Kv-görümce ile aynı şehir

Deltavealfa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
4.270
7.755
34
Merhaba hanımlar
Büyük bir şehirde ikamet ediyoruz. Eşimin memleketi doğası yeşilliği sebebiyle yaşamaktan keyif alacağım bir şehir.
Ancak kv ve bekar görümcem birlikte yaşıyor. Bir de evli görümcem var o şehirde.
Taşınma şansımız olacak gibi yakında iş sebebiyle.
Lakin sizce bu benim için bir çılgınlık mu? Rahatımı bozmak mı? İlla ki haftasonları görüşme olur az görüşünce seviyorum iyi insanlar. Ama yazın 15 gün beraber kaldık laf sokmaya başladılar ben kendimi çektim baya odadan çıkmadım fln kısır döngüye girdik. Sessiz bir insanım laf sokunca onlar çok cevap vermek içimden gelmiyor. Odamda takılıyorum.
Şimdi senede 1-2 kez görüşüyorum. Ama taşınırsam ayda 1-2 kez olacak. Her hafta olmaz taşınacağımız yer ile evleri 45 dk mesafede. Ben şehir değişikliği nedeniyle sıcak bakarken annem bunun için pişman olacağımı söylüyor. Nitekim ablamda kendi kv si ile aynı şehirde yaşadı bir dönem sürekli kavga dövüş ettiler. Çünkü kadın her işe eniştemi çağırdı 5-6 oğlu olmasına rağmen. Bizimki Bi de tek erkek. İlla işe güce çağıracaklar ama tadında kalmaz mı bunalır mıyım korkuyorum :KK43:

Bu fikir cok umut vaat etmiyor ne yazik ki...
Olacaklari zaten yazmışsın. Göze alıyorsan kazan mubarek olsun kardeş.

Aileden aileye fark eder. Benim kp ve kv bizim sehire tasindi bir sene önce. Bir zararlari yok. Ama esim ve ben kimseyi fazla karistirmiyoruz. Ama haftada bir kac kere görüsürüz. Ben bundan rahatsiz olmuyorum ama. Sizin durumunuzda ama sanki yerinizde kalmaniz daha iyi gibi geldi..araniz 45 dakika olsa bile haftasonu "gelin hem kalirsiniz" olur.

Eğer sorunlu insanlar degilseler sorun yaşamazsınız zaman zaman haddini aşan olursa kibarca hududu çizersiniz. Belli ki yakında bi bebeğiniz olacak. Aynı şehirde yaşamanın avantajları sizin için daha fazla olur eğer sorunlu insanlar degilseler tabi

İş içinse zaten çalışıyor olacağınız içinhafta sonu görürsünüz . Oğlunu çağırıyorsa çağırsın sizi ne ilgilendirir. Bu kadarda karışmayın ogul anne onlar. Sessiz kalıp ezilme konusuna gelince kv olur elti olur siz sessiz kaldıkça herkes olabilir. Cevap verin cevap verdiğiniz görünce ona göre davranırlar size.

Bence en önce cekirdek ailenin menfaatlerine bak. O sehirde gecim daha kolay. Çocugum egitimi için sarkar daha öusait vs gibi makul sebepler varsa kv ile ilişki kısmını esinle netleştirir gidersin. Gidince de bastan sınırlar cizilince öyle devam edilir. Ha risk mi risk. Hiç yoktan basınıza iş de acılabilir. Burada esin çok önemli. Gidersek kendini kaybeder dersen hiç girişme.
Farklı sehirde yasayınca da kalmalı gidiliyor. Aynı sehirdeyken de kalma olayı yok bu da avantaj hanesine yazılır.

Aileden aileye fark eder. Benim kp ve kv bizim sehire tasindi bir sene önce. Bir zararlari yok. Ama esim ve ben kimseyi fazla karistirmiyoruz. Ama haftada bir kac kere görüsürüz. Ben bundan rahatsiz olmuyorum ama. Sizin durumunuzda ama sanki yerinizde kalmaniz daha iyi gibi geldi..araniz 45 dakika olsa bile haftasonu "gelin hem kalirsiniz" olur.
Doğru gidince gece kalınır yani ayda min 1 hafta sonu kalırız, bunu kabullendim ama gece kalınca yemeği bulaşığı görümcenin çocuklarının sesiiiii 😀 ay soğudum

Bence en önce cekirdek ailenin menfaatlerine bak. O sehirde gecim daha kolay. Çocugum egitimi için sarkar daha öusait vs gibi makul sebepler varsa kv ile ilişki kısmını esinle netleştirir gidersin. Gidince de bastan sınırlar cizilince öyle devam edilir. Ha risk mi risk. Hiç yoktan basınıza iş de acılabilir. Burada esin çok önemli. Gidersek kendini kaybeder dersen hiç girişme.
Farklı sehirde yasayınca da kalmalı gidiliyor. Aynı sehirdeyken de kalma olayı yok bu da avantaj hanesine yazılır.
Mesafe 45 dk olacak illa Kalırız gidince :KK43: ondan kaçış yok

Bu kadar onyargiyla, o insanlar yardim bile etse batar size..
Çok mu önyargılı duruyorum ordan? İyi insanlar dedim sadece çok vakit geçirince can sıkıntısından bana laf sokuyorlar yok sizin memleket şöyle bizde böyle. Biz şöyleyiz ahh bizim eskiler ne iyi vs vs sürekli bir övgü başlıyor

Çok mu önyargılı duruyorum ordan? İyi insanlar dedim sadece çok vakit geçirince can sıkıntısından bana laf sokuyorlar yok sizin memleket şöyle bizde böyle. Biz şöyleyiz ahh bizim eskiler ne iyi vs vs sürekli bir övgü başlıyor
Ailemle aynı yerde kalsak 5.günden sonra bizde de laf sokmalar başlar😂yani normal bir durum. Siz de 15 gün kalmayın çok mu gerek. Ben bunalırdım yani

Eğer sorunlu insanlar degilseler sorun yaşamazsınız zaman zaman haddini aşan olursa kibarca hududu çizersiniz. Belli ki yakında bi bebeğiniz olacak. Aynı şehirde yaşamanın avantajları sizin için daha fazla olur eğer sorunlu insanlar degilseler tabi
Aslında evet kuzenlerle vakit geçirir çocuklar diyorum yani burda da çok yalnız gibiyiz

Aileden aileye değişir. Ben Kv ve görümcemle aynı şehirde olmayı tercih ederdim çünkü uzakta olunca yatılı geliniyor ve aynı evde uzun süre dip dibe yaşamak zorunda oluyorsunuz bu zor. Yani 15 gün siz aynı evde yaşamış ve bunalmış olabilirsiniz, ben olsam ben de sıkılırım, gerçi biz bir gittik mi 1,5 2 ay kalıyoruz, onlar geldi mi bir ay civarı kalıyorlar. Aynı şehirde olsak daha sık görüşürüz ama kısa süreli olur, akşam olunca herkes kendi evinde olur.

X