Haklısınız.Ya oda haftada bir görüyor oğlunu bende. Ben daha yeni evliyim bunu idrak edemiyor? Bayramin 2.gunu aksam bize oturmaya geldiler evimizin tam yerleşmiş halini gormemislerdi filan davet ettik aksam. Neyse gec saate kadar oturdular kp erken yatan bi adam uyuklamaya basladi. Salona gitti uzandi uyuyor. Kv uyandiramiyosaniz yatsin burda diyo. Benim kocam bayram iznine 3-4 gunlugune gelmis bayramin 1. Ve 2.gununu ailelerle gecirmisiz 3.gunu zaten gidecek yeni evliyiz. Ne isi var kp nin bizim evde yatacak Allah aşkına? Bu nasl düşüncesiz bi tavir. Evlerimiz arasi 15 dk mesafe gitsin evine ya.
Esime yaglama mevzusu olduğu gün cok kzdm. Neden biz planimizi annenin emrivakisine gore değiştiriyoruz. Bizim baska planimiz var desene diyorm. Ama yazk kadin okadar ugrasmis yaglama yapmis cok oturmayiz kalkariz dedi. Ya mesele cok kalmak yada kalmamak degil ki yemegimizi basbasa yiyelm istedim hepsi bu. Oraya gittikten sonra cok kalmisiz kalmamisiz bi onemli yok artk benim icin. Yaglama yapmadan önce bizi arayp sormus mu gelebilir misiniz gelecek misiniz? Ona göre yemek yapcam dese bizde gelemeyecegiz derdik oda bosuna hazirlanmazdi degil mi ama?
Banada basta nasil alisirsa öyle gider gibi geliyor. Oyuzden basta cok gitmeyelim ki alismasin hep öyle olacak sanmasin diyorm ama bilmiyorum.
Yinede fazla samimiyet iyi.degildir haftada birgün yemek günü yapin mesela yakin olunca gelmenizi.isteyecekler olayi esiniz ile halletmeyr bakin
sorun ayni sehirde yasamak degil ki, ayni sokakta yaşayıp 15 günde 1 gorusen var..Merhaba! Kk nin sevgili hatunlari
Ben 7 aylik evliyim kendi ailemden de kv den de farkli sehirde yasiyorduk esimin isi dolayısıyla. 1 ay önce tayin olduk tayin surecinde esim memleketimizi yazalm dedi. İstemedim aslında ama sonra kabul ettim. Buarada kv-kp-gorumce-elti hic sorun yasamamis bir gelinim bu zamana kadar. Neyse ikimizinde memleketi olan sehire 1 ay önce tasindik ama esim tasinma sureci dahil gorevde baska sehirde suanda da hala gorevde. Ben geldim memlekete biraz kendi ailemde biraz kendi evimde kalıyorm. Esim bayramdan bir hafta once hafta sonuna geldi 1 gunlugune sonra bayrama geldi bayramdan sonra ki hafta sonu yine 1 gunlugune geldi ama bu sureclerde evimizde kahvalti sahur filan 1-2 kere yaptk ama yemegi hic evimizde yiyemedik surekli kv çağırdığı icin. Son gelisinde hafta sonu sabah uyanir uyanmaz dedim ki annenler geleceğini biliyor oyuzden istersen gun icerisinde ugrayp bi kahve cay bisey icelim ama yemege evimize gelelim yada disarda yiyelim bas basa yemek yiyemiyoruz 1 aydir dedim tamam dedi. Esim yoldan geldigi icin dinlendi uyudu ogleden sonra ancak hazirlanp cktk 3-4 gbi evden ve mutfağımıza masa alacaktk masa bakp oyle gidelm annemlere yemege de evimize geliriz dedi ok dedm. Biz masa bakalm filan derken saat 6 yi gecti. Kv aradi napyosnz nezaman geliyosnz gelcek misiniz? Esim de yemege gelmeyiz ama bi caya yada kahveye ugrarz dedi. Kv de amaaaaa ben yaglama yaptm gecen geldiginde de yiyemedin dedi. Esim tmm peki geliriz dedi. Beni sormayin çıldırdmmmmm uzerinden 10 gun gecti düşündükçe hala deliriyorum. Yemege oraya gittik saat 8 gbi filn. Esim benm huzursuzlugumu bildigi icin yemekten sonra hemen kalktik. Kalkarken de vedalasalm anne yarin gelemem ben dedi. Kv niye ne esiniz var ki? Yarin napiyosnz ki? Yahuuuu sa na neeee? İstedigimizi yapariz ya sana neeeee? 