• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv görümce hakkında bir soru

Ben de onun yaptığı terbiyesizlik gibi annesini ya da benden büyük olan görümcemi mi azarlasaydım? Keşke aile terbiyem buna müsait olsaydı. Ha eşimle 2 ay küs kaldık bu yüzden o ayrı.

Peki onlara cevap vermeyerek kendi annenize saygısızlık yaptığınızı düşündünüz mu hic. Ben olsam o görümceyi yerin dibine sokar kv ye de kızının hareketlerini surekli anlatir durur utandırır dim onuda. Bana biraz sessiz sesini çıkartamayan naif bir insan gibi geldiniz. Biraz kafa yapinizi değiştirin az dişli olmayi öğrenin yoksa cok üzülürsünüz.

Çok kısa olarak anlatıp, bir soru sormak istiyorum size.
Düğün zamanı çok sorun yaşadı iki aile. Görümcemin annemi arayıp azarlamışlığı bile var. Ben de kv me tavırlıyım ve bayram dışında gitmem, aramam. Şimdi kv me gidiyorum, eşimin hiç baskısı yok, kendi isteğimle eşim mutlu olsun diye. Çünkü o benim ailemi mutlu ediyor.
Sorum şu aslında; sizin görümceleriniz annenizi arıyor mu bayramda? Yaşça küçükler sonuçta, ben de o kadar olan bitene rağmen büyüğümdür diyip bayrama gidiyorum. Benimle çok iyi olmak istiyor gibi davranan görümcelerim annemi bir kez aramış ya da gelmiş değiller. Sizce hata mı yapıyorum onların annelerine giderek?
Ben abimin kb severim ararım sorarım zaman zaman. Ancak benden öyle bir beklentileri yok. Şimdi benim abim benim kv niye arasın ? Ancak önemli bir durum olur falan ,bi sağlık sorunu olur gib gibi. Gorumcelerinizdrn annenizi aramasını beklemek bana mantıklı gelmiyor . Kendinize ama ben onların annelerine gidiyorum demeniz de hiç mantıklı değil. Eşim için gidiyorum diyip gorumcenizden beklentiye girmissiniz

Annem felç iken neredeyse hafta 2 gün arayıp onu ağlatırken şimdi numarayı çevirmemeleri garibime gidiyor. Aslında gönül almaları gerekmez mi diye sordum, az çok yaptıklarından bahsettim. Size gönül almaları gerekmez mi, diye bir soru saçma geliyorsa, sizin düşüncenizdir. Annemi ağlatmamış olsalar, evlenene kadar çok sık arayıp mahvetmemiş olsalar, şimdi bu soruyu sorma gereği bile duymaz böyle saçma! bir konu da açmazdım zaten.

Yüzü sen vermişsin. Ne demek anneni arayip üzdüler. Ben o telefonu monte ederdim güneş vurmayan yerlerine.
Şimdide gönül alsalar iyi olur diyorsun..sen başından ailene saygi talep etmemişsin.

Eşim çok arada kalıyor, bayramları çok seviyor, bir kez gitmedik, sosyal medyada fotoğraflara bakarken içim gitti. Sadece o mutlu olsun diye gidiyorum. Bir de o benim aileme çok saygılı, ama o eşiyle hiç görünmüyor memleketinde..çok acı geldi bana. Yoksa şeytan görsün yüzlerini, nefret ediyorum ailesnden!
Eşinizi düşünüyorsunuz iyi hoş da, sizin aileniz eşinize böyle saygısızlık yapıyor mu ki, yapsa eşiniz aynı şekilde iyi mi davranır sizin gibi..
Bu soruların cevabı önemli.
Bir de size nacizane bir tavsiye inanın, böyle davtandikca ne kv görumce ne de eşinizin gözünde kıymetli falan olmazsiniz, ilk konu da yapmasaydin ben mi zorladim olur eşinizin söyleyeceği söz.
Bir eşiniz görmüyor mu bu imalark, kahkahalari.
Niye demiyor size ne oluyor diye, yada annenize laf söylemesine nasıl müsaade ediyor ablasının gibi gibi...

Dünürler birbirini arar isterse ama ;(ki benimkiler bi kere aramış değildir bu arada) görümcenin araması arada yakın komşuluk ya da akrabalık yoksa beklemek gereksiz.

Eşinizi düşünüyorsunuz iyi hoş da, sizin aileniz eşinize böyle saygısızlık yapıyor mu ki, yapsa eşiniz aynı şekilde iyi mi davranır sizin gibi..
Bu soruların cevabı önemli.
Bir de size nacizane bir tavsiye inanın, böyle davtandikca ne kv görumce ne de eşinizin gözünde kıymetli falan olmazsiniz, ilk konu da yapmasaydin ben mi zorladim olur eşinizin söyleyeceği söz.
Bir eşiniz görmüyor mu bu imalark, kahkahalari.
Niye demiyor size ne oluyor diye, yada annenize laf söylemesine nasıl müsaade ediyor ablasının gibi gibi...
Eşim söylemediği için evliliğimizin ayları kavgayla geçti zaten. Hayır asla savunmuyor beni, tek yapabildiği istersen gelme haklısın demek. Ama kavga sırasında zaten aileme de gtmiyorsun oluyor. :(

Siz onların annesine değil eşinizin annesine gidiyorsunuz. Gorumce annenizi aramak zorunda degil sonuçta. Sorunuza cevaben de benim görümcem annemi arar gider çünkü annemi çok sevdiğini söyler keza annem de görümcemi çok sever. Çünkü benim görümcem bana çok ablalik yapmıştır hiç görümce gözü ile ben bile bakmadım ona. Ama annemi aramasa sorun etmem çünkü mecburiyeti yok

