- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
Ben oradayken iki kardeş birbirlerinin kv ve kp ile görüşüyorlar. Sadece annemi dışlamaları tuhafıma gitti. Bu arada o dünürler cenazelerinde, düğünlerinde asla gelmezler ama annem cenazede düğünde gelir, yemek yapar, onlara hizmet eder. Çok samimi olmadan gider. (5 saatlik bir şehirdeler bu arada)Arada başka bir akrabalık durumu yoksa görümcenin gelinin annesini araması tuhaf olur aramaması değil.
Ne bileyim, o kadar üzmüşken bir gönül alması bu kadar zor mu? Ben mi çok şey bekliyorum cidden? Annemin yaptığı hiç bir şey yokken, tek suçu bohça istemiyorum demesi ile azarlanmışken.Sen kocanin annesine gidiyosun ariyosun..
görumcelerinin degil
Benim ve eşim in memleketleri farklı çok şükür kiÇok kısa olarak anlatıp, bir soru sormak istiyorum size.
Düğün zamanı çok sorun yaşadı iki aile. Görümcemin annemi arayıp azarlamışlığı bile var. Ben de kv me tavırlıyım ve bayram dışında gitmem, aramam. Şimdi kv me gidiyorum, eşimin hiç baskısı yok, kendi isteğimle eşim mutlu olsun diye. Çünkü o benim ailemi mutlu ediyor.
Sorum şu aslında; sizin görümceleriniz annenizi arıyor mu bayramda? Yaşça küçükler sonuçta, ben de o kadar olan bitene rağmen büyüğümdür diyip bayrama gidiyorum. Benimle çok iyi olmak istiyor gibi davranan görümcelerim annemi bir kez aramış ya da gelmiş değiller. Sizce hata mı yapıyorum onların annelerine giderek?
Benim gorumcemde bazen benle gezmeye bile gidr cok yakin oturuyoruz yani aralarinda sorun olmadi hic ama bayramlarda aramaz bu benim icin sorun olmadi hicNe bileyim, o kadar üzmüşken bir gönül alması bu kadar zor mu? Ben mi çok şey bekliyorum cidden? Annemin yaptığı hiç bir şey yokken, tek suçu bohça istemiyorum demesi ile azarlanmışken.
Görümceniz annenizi niye arasın yahu.Bu ne acayip bir beklentiÇok kısa olarak anlatıp, bir soru sormak istiyorum size.
Düğün zamanı çok sorun yaşadı iki aile. Görümcemin annemi arayıp azarlamışlığı bile var. Ben de kv me tavırlıyım ve bayram dışında gitmem, aramam. Şimdi kv me gidiyorum, eşimin hiç baskısı yok, kendi isteğimle eşim mutlu olsun diye. Çünkü o benim ailemi mutlu ediyor.
Sorum şu aslında; sizin görümceleriniz annenizi arıyor mu bayramda? Yaşça küçükler sonuçta, ben de o kadar olan bitene rağmen büyüğümdür diyip bayrama gidiyorum. Benimle çok iyi olmak istiyor gibi davranan görümcelerim annemi bir kez aramış ya da gelmiş değiller. Sizce hata mı yapıyorum onların annelerine giderek?
Ben gidip şimdi görümcem ve eşlerine hizmet edeceğim, yüzüm asık olunca eşimi uyaracaklar (her zaman böyle olur) telefonu elime alınca bana laf sokacaklar. Annesi bana laf sokacak onlar da birbirlerine bakıp gülecek hatta dayanamayıp balkona çıkıp kahkaha atacaklar. Ben nefret ettiğim kv min elini öpüp, ailesini onunla ziyaret edeceğim. Gerim gerim gerileceğim. Ama annem felç iken anneme yaşattıkları yanlarına kar kalacak. Dert aramıyorum ama dert oluyor üzgünüm ki.. Annemi yalnız bırakıp oraya gitmek benim tercihim evet ama buna değse bari diyorum.Niye kendinize dert arıyorsunuz??
Görümcelerime karşı hiç saygısızlığım ya da annemin bir kusuru olmadı. Onları anneleri üzüldü diye annemi ve babamı üzdüler. Kv nin yalanlarına inanıp, dolduruşa geldiler. Offf şimdi de paşa paşa geldin diyorlardır içlerinden.Görümcene yaptığın tavırla kv ne alaka?
Onların anneleri senin kv den senin annen onların neyi?Çok kısa olarak anlatıp, bir soru sormak istiyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?