7 aylik evli insanlariz haftada birgun görüşüyoruz brbrmizi özlüyor olamaz miyiz? Ay cildircam ben bu kadina nasil her istediginde bizi cagiramayacagini anlatmalıyım? Cok uzun olmuş olabilir daha doluyum da skmamak adina bazi olaylari atladm
Ya simdi bazen anneler boyle düşüncesizce davranabiliyorYa oda haftada bir görüyor oğlunu bende. Ben daha yeni evliyim bunu idrak edemiyor? Bayramin 2.gunu aksam bize oturmaya geldiler evimizin tam yerleşmiş halini gormemislerdi filan davet ettik aksam. Neyse gec saate kadar oturdular kp erken yatan bi adam uyuklamaya basladi. Salona gitti uzandi uyuyor. Kv uyandiramiyosaniz yatsin burda diyo. Benim kocam bayram iznine 3-4 gunlugune gelmis bayramin 1. Ve 2.gununu ailelerle gecirmisiz 3.gunu zaten gidecek yeni evliyiz. Ne isi var kp nin bizim evde yatacak Allah aşkına? Bu nasl düşüncesiz bi tavir. Evlerimiz arasi 15 dk mesafe gitsin evine ya.
Esime yaglama mevzusu olduğu gün cok kzdm. Neden biz planimizi annenin emrivakisine gore değiştiriyoruz. Bizim baska planimiz var desene diyorm. Ama yazk kadin okadar ugrasmis yaglama yapmis cok oturmayiz kalkariz dedi. Ya mesele cok kalmak yada kalmamak degil ki yemegimizi basbasa yiyelm istedim hepsi bu. Oraya gittikten sonra cok kalmisiz kalmamisiz bi onemli yok artk benim icin. Yaglama yapmadan önce bizi arayp sormus mu gelebilir misiniz gelecek misiniz? Ona göre yemek yapcam dese bizde gelemeyecegiz derdik oda bosuna hazirlanmazdi degil mi ama?
Ya oda haftada bir görüyor oğlunu bende. Ben daha yeni evliyim bunu idrak edemiyor? Bayramin 2.gunu aksam bize oturmaya geldiler evimizin tam yerleşmiş halini gormemislerdi filan davet ettik aksam. Neyse gec saate kadar oturdular kp erken yatan bi adam uyuklamaya basladi. Salona gitti uzandi uyuyor. Kv uyandiramiyosaniz yatsin burda diyo. Benim kocam bayram iznine 3-4 gunlugune gelmis bayramin 1. Ve 2.gununu ailelerle gecirmisiz 3.gunu zaten gidecek yeni evliyiz. Ne isi var kp nin bizim evde yatacak Allah aşkına? Bu nasl düşüncesiz bi tavir. Evlerimiz arasi 15 dk mesafe gitsin evine ya.
İşte siz yemek saatine kadar masa yapmışsınız yemek saatinde de çay içmeye geliyoruz derseniz size işi bir güzel böyle kitler.Ya oda haftada bir görüyor oğlunu bende. Ben daha yeni evliyim bunu idrak edemiyor? Bayramin 2.gunu aksam bize oturmaya geldiler evimizin tam yerleşmiş halini gormemislerdi filan davet ettik aksam. Neyse gec saate kadar oturdular kp erken yatan bi adam uyuklamaya basladi. Salona gitti uzandi uyuyor. Kv uyandiramiyosaniz yatsin burda diyo. Benim kocam bayram iznine 3-4 gunlugune gelmis bayramin 1. Ve 2.gununu ailelerle gecirmisiz 3.gunu zaten gidecek yeni evliyiz. Ne isi var kp nin bizim evde yatacak Allah aşkına? Bu nasl düşüncesiz bi tavir. Evlerimiz arasi 15 dk mesafe gitsin evine ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?