Peki onlara cevap vermeyerek kendi annenize saygısızlık yaptığınızı düşündünüz mu hic. Ben olsam o görümceyi yerin dibine sokar kv ye de kızının hareketlerini surekli anlatir durur utandırır dim onuda. Bana biraz sessiz sesini çıkartamayan naif bir insan gibi geldiniz. Biraz kafa yapinizi değiştirin az dişli olmayi öğrenin yoksa cok üzülürsünüz.
Aslında evet utangacım kahretsin ki. Eğer birine cevap verip bozarsam kendim de kıpkırmızı olup terlemeye başlıyorum, hemen gönül almaya çalışıyorum. Bir de çok kalabalıklar. Benim kendimden küçük kardeşim var, o kadarız. Bunun iki ablası, ablasının kızları, enişteleri hepsi birden üstüme gelince ne olduğumu şaşırıyorum. Annem tek kardeş, babam tek kardeş, onlar da bunları hep söz yapıyor. Akrabadan dem vurur mu insan, düğünde annemi öyle ağlattılar. Ben de neşeli görünmeye çalışıyorum annem üzülmesin diye.

Aslında evet utangacım kahretsin ki. Eğer birine cevap verip bozarsam kendim de kıpkırmızı olup terlemeye başlıyorum, hemen gönül almaya çalışıyorum. Bir de çok kalabalıklar. Benim kendimden küçük kardeşim var, o kadarız. Bunun iki ablası, ablasının kızları, enişteleri hepsi birden üstüme gelince ne olduğumu şaşırıyorum. Annem tek kardeş, babam tek kardeş, onlar da bunları hep söz yapıyor. Akrabadan dem vurur mu insan, düğünde annemi öyle ağlattılar. Ben de neşeli görünmeye çalışıyorum annem üzülmesin diye.

Anlıyorum yetişme tarzınız yumusak ve naif insanlari kırmaktan korkan bir yapınız var aslında guzel bir huy fakat bu huy ayni zamanda ezilmenize de sebep oluyor. Gidip bağırın çağırın demiyirum ana üslubunda cevaplarini verin muhatap olmayin ve su hizmet etme duygusundan ne olur kurtulun. Siz bir eş siniz hizmetci degil onkara gösterdiğiniz saygiyi kendinize ve ailenize de gösterilmesini açık acik talep edin ve muhatap olnayin yuz vermeyin. Yoksa cok cok üzülürsünüz

Düğün zamanı çok sorun yaşadı iki aile. Görümcemin annemi arayıp azarlamışlığı bile var. Ben de kv me tavırlıyım ve bayram dışında gitmem, aramam. Şimdi kv me gidiyorum, eşimin hiç baskısı yok, kendi isteğimle eşim mutlu olsun diye. Çünkü o benim ailemi mutlu ediyor.
Sorum şu aslında; sizin görümceleriniz annenizi arıyor mu bayramda? Yaşça küçükler sonuçta, ben de o kadar olan bitene rağmen büyüğümdür diyip bayrama gidiyorum. Benimle çok iyi olmak istiyor gibi davranan görümcelerim annemi bir kez aramış ya da gelmiş değiller. Sizce hata mı yapıyorum onların annelerine giderek?
Gorumceniz annenizi neden arasin ki? Samimiyet asiri olmadigi surece..ilk kez duydum gorumcenin gelinin annesini aramasini..

İyi de siz görümcenizin annesi olduğu için eşinizin annesi olduğu için gidiyorsunuz.Şimdi siz sorunca düşündüm benim görümcemde özellikle annemi aramaz anca yanımdayken denk gelirse alıp konuşur.Bu tarz ayrıntılara takılmak size mutsuzluktan başka bişey vermez

Anlıyorum yetişme tarzınız yumusak ve naif insanlari kırmaktan korkan bir yapınız var aslında guzel bir huy fakat bu huy ayni zamanda ezilmenize de sebep oluyor. Gidip bağırın çağırın demiyirum ana üslubunda cevaplarini verin muhatap olmayin ve su hizmet etme duygusundan ne olur kurtulun. Siz bir eş siniz hizmetci degil onkara gösterdiğiniz saygiyi kendinize ve ailenize de gösterilmesini açık acik talep edin ve muhatap olnayin yuz vermeyin. Yoksa cok cok üzülürsünüz
Haklısınız, özellikle aileme yaptıklarını sindiremiyorum, keşke ben de cevabını verseydim diye diye hasta oldum, zona döktüm. Bundan sonra yapacağım, özellikle annemi üzdüklerinde mutlaka çıkaracağım sesimi yeter. Çok teşekkür ederim.

Çok saçma yani görümce sizin annenizi neden arasın. Soruyu yanlış sormuşsunuz eşim olacaktı heralde görümce kısmı :olamaz: :KK48:

Yok merak etmeyin annemi azarlamak için her hafta ararlardı, o zaman hiç prenses gibi hissetmemiştim. Siz de sadece aramıyorlar kısmına takılmışsınız.
Peki anneni azarlayan bi insanın bayram tebriği için aramasını ummak ne kadar doğal sence?

Benim görümcem annemi neden arasın
Ne alaka yani ??

Tepkiyi zamanında gösterecekmişsiniz şimdi işi uzatma seni haksız yapıyor
Kaynana gittiysen en azından görümcenle selamlaşmayın
Ben annemi ağlatacak adamın alnını karışlarım o zaman telefonla arayıp başından aşağı kaynar su gibi dökülmediysen bu saatten sonra hiç bir şey yapamazsın

Back
X