelin oluyoruz devreye giremeyen bi kocam var da ordan biliyorum

Anneye de hak vermek lazim.Tamam genclerin durumunu o an dusunemeyebilir ama onunda oglu her anne evli olsun bekar olsun gurbetten gelen cocuguna en sevdigi yemekleri yapar. Merak etmeyin zamanla rayina oturur simdi misafr gibi goruyor ondan bu telaslar

Bence tasinmakla hata yapmışsınız evet .Uzakken boyle seylerin önüne gecilebiliyor ama yakınken pek mümkün degil.Biz evlendik kp hemen tayin isteyip bizim yasadigimiz sehire geldi .Ilk baslarda bu durumu cok yasadik.Ama esimle oturup konustum .Bunu bir düzene oturtup onlari beklentiye sokmayalim dedim .Her pazar gitmeyelim .Bazen haftaici ugrayalim caya bazen de yemege gidelim dedim .Kabul etti .Cok onemli bir sey olmadigi surece 10 gunde filan yemege gidiyoruz. Ama bebegim doğunca onu da gidemem .Calisiyorum zaten.

sorun ayni sehirde yasamak degil ki, ayni sokakta yaşayıp 15 günde 1 gorusen var..

Ipleri kv ye vermek uzeresin
Sonra cok gec olur.

Gitmeyeceksiniz!
Isimiz var gelmiyoruz!!! Diyeceksiniz!!
Gerekirse.anne biz basbasa kalmak istiyoruz..diyeceksin sen..
Ayip degil
Bastan de ki anlasin

Diyeceksiniz de diyeceksiniz

Baska yolu yok

Bastan nasil baslarsa oyle devam eder sonra degismez

Ya simdi bazen anneler boyle düşüncesizce davranabiliyor
Yaptim gelin
Hadi yiyin
Gelmiyor musunuz?
Ya kotu niyetli bir davranış değil ne guzel hazırlamış ama sadece düşüncesizce bir davranış ve emrivaki evet
Eşiniz de nezaket göstermiş simdi yani sizin annenizde sizin sevdiginiz yemegi yapsa gitmez misiniz isinizi halledip ben dayanamam giderim sanırım karnim acsa kosa kosa giderim hemde
Zamanla duzelir ama bu durum haftada 1 gidersiniz bence.
Esiniz zaten sizin huzursuz oldugunuzu anlamis yani baskici anlayissiz bir adam degil galiba
Anne biz gelemiycez demesini bilir bence
Özlem vardir sıkça ondan aramıştır o zamanla duzelir bence.

Haklısın canım kvler bulsalar oğullarını memelerinde gezdirecekler

O kadar sinirlenme , boşver.Neler var neler şükret eşin yokken sana musallat olmuyorlar.Burada bizimle kal diye , benimkiler olsa her Allahın günü ararlar.Hem tamamen yerleştiğinizde bol bol hasret giderirsiniz.

Bu arada biz kv ile karşılıklı oturuyoruz,kv her çağırdığında eşim Burçağa sor anne,belki taze hemen yenilecek bişe pişirmiştir ben söz veremem dedi,kv artık bana soruyor,bazen işime geliyor gitmek istiyorum bazen menüyü begenmiyorum,”ayy anne ben et kavurdum şimdi onu bırak tavuk ye,gelemem diyorum “ bazen gönlünü almak için çaya gidiyoruz,bazen de yorgunum yatıcam diyorum,yani işin özü kontrolün kadında olduğunu bilmesi gerekir kvnin. Eşine otur anlat başbaşa yemek istiyorum vs vs de,zamanla öğrenir heralde.

İşte siz yemek saatine kadar masa yapmışsınız yemek saatinde de çay içmeye geliyoruz derseniz size işi bir güzel böyle kitler.
Oysa önce onlara gidip çayınızı içerken yemeğe kalamayacağız masa bakmamız lazım diyip kalkıp gitseydiniz ne yağmala ile uğraşırdı kadın ne de siz yemeğe kalırdınız.
Burada zamanlama hatasını yapan siz olmuşsunuz kv belli ki düşüncesiz bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…