Banada basta nasil alisirsa öyle gider gibi geliyor. Oyuzden basta cok gitmeyelim ki alismasin hep öyle olacak sanmasin diyorm ama bilmiyorum.Memleket kayseri mi .. yaglama varsa hergun giderim .. isin sakasi bende bu ay içinde kv memlekete yerlesecegim 10 yıllık evliyim ama ilk aylarda bende yoğun gidip gelmeler yemegi beraber yemeler vs bekliyorum sonra ki aylar duzene girer sonuçta hep uzakta olduk hevesleri var vs
Ama duzenim evim farkli buna kimsenin karismasina izin vermem
Zamanla alıştırırsınız azalta azalta belirli bir standarta bağlarsınız işi merak etme bozma moralinii şeytani bir kaynana gibi gelmedi bana ama sende eşinle yalnız takılmak istiyorsun tabiki haklisin dediğim gibi daha yeni adım attınız memlekete standarta oturur zamanla ama o standarti esin belirlicekkk
Esinizle sabahtan bir plan yapiyosunuz aksam yemegini basbasa yiyelim diyosunuz hatta oglu demeden dusunmeden siz annenlere bi cay icmeye kahve icmeye gidelim geldigini biliyorlar ugrayalm seni gorsunler sonra yemege gidelm basbasa diyosunuz. Annesi ariyor size hic sormamis planiniz var mi diye? Cayi kahveyi begenmeyip yemege yaglama yaptm gelmeyecek misiniz diyor? Kendi kendime mi problem cikarmis oluyorm sizce? Emrivaki olmuyor mu bu yapilan? Annesi tabiki cagircak ama oncesinde sorsun bi planiniz var mi sunu bunu yapmayi dusundum gelir misiniz yemege kalir misiniz? Zor mu bunu sormakOraya yeni tasinip gitmissiniz. Kv nin sizi yemege cagirmasi gayet normal. Esim huzursuz oldugumu biliyor kalktik demissiniz. Niye huzursuz oluyorsunuz? Oglu cagiracak tabi. Size bi lafi yok ki...Ben sikinti gormedim. Kendi kendinize problem yapmissiniz.
Valla simdiden boyle yaparsaniz cok problem yasarsiniz. Daha esiniz orda yasamaya baslamamis uzaktan gelmis annesi de meshur yaglamasini yedirmek istemis. Niyetinin kotu oldugunu dusunmedim.Esinizle sabahtan bir plan yapiyosunuz aksam yemegini basbasa yiyelim diyosunuz hatta oglu demeden dusunmeden siz annenlere bi cay icmeye kahve icmeye gidelim geldigini biliyorlar ugrayalm seni gorsunler sonra yemege gidelm basbasa diyosunuz. Annesi ariyor size hic sormamis planiniz var mi diye? Cayi kahveyi begenmeyip yemege yaglama yaptm gelmeyecek misiniz diyor? Kendi kendime mi problem cikarmis oluyorm sizce? Emrivaki olmuyor mu bu yapilan? Annesi tabiki cagircak ama oncesinde sorsun bi planiniz var mi sunu bunu yapmayi dusundum gelir misiniz yemege kalir misiniz? Zor mu bunu sormak
Yağlama yapn kayınvalide... gayet anlayışlı bir eş... bence hiç kendinizi köpürtmeyin... siz haftada bir eşini görüyorsunuz o da haftada bir oğlunu karısının müsade ettiği vakitlerde görüyor :) o da özlüyordur, evlat evlendiğinde özlemediğin bir şeye dönüşmüyor ya... anne olunca bu kısmı anlarsınız eminim...Merhaba! Kk nin sevgili hatunlari
Ben 7 aylik evliyim kendi ailemden de kv den de farkli sehirde yasiyorduk esimin isi dolayısıyla. 1 ay önce tayin olduk tayin surecinde esim memleketimizi yazalm dedi. İstemedim aslında ama sonra kabul ettim. Buarada kv-kp-gorumce-elti hic sorun yasamamis bir gelinim bu zamana kadar. Neyse ikimizinde memleketi olan sehire 1 ay önce tasindik ama esim tasinma sureci dahil gorevde baska sehirde suanda da hala gorevde. Ben geldim memlekete biraz kendi ailemde biraz kendi evimde kalıyorm. Esim bayramdan bir hafta once hafta sonuna geldi 1 gunlugune sonra bayrama geldi bayramdan sonra ki hafta sonu yine 1 gunlugune geldi ama bu sureclerde evimizde kahvalti sahur filan 1-2 kere yaptk ama yemegi hic evimizde yiyemedik surekli kv çağırdığı icin. Son gelisinde hafta sonu sabah uyanir uyanmaz dedim ki annenler geleceğini biliyor oyuzden istersen gun icerisinde ugrayp bi kahve cay bisey icelim ama yemege evimize gelelim yada disarda yiyelim bas basa yemek yiyemiyoruz 1 aydir dedim tamam dedi. Esim yoldan geldigi icin dinlendi uyudu ogleden sonra ancak hazirlanp cktk 3-4 gbi evden ve mutfağımıza masa alacaktk masa bakp oyle gidelm annemlere yemege de evimize geliriz dedi ok dedm. Biz masa bakalm filan derken saat 6 yi gecti. Kv aradi napyosnz nezaman geliyosnz gelcek misiniz? Esim de yemege gelmeyiz ama bi caya yada kahveye ugrarz dedi. Kv de amaaaaa ben yaglama yaptm gecen geldiginde de yiyemedin dedi. Esim tmm peki geliriz dedi. Beni sormayin çıldırdmmmmm uzerinden 10 gun gecti düşündükçe hala deliriyorum. Yemege oraya gittik saat 8 gbi filn. Esim benm huzursuzlugumu bildigi icin yemekten sonra hemen kalktik. Kalkarken de vedalasalm anne yarin gelemem ben dedi. Kv niye ne esiniz var ki? Yarin napiyosnz ki? Yahuuuu sa na neeee? İstedigimizi yapariz ya sana neeeee? 7 aylik evli insanlariz haftada birgun görüşüyoruz brbrmizi özlüyor olamaz miyiz? Ay cildircam ben bu kadina nasil her istediginde bizi cagiramayacagini anlatmalıyım? Cok uzun olmuş olabilir daha doluyum da skmamak adina bazi olaylari atladm
Işte şimdiden eşinle konuş hafta da 1 ya da 2 gün akşam yemeğe gidin sende çalışırken yemekten kurtulursun iki gün çalışırken bayağı değerli olucak yemek yapan biri emin ol 2 gün hem yemekten kurtulursun hem kayınvalide oğlunu görür haftasonu siz genellikle kendinize ayirirsiniz ilk zamanlarda haftasonlarını da gecirmenizi isticek bir kaç kez planlarınızı anlatırsınız detaylı şekilde sonrasında artık bunun standart olduğunu kabul eder zatenU
Ya kv gerçekten oyle fesat kötü şeytan bir kadın degil yalan soyleyemem şimdi. Çokta severim kendisini ama benim eşime aşırı düşkün çok özlüyor. Ayri kalmaya dayanamiyor. Ben 6 aydir onun yaptigi her yemegi yaglama dahil zaten yapip esime yedirmeme ragmen ve bunh bilmesine ragmen her aradiginda memlekete gelcegimiz zaman ne yemek yapaym sana sunu bunu yapaym mi özledin mi o yemekleri diye soruyor. Esimde yok anne fatma yapiyor zaten hepsini de yiyoruz burda yorulma diyor. Kv yok anlamiyor illa kendi de yapip yedirecek. Of bilmiyorum kafam cok karışık. Yarin bigun ikimizde tamamen memlekete yerlesip ise basladgmizda bi hafta sonumuz tatil arayp arayp yemege sunu bunu yaptm derse diye simdiden tedirgin oluyorm
Kv oğlun artık benim ahan da bu da benim olduğunun kanıtı(nikah defterini göster) dersen yeterince açıklayıcı olur bence
'Çıldırdım,üzerinden 10 gün geçti düşündükçe deliriyorum. Ay çıldırcam...'Merhaba! Kk nin sevgili hatunlari
Ben 7 aylik evliyim kendi ailemden de kv den de farkli sehirde yasiyorduk esimin isi dolayısıyla. 1 ay önce tayin olduk tayin surecinde esim memleketimizi yazalm dedi. İstemedim aslında ama sonra kabul ettim. Buarada kv-kp-gorumce-elti hic sorun yasamamis bir gelinim bu zamana kadar. Neyse ikimizinde memleketi olan sehire 1 ay önce tasindik ama esim tasinma sureci dahil gorevde baska sehirde suanda da hala gorevde. Ben geldim memlekete biraz kendi ailemde biraz kendi evimde kalıyorm. Esim bayramdan bir hafta once hafta sonuna geldi 1 gunlugune sonra bayrama geldi bayramdan sonra ki hafta sonu yine 1 gunlugune geldi ama bu sureclerde evimizde kahvalti sahur filan 1-2 kere yaptk ama yemegi hic evimizde yiyemedik surekli kv çağırdığı icin. Son gelisinde hafta sonu sabah uyanir uyanmaz dedim ki annenler geleceğini biliyor oyuzden istersen gun icerisinde ugrayp bi kahve cay bisey icelim ama yemege evimize gelelim yada disarda yiyelim bas basa yemek yiyemiyoruz 1 aydir dedim tamam dedi. Esim yoldan geldigi icin dinlendi uyudu ogleden sonra ancak hazirlanp cktk 3-4 gbi evden ve mutfağımıza masa alacaktk masa bakp oyle gidelm annemlere yemege de evimize geliriz dedi ok dedm. Biz masa bakalm filan derken saat 6 yi gecti. Kv aradi napyosnz nezaman geliyosnz gelcek misiniz? Esim de yemege gelmeyiz ama bi caya yada kahveye ugrarz dedi. Kv de amaaaaa ben yaglama yaptm gecen geldiginde de yiyemedin dedi. Esim tmm peki geliriz dedi. Beni sormayin çıldırdmmmmm uzerinden 10 gun gecti düşündükçe hala deliriyorum. Yemege oraya gittik saat 8 gbi filn. Esim benm huzursuzlugumu bildigi icin yemekten sonra hemen kalktik. Kalkarken de vedalasalm anne yarin gelemem ben dedi. Kv niye ne esiniz var ki? Yarin napiyosnz ki? Yahuuuu sa na neeee? İstedigimizi yapariz ya sana neeeee? 7 aylik evli insanlariz haftada birgun görüşüyoruz brbrmizi özlüyor olamaz miyiz? Ay cildircam ben bu kadina nasil her istediginde bizi cagiramayacagini anlatmalıyım? Cok uzun olmuş olabilir daha doluyum da skmamak adina bazi olaylari atladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?