en son ona söyledim. kendi ailem falan eşim falan biliyordu dün laf arasında söyledim gördüğüm tavra dondum kaldım
yoo hap kullanmıyorum o öyle sanıyormuş kendi kendine herhaldeKayınvalideniz sizin hap ile korunduğunuzu nerden biliyor ki? 1 sene hap kullandım, üstüne birkaç ay da eşim korundu, ama bu kadar ayrıntıyı kendi annemi geçtim kardeşim bile bilmez. Kayınvalide çocuk konusunda laf söyledikçe de istemiyoruz henüz dedik geçtik. Bu kadar ayrıntı bilirlerse istedikleri yorumu yapma hakları da bulurlar.
He eğer çocuk olursa kayınvalide bakmayacaksa ona laf söylemek düşmez, sizin de kaale almanıza gerek kalmaz. Torun istiyoruz diye sıkıştırmakla torun istemediğini söylemek aynı hadsizlik. Aynı oranda kaale alınmayacak sözler.
Adetin gecikti diye neden kv ye soyledin ki?Herkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
Alemsiniz test almadan yapmadan neden söylüyorsunuz sağa sola.Herkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?