• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv görümce hakkında bir soru

Ne bileyim, o kadar üzmüşken bir gönül alması bu kadar zor mu? Ben mi çok şey bekliyorum cidden? Annemin yaptığı hiç bir şey yokken, tek suçu bohça istemiyorum demesi ile azarlanmışken.
Görümceniz anneninizi azarlarken siz nerdeydiniz. Asıl sizin annenizi korumanız gerekirdi.

Muhakeme yeteneğinizi bir yoklayin bakalım yerinde mi?
Görümcenizin annesi kayinvalide.
Sizin annenizle ne alakası var?
Gorumcemle annemin arası iyidir ama bayramda aradı mi bilmiyorum. Aklıma bile gelmedi.
Ben gelinimizin annesini senede 1-2 kere annem davet ettiyse de denk geldiysek yada cenaze düğün olursa görürüm.
Görünce selamlaşırım, hal hatır sorarım, yeter bence.

Çok kısa olarak anlatıp, bir soru sormak istiyorum size.
Düğün zamanı çok sorun yaşadı iki aile. Görümcemin annemi arayıp azarlamışlığı bile var. Ben de kv me tavırlıyım ve bayram dışında gitmem, aramam. Şimdi kv me gidiyorum, eşimin hiç baskısı yok, kendi isteğimle eşim mutlu olsun diye. Çünkü o benim ailemi mutlu ediyor.
Sorum şu aslında; sizin görümceleriniz annenizi arıyor mu bayramda? Yaşça küçükler sonuçta, ben de o kadar olan bitene rağmen büyüğümdür diyip bayrama gidiyorum. Benimle çok iyi olmak istiyor gibi davranan görümcelerim annemi bir kez aramış ya da gelmiş değiller. Sizce hata mı yapıyorum onların annelerine giderek?
Benim görümce slm bile vermez yolda görse

Ben gidip şimdi görümcem ve eşlerine hizmet edeceğim, yüzüm asık olunca eşimi uyaracaklar (her zaman böyle olur) telefonu elime alınca bana laf sokacaklar. Annesi bana laf sokacak onlar da birbirlerine bakıp gülecek hatta dayanamayıp balkona çıkıp kahkaha atacaklar. Ben nefret ettiğim kv min elini öpüp, ailesini onunla ziyaret edeceğim. Gerim gerim gerileceğim. Ama annem felç iken anneme yaşattıkları yanlarına kar kalacak. Dert aramıyorum ama dert oluyor üzgünüm ki.. Annemi yalnız bırakıp oraya gitmek benim tercihim evet ama buna değse bari diyorum.
Niye bu kadar terbiyesizlige rağmen oraya gitmeyi tercih ediyorsunuz, yanlis anlamazsaniz merak ettim..

Ben yengemin annesini babasını arıyorum, çünkü onları seviyorum, aile dostumuzlar. Keza onun kız kardeşleri de annemleri ararlar yine aynı sebepten. Ama o bizim hukuğumuz yengemle ya da abimle alakası yok. Kaldı ki ailesiyle bir yakınlığım olmasa asla aramam, ne gerek var? Çok saçma. Görümcenizin size karşı da bir sorumluluğu yok aslında, sizin de ona karşı olmadığı gibi.

Ben de onun yaptığı terbiyesizlik gibi annesini ya da benden büyük olan görümcemi mi azarlasaydım? Keşke aile terbiyem buna müsait olsaydı. Ha eşimle 2 ay küs kaldık bu yüzden o ayrı.
Alla alla. Anneni savun derken git anasına saldır mı dedim. Ne okuyorsun ne anlıyorsun. Konunun muhatabı görümcen. Görümcene karşı anneni savunsaydın dedik!!!!! Görümcen senden büyük olabilir, annen de görümcenden büyük!!!! Ne alaka anlamış değilim.

Annemle kayınvalidem bile yılda birkac kez ancak görüşürler telefonla, görüncelerim annemi neden arasın?

Sizde görünceleriniz için değil eşiniz için gidiyorsunuz kayınvalidenize, siz oraya gidiyorsunuz diye birşey yapmak zorunda değiller.

Bacım valla kaşınıyorsun, anladığım kadarıyla kv seni zamanında haksız yere üzmüş ve aileni de katmış işin içine yaniii gereksiz samimiyet kurma diyeceğim sen görümcem anamı arasın derdindesin. Sana sıkıntı vermiş insan özür diledimi ki sırf kocan için tekrar samimiyet kurup gideceksin ? Ben gitmezdim, gitmiyorum

Kayinvalide ve gorumcemle sorunum yok. Ama ben telefonda konusurken denk gelmezse annemi bayramlasmak icin dahi aramiyorlar .

Kayinvalidem neysede gorumcem aramazsa hic onemli degil
Takmayin kafaniza .

Düğün zamanı çok sorun yaşadı iki aile. Görümcemin annemi arayıp azarlamışlığı bile var. Ben de kv me tavırlıyım ve bayram dışında gitmem, aramam. Şimdi kv me gidiyorum, eşimin hiç baskısı yok, kendi isteğimle eşim mutlu olsun diye. Çünkü o benim ailemi mutlu ediyor.
Sorum şu aslında; sizin görümceleriniz annenizi arıyor mu bayramda? Yaşça küçükler sonuçta, ben de o kadar olan bitene rağmen büyüğümdür diyip bayrama gidiyorum. Benimle çok iyi olmak istiyor gibi davranan görümcelerim annemi bir kez aramış ya da gelmiş değiller. Sizce hata mı yapıyorum onların annelerine giderek?
Annelerine gidin kendilerini arayıp sormayın. Annenizi de aramak zorunda değiller. Ama bazı kocam köylü aileler var yedi sülalelerine kadar dünürlerini aratıyorlar

Siz görümcenizin annesine değil eşinizin annesine gidiyorsunuz unutmayın. Benim görümcemlerde annemi aramaz ama aramak zorunda da değiller ki.

Gorumce ne alaka ya esiniz annenize iyi davraniyor diye herkesten bekliyorsunuz. Gorumce sizin annenizi aramak zorunda degik ama siz kv inizi görümceler buyukse onlari da aramak zorundasiniz

